De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken

Aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland gemist?

Wil jij De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken? In De slechtste chauffeur van Nederland worden brokkenpiloten van de weg gehaald. In een serie van oefeningen krijgen zij de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren. Dit is de afvalrace die niemand wil winnen. Benieuwd? Met NLZIET kijk je de afleveringen terug zonder reclame!

Kijk terug met NLZIET

De slechtste chauffeur van Nederland gemist? Het programma wordt elke woensdagavond uitgezonden op RTL 5 en is een jaar lang terug te kijken bij NLZIET. In dit programma worden brokkenpiloten omgeschoold tot waardige automobilisten. Dit doen ze in de vorm van een serie verkeersoefeningen, waarbij alle facetten van het autorijden en situaties in het verkeer getest worden.

 

De automobilisten worden beoordeeld door Tom en Tim Coronel en rij-instructrice Patricia Nijman. Zij proberen de chauffeurs de juiste vaardigheden bij te brengen om er zo voor te zorgen dat Nederland weer een stukje veiliger wordt. Daarnaast proberen zij de kijker thuis te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag.

 

Deelnemers van De slechtste chauffeur van Nederland

Dit zijn de chauffeurs dit seizoen:

  • De 32-jarige Priscilla is veel te chaotisch in het verkeer en let op alles behalve de weg. Ze heeft in de tussentijd al meer dan 20 ‘niet levende dingen’ geraakt.
  • Angst is het grootste probleem van 60-jarige Roelie daarom laat ze haar vriendin Antje altijd rijden. Roelie heeft haar rijbewijs al sinds haar 18e, Antje is sceptisch.
  • De 62-jarige Hans laat zich in het verkeer door alles afleiden en let niet op. Zijn schoonzus Diana zegt dat zijn grootste probleem is dat hij niet nadenkt.
  • Nick is 20 jaar oud en bij hem in de auto is het veel te hysterisch waardoor hij niet oplet. Hij heeft zijn rijbewijs net één jaar, maar heeft wel al vier ongelukken veroorzaakt!
  • Femke is 31 jaar oud en erg asociaal in het verkeer. Ze vindt alle andere weggebruikers dan ook een “gevaar in het verkeer”. In het afgelopen halfjaar heeft ze al een stuk of tien ongelukken gehad….
  • De 21-jarige Angelica zit tijdens het rijden alleen maar op haar telefoon. Dit heeft als gevolg dat ze bijna wekelijks een boete door haar brievenbus krijgt.

 

Incidenten bij De slechtste chauffeur van Nederland

Bij een programma met een titel als deze kan natuurlijk niet altijd alles goed gaan. Zo zijn er in de geschiedenis van het programma een aantal ongelukken voorgevallen. Het begon in het eerste seizoen, toen nog gepresenteerd door Ruben Nicolai. Tijdens een oefening werden hij en een cameraman aangereden door de uiteindelijke “winnaar” van het programma. Ze moesten daardoor beide opgenomen worden in het ziekenhuis.

 

In het tweede seizoen knalde een deelnemer met hoge snelheid op een oldtimer. De eigenaar van deze auto was nietsvermoedend een ritje aan het maken toen deze geramd werd door de auto. De schade van dit ongeluk lag rond de 10.000 euro.

 

In seizoen 3 werd een kandidaat staande gehouden door de Koninklijke Marechaussee, omdat hij te hard reed. Daarnaast werd in er in zijn bagage een grote hoeveelheid wiet gevonden. Uiteindelijk kwam hij ervan af met een verantwoordelijkheidscursus.

 

In het zesde seizoen liep een ruzie zo uit de hand, tussen een deelnemer en de rest van groep, dat deze deelnemer door de productie uit het programma werd gezet. Dit seizoen was daarnaast het seizoen met de grootste hoeveelheid gereden schade. Dit liep op tot meer dan 100.000 euro…

 

Spin-off

Michella Kox was een opvallende deelnemer bij het eerste seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland VIPS. Zij won het programma, en kreeg daarbij als prijs twintig rijlessen van jurylid Patricia Nijman. Omdat Michella regelmatig de media haalde vanwege haar rijstijl werd er bedacht om een spin-offprogramma te maken onder de naam Michella Rijdt Door.

 

In deze serie zien kijkers hoe het met haar rijkunsten gesteld was na het programma. Ze werd gevolgd tijdens de twintig uur aan rijlessen die zij gewonnen had. Aan het einde van de serie moest Michella opnieuw rijexamen doen, maar ze wist uiteindelijk niet te slagen.

 

Nu alvast De slechtste chauffeur van Nederland vooruitkijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct naar de volgende aflevering!

  • Kijk De Slechtste Chauffeur van Nederland waar en wanneer het jou uitkomt
  • Met NLZIET kijk je niet alleen afleveringen terug, je kunt ook live tv-kijken en sommige series kijk je zelfs vooruit
  • Voor het kijken naar De slechtste chauffeur van Nederland en andere leuke programma’s zit je nergens aan vast. De eerste maand is gratis en daarna €7,95 per maand. Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk stop je het ook weer
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.