De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken

Aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland gemist?

Wil jij De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken? In De slechtste chauffeur van Nederland worden brokkenpiloten van de weg gehaald. In een serie van oefeningen krijgen zij de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren. Dit is de afvalrace die niemand wil winnen. Benieuwd? Met NLZIET kijk je de afleveringen terug zonder reclame!

Kijk terug met NLZIET

De slechtste chauffeur van Nederland gemist? Het programma wordt elke woensdagavond uitgezonden en is een jaar lang terug te kijken bij NLZIET. In dit programma worden brokkenpiloten omgeschoold tot waardige automobilisten. Dit doen ze in de vorm van een serie verkeersoefeningen, waarbij alle facetten van het autorijden en situaties in het verkeer getest worden.

 

De automobilisten worden beoordeeld door Tom en Tim Coronel en rij-instructrice Patricia Nijman. Zij proberen de chauffeurs de juiste vaardigheden bij te brengen om er zo voor te zorgen dat Nederland weer een stukje veiliger wordt. Daarnaast proberen zij de kijker thuis te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag.

 

Deelnemers van De slechtste chauffeur van Nederland

In het nieuwe seizoen is er weer een verscheidenheid aan deelnemers.

  • De 33-jarige Rowan en zijn vriendin Louisa, ook wel bekend van het TLC-programma Onze Transgender Liefde, lijkt altijd haast te hebben, waardoor hij vaak veel te hard rijdt.
  • An is, met haar 81 jaar, de oudste deelnemer van dit seizoen. Afgezien van het feit dat ze nog fris en energiek is, ziet zij de dingen om haar heen te laat of helemaal niet.
  • Jeronimo is 28 jaar en een echte angsthaas. Hij ziet op tegen alle aspecten van het autorijden. Hij heeft al vier jaar zijn rijbewijs, maar heeft pas vier keer gereden.
  • De 30-jarige Peter is gek van auto’s, maar dit is geen garantie voor goed rijgedrag. Hij vormt een gevaar op de weg vanwege zijn roekeloze manier van autorijden. Hij lapt daarnaast alle verkeersregels aan zijn laars.
  • De 75-jarige Truus is chaotisch en hysterisch als het op autorijden aankomt. Ze raakt snel in paniek bij elke kleine onvoorziene situatie op de weg. Daarnaast heeft ze moeite met het vinden van de versnellingspook en rijdt ze eigenlijk altijd in de eerste versnelling.
  • Dennis Schouten, verslaggever bij PowNed en Veronica Inside is de jongste deelnemer van dit seizoen. Zijn probleem is dat hij vaak met van alles en nog wat bezig is, behalve met het autorijden zelf.

Incidenten bij De slechtste chauffeur van Nederland

Bij een programma met een titel als deze kan natuurlijk niet altijd alles goed gaan. Zo zijn er in de geschiedenis van het programma een aantal ongelukken voorgevallen. Het begon in het eerste seizoen, toen nog gepresenteerd door Ruben Nicolai. Tijdens een oefening werden hij en een cameraman aangereden door de uiteindelijke “winnaar” van het programma. Ze moesten daardoor beide opgenomen worden in het ziekenhuis.

 

In het tweede seizoen knalde een deelnemer met hoge snelheid op een oldtimer. De eigenaar van deze auto was nietsvermoedend een ritje aan het maken toen deze geramd werd door de auto. De schade van dit ongeluk lag rond de 10.000 euro.

 

In seizoen 3 werd een kandidaat staande gehouden door de Koninklijke Marechaussee, omdat hij te hard reed. Daarnaast werd in er in zijn bagage een grote hoeveelheid wiet gevonden. Uiteindelijk kwam hij ervan af met een verantwoordelijkheidscursus.

 

In het zesde seizoen liep een ruzie zo uit de hand, tussen een deelnemer en de rest van groep, dat deze deelnemer door de productie uit het programma werd gezet. Dit seizoen was daarnaast het seizoen met de grootste hoeveelheid gereden schade. Dit liep op tot meer dan 100.000 euro…

 

Spin-off

Michella Kox was een opvallende deelnemer bij het eerste seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland VIPS. Zij won het programma, en kreeg daarbij als prijs twintig rijlessen van jurylid Patricia Nijman. Omdat Michella regelmatig de media haalde vanwege haar rijstijl werd er bedacht om een spin-offprogramma te maken onder de naam Michella Rijdt Door.

 

In deze serie zien kijkers hoe het met haar rijkunsten gesteld was na het programma. Ze werd gevolgd tijdens de twintig uur aan rijlessen die zij gewonnen had. Aan het einde van de serie moest Michella opnieuw rijexamen doen, maar ze wist uiteindelijk niet te slagen.

 

Nu alvast De slechtste chauffeur van Nederland vooruitkijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct naar de volgende aflevering!

  • Kijk De Slechtste Chauffeur van Nederland waar en wanneer het jou uitkomt
  • Met NLZIET kijk je niet alleen afleveringen terug, je kunt ook live tv-kijken en sommige series kijk je zelfs vooruit
  • Voor het kijken naar De slechtste chauffeur van Nederland en andere leuke programma’s zit je nergens aan vast. De eerste maand is gratis en daarna €7,95 per maand. Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk stop je het ook weer
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.