Down the road gemist?

Down the road gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Down the road gemist en terugkijken?

In dit nieuwe seizoen van Down the road gaat presentator Dieter Coppens met zijn reisgezelschap, jonge mensen met het syndroom van Down, naar Thailand.

Na de onvergetelijke reis die Gordon met de jongeren heeft gemaakt, is het de beurt aan Dieter om samen met de jongeren kennis te maken met de Thaise cultuur en samen herinneringen te maken.

Bob, Ellen, Ruben, Anne-Sophie, Isa en Simon, die allemaal het syndroom van Down hebben, zijn helemaal klaar voor dit avontuur. Down the road is vanaf 14 maart 2023 te zien op NPO 3 bij NLZIET.

Aflevering van Down the road gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, B&B Vol Liefde, Expeditie Robinson en Race om de Ringen kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Down the road

Aflevering 6 Het onvermijdelijke afscheid staat voor de deur, maar niet voordat de groep een onvergetelijke laatste bestemming aandoet: Parijs! In de stad van de liefde maken ze een dinercruise...
Lees meer over
Aflevering 5 De groep ontwaakt op de volgende bestemming in Frankrijk: Normandië. Hier steekt Gordon Troy een hart onder de riem die heftig nieuws heeft gekregen van zijn vriendin uit...
Lees meer over
Aflevering 4 De 'Down the road'-bus laat België definitief achter zich en de groep leeft als God in Frankrijk in het champagnegebied. De vakantiegangers strijken neer in een vorstelijk chateau...
Lees meer over
Aflevering 3 Gordon neemt de groep mee naar de Middeleeuwse plaats Dinant, waar Troy te kampen krijgt met wat tegenslagen. Hij schrikt erg van de slaapaccommodatie: een huifkar. En op...
Lees meer over
Aflevering 2 Het is even gedaan met de luxe, want de komende twee nachten gaat de groep kamperen in de woeste natuur van de Belgische Ardennen waar ze worden uitgedaagd in hun zelfstandigheid....
Lees meer over
Aflevering 1 Na een emotioneel afscheid van het thuisfront is de eerste bestemming Brugge, waar de groep hun vingers aflikt in een chocolaterie en ze hun eerste grote uitdaging aangaan. Ze gaan...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis