Down the road gemist?

Down the road gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Down the road gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Down the road terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Down the road gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Down the road 2024

In het nieuwe seizoen van Down the Road reizen Dieter Coppens, Saar Pelgrims en zes jongeren met het syndroom van Down naar Canada.

Ze ervaren avonturen, zoals paardrijden, survivallen en een berentocht. De eerste aflevering begint met een spannende activiteit in een windtunnel.

Down the road is vanaf 6 februari 2024 te zien op NPO 3 bij NLZIET.

Aflevering van Down the road gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, B&B Vol Liefde, Expeditie Robinson en De Verraders kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Down the road

Down the Road Dieter Coppens, Saar en de jongeren gaan back to basics. Na een tocht met een terreinwagen komen ze aan bij een dorp in de bergen. Daar slapen ze in de openlucht en douchen ze met...
Lees meer over
Down the Road De groep bezoekt een opvangplaats voor olifanten. Ze helpen om de olifanten eten te geven, wandelen met ze door een rivier en Ruben krijgt zelfs een modderige kus. Ellen raakt in...
Lees meer over
Down the Road Dieter Coppens heeft een fietstocht in de natuur op de planning staan, maar al snel begeeft de fiets van Ellen het. De groep gaat ook een waterval beklimmen: een heerlijk...
Lees meer over
Down the Road De groep vertrekt richting Thailand. Na een lange en vermoeiende reis is het tijd voor de eerste Thaise indrukken. In een boeddhistische tempel brandt iedereen een kaarsje voor een...
Lees meer over
Down the Road De groep vertrekt met de boot terug naar Vancouver, de laatste stop van deze reis. Onderweg zien ze grizzlyberen, een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vooral omdat de beren,...
Lees meer over
Down the Road De groep geniet van de snelheid van een speedboot en van de natuur die Canada te bieden heeft. Ze spotten tijdens de tocht zeeleeuwen, dolfijnen en walvissen. Tijdens het kajakken...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis