Down the road gemist?

Down the road gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Down the road gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Down the road terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Down the road gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Down the road 2024

In het nieuwe seizoen van Down the Road reizen Dieter Coppens, Saar Pelgrims en zes jongeren met het syndroom van Down naar Canada.

Ze ervaren avonturen, zoals paardrijden, survivallen en een berentocht. De eerste aflevering begint met een spannende activiteit in een windtunnel.

Down the road is vanaf 6 februari 2024 te zien op NPO 3 bij NLZIET.

Aflevering van Down the road gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, B&B Vol Liefde, Expeditie Robinson en De Verraders kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Down the road

Down the Road De groep vertrekt met de boot terug naar Vancouver, de laatste stop van deze reis. Onderweg zien ze grizzlyberen, een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vooral omdat de beren,...
Lees meer over
Down the Road De groep geniet van de snelheid van een speedboot en van de natuur die Canada te bieden heeft. Ze spotten tijdens de tocht zeeleeuwen, dolfijnen en walvissen. Tijdens het kajakken...
Lees meer over
Down the Road De groep staat voor waarschijnlijk de grootste uitdaging ooit. Ze worden per boot afgezet op een onbewoond eiland, waar ze twee dagen volledig op zichzelf aangewezen zijn. Eten...
Lees meer over
Down the Road De groep verlaat het vasteland met een bijzonder vervoermiddel. Ze komen aan in Tofino, een hippe surfplek bij de Stille Oceaan waar de zelfstandigheid van de groep op de proef...
Lees meer over
Down the Road De groep komt aan in Vancouver, in het westen van Canada. Ze verblijven in een huis bij de oceaan. Maar zowel bij de jongens als de meisjes zorgt de kamerverdeling voor heel wat...
Lees meer over
Down the Road De groep neemt afscheid van het cowboyleven, tot grote spijt van cowboy Laurens. Ze rijden door naar een andere bijzondere ranch, vol bizons. De groep staat voor een grote...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis