De Bevers gemist?

De Bevers gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Bevers gemist en terugkijken?

De Bevers is een reality serie over John de Bever en Kees Stevens, waarin je de volkszanger en zijn partner dat tevens zijn manager is goed leert kennen.

John en Kees nemen ons mee in het wel en wee van hun leven samen in Brabant, en openen de deuren van hun Brabantse optrekje.

John heeft ook een andere kant in de eerdere seizoenen van zichzelf laten zien in zijn privéleven. Je kunt weer helemaal genieten van De Bevers in 2023!

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van De Bevers gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Bevers

Afl. 6 Realityprogramma dat volkszanger John de Bever en zijn grote liefde Kees Stevens volgt op weg naar hun grote droom: samen optreden in Ahoy. Met twee shows van dit muziekfestijn op...
Lees meer over
Afl. 5 Met Ahoy in het vooruitzicht begint de spanning langzamerhand tot onmenselijke hoogte op te lopen. In aanloop naar het concert verblijven John en Kees in Volendam voor een generale...
Lees meer over
Afl. 4 De Bevers brengen hun laatste dagen door op de Spaanse eilanden, waar ze genieten van een minivakantie. En verder grijpen ze elke gelegenheid aan om het aanstaande Ahoy-concert...
Lees meer over
Afl. 3 Voordat het Ahoy-spektakel begint, gaan de mannen een weekje naar de Spaanse zon. En Kees heeft weer een overvol programma op de planning.
Lees meer over
Afl. 2 De voorbereidingen op het megaspektakel in Ahoy zijn in volle gang. En dat betekent weer een bomvolle Bever-agenda. Ook Kees moet aan de bak, want hij moet klaargestoomd worden...
Lees meer over
Afl. 1 De kaartverkoop van het grote Bever-muziekfestijn start en Kees schakelt professionele hulp in om op het moment suprême zijn angsten de baas te blijven.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis