Werken bij NLZIET

Onze dienst steeds leuker en beter maken voor onze abonnees, is waar het team van NLZIET zich dagelijks mee bezighoudt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen plezier in zijn/haar werk heeft, we werken in een omgeving waar alle nieuwe ideeën welkom zijn en teamwork bij iedereen hoog in het vaandel staat. Lijkt dit je wat? Kijk dan of jouw ideale functie tussen onze actuele vacatures staat en wie weet ontmoeten wij je snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Vacatures

Webcare-medewerker

Zoek je een uitdagende baan voor 24 uur per week (deels vanuit huis), ben je geïnteresseerd in techniek (apps/streaming) en lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van NLZIET? Dan ben je helemaal op je plek in ons team!

Lees meer over

Online Marketing Stagiair(e) – vanaf 1 september 2024

Als stagiair(e) bij NLZIET krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. We vragen je niet om koffie te halen, dat kunnen we heel goed zelf. Waar we wel naar op zoek zijn, is een gedreven stagiair(e) die zichzelf de baas maakt over onze social mediakanalen, leuke berichten post, zorgt dat ons blog gevuld is met de leukste artikelen, SEO-teksten schrijft, nieuwe trends signaleert en daar op inspeelt.

Lees meer over

Werken bij NLZIET betekent…

Een ontspannen werksfeer met de mogelijkheid om jezelf te zijn

Werken in een gedreven team

Een kleine mediaverslaving: je wilt op de hoogte zijn van het nieuws in medialand

Veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid

Vierkante ogen: je wilt geen televisieprogramma missen

Een dynamische werkomgeving