Werken bij NLZIET

Meedenken over de leukste televisie app van Nederland?

Onze dienst steeds leuker en beter maken voor onze abonnees, is waar het team van NLZIET zich dagelijks mee bezighoudt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen plezier in zijn/haar werk heeft, we werken in een omgeving waar alle nieuwe ideeën welkom zijn en teamwork bij iedereen hoog in het vaandel staat. Lijkt dit je wat? Kijk dan of jouw ideale functie tussen onze actuele vacatures staat en wie weet ontmoeten wij je snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Werken bij NLZIET betekent:

  • Vierkante ogen: je wilt geen televisieprogramma missen
  • Een dynamische werkomgeving
  • Werken in een gedreven team
  • Een kleine telefoonverslaving: je wilt op de hoogte zijn van het nieuws in medialand
  • Veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid
  • Een ontspannen werksfeer met de mogelijkheid om jezelf te zijn
  • Vol enthousiasme NLZIET tot een succes willen maken!

Vacatures bij NLZIET

Medior/Senior .NET Developer

Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als software engineer en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met onze code? Ons team is per direct op zoek naar een gedreven .NET Developer met interesse in alles omtrent streaming.

 

Interesse in deze functie? Bekijk onze vacature en reageer direct.

 

 

CRM & Growth Marketeer

Wil jij werken in een jong en dynamisch team in één van de spannendste mediasectoren van dit moment? Kom dan bij NLZIET werken en help de manier waarop we tv kijken in Nederland te veranderen. NLZIET is hard aan het groeien en daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve CRM & Growth Marketeer die ons marketingteam komt versterken.

 

Ben jij die marketeer die ons team gaat versterken? Aarzel niet en solliciteer direct.

 

 

Online Marketing Stagiair(e) – vanaf 1 februari 2023

Als stagiair(e) bij NLZIET krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. We vragen je niet om koffie te halen, dat kunnen we heel goed zelf. Waar we wel naar op zoek zijn, is een gedreven stagiair(e) die zichzelf de baas maakt over onze social mediakanalen, leuke berichten post, zorgt dat ons blog gevuld is met de leukste artikelen, SEO-teksten schrijft, nieuwe trends signaleert en daar op inspeelt.

 

Zoek jij vanaf februari 2023 een stage? Reageer op onze vacature!