Werken bij NLZIET

Meedenken over de leukste televisie app van Nederland?

 

Onze dienst steeds leuker en beter maken voor onze abonnees is waar het team van NLZIET zich dagelijks mee bezighoudt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen plezier heeft in zijn/haar werk heeft, we werken in een omgeving waar alle nieuwe ideeën welkom zijn en teamwork bij iedereen hoog in het vaandel staat.

 

Lijkt dit je wat? Kijk dan of jouw ideale functie tussen onze actuele vacatures staat en wie weet ontmoeten wij je snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Werken bij NLZIET betekent:

  • Vierkante ogen: je wilt geen televisieprogramma missen
  • Een dynamische werkomgeving
  • Werken in een gedreven team
  • Een kleine telefoonverslaving: je wilt op te hoogte zijn van het nieuws in medialand
  • Veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid
  • Een ontspannen werksfeer met de mogelijkheid om jezelf te zijn
  • Vol enthousiasme NLZIET tot een succes willen maken!

Vacatures bij NLZIET

 

Lead Developer .Net Backend

Als eerste vaste medewerker binnen het .Net backend team van NLZIET is dit een unieke kans om jouw stempel te drukken op de ontwikkeling van ons platform. In eerste instantie zul je veel samenwerken met onze huidige maatwerkleverancier maar het is de bedoeling om snel uit te groeien naar een eigen in-house backend team (doelgrootte 6-7 developers) waarvan jij de rol van lead developer op je zal nemen.

 

 

Online Marketing Stagiair(e)

Als stagiair(e) bij NLZIET krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. We vragen je niet om koffie te halen, dat kunnen we heel goed zelf. Waar we wel naar op zoek zijn, is een gedreven stagiair(e) die zichzelf de baas maakt over onze social mediakanalen, leuke berichten post, zorgt dat ons blog gevuld is met de leukste artikelen, SEO-teksten schrijft, nieuwe trends signaleert en daar op inspeelt.