Werken bij NLZIET

Meedenken over de leukste televisie app van Nederland?

 

Onze dienst steeds leuker en beter maken voor onze abonnees is waar het team van NLZIET zich dagelijks mee bezighoudt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen plezier heeft in zijn/haar werk heeft, we werken in een omgeving waar alle nieuwe ideeën welkom zijn en teamwork bij iedereen hoog in het vaandel staat.

 

Lijkt dit je wat? Kijk dan of jouw ideale functie tussen onze actuele vacatures staat en wie weet ontmoeten wij je snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Werken bij NLZIET betekent:

  • Vierkante ogen: je wilt geen televisieprogramma missen
  • Een dynamische werkomgeving
  • Werken in een gedreven team
  • Een kleine telefoonverslaving: je wilt op te hoogte zijn van het nieuws in medialand
  • Veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid
  • Een ontspannen werksfeer met de mogelijkheid om jezelf te zijn
  • Vol enthousiasme NLZIET tot een succes willen maken!

Vacatures bij NLZIET

Product designer

Als Product Designer ga je aan alle aspecten van het NLZIET product werken – van UX uitdagingen tot innovatieve UI design oplossingen op web, mobile, AppleTV, Smart TV’s en toekomstige nieuwe platformen. De ideale kandidaat is een ervaren en gedreven persoon die NLZIET en haar producten naar een nieuw niveau kan sturen en is niet bang om in de breedte aan zowel UX als UI design te werken.

 

Webanalist

Als Webanalist bij NLZIET ben je verantwoordelijk voor het gehele meetplan (web & app). Je bent analytisch sterk en vertaalt je bevindingen in heldere verbetervoorstellen. Daarnaast zorg je ervoor dat bestaande en nieuwe functionaliteiten meetbaar zijn en adviseer je jouw collega’s over verbeterpunten.

 

Online marketing stagiair(e)

Als stagiair(e) bij NLZIET krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. We vragen je niet om koffie te halen, dat kunnen we heel goed zelf. Ons de hele dag ontfermen over social media, daar hebben we helaas tijd te kort voor. Helaas, want het is onwijs waardevol om dit goed te onderhouden en verder te ontwikkelen. En daar ligt jouw opdracht: maak jezelf de baas over onze social mediakanalen, post leuke berichten, zorg dat ons blog gevuld is met de leukste posts, schrijf SEO-artikelen, signaleer nieuwe trends en speel daar op in.