De Bondgenoten gemist?

De Bondgenoten gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Bondgenoten gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van De Bondgenoten terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je De Bondgenoten gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

De Bondgenoten 2024

Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar heel hard nodig om kans te maken op 100.000 euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf vandoor kunnen gaan met de hoofdprijs? Kijk iedere maand opnieuw naar een boeiende strijd vol strategie, teamwork en meestermanipulatie.

Kijk iedere werkdag naar een nieuwe aflevering op SBS6. Aflevering van De Bondgenoten gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Winter Vol Liefde, Lang Leve de Liefde, Chateau Meiland en Big Brother kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Bondgenoten

Aflevering 155 Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar nodig om kans te maken op honderdduizend euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf...
Lees meer over
Aflevering 154 Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar nodig om kans te maken op honderdduizend euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf...
Lees meer over
Aflevering 153 Deelnemers moeten in elkaars ritme komen, voor de nieuwe jureerbare verdienopdracht.
Lees meer over
Aflevering 152 De deelnemers krijgen eindelijk te horen waarom ze per brief een stopwatch hebben gekregen.
Lees meer over
Aflevering 151 Er komt een kluis de loods binnen. Wie weet de code te kraken en wat staat diegene dan te wachten...
Lees meer over
Aflevering 150 Een onschuldig verhaal van Chelsea voor het spelletje 'Wie is het', wordt door Rowena heel anders doorverteld. Daarmee veroorzaakt ze een hoop ellende.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis