De Bondgenoten gemist?

De Bondgenoten gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Bondgenoten gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van De Bondgenoten terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Bondgenoten gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

De Bondgenoten 2023

Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar heel hard nodig om kans te maken op 100.000 euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf vandoor kunnen gaan met de hoofdprijs? Kijk iedere maand opnieuw naar een boeiende strijd vol strategie, teamwork en meestermanipulatie.

Kijk iedere werkdag naar een nieuwe aflevering op SBS6. Aflevering van De Bondgenoten gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Winter Vol Liefde, Lang Leve de Liefde, Chateau Meiland en Big Brother kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Bondgenoten

Aflevering 95 Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar nodig om kans te maken op honderdduizend euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf...
Lees meer over
Aflevering 94 Melanie heeft tijd en energie geïnvesteerd, in een romantische avond met Beau... maar moet vooral niet verwachten dat hij zoiets voor haar gaat doen.
Lees meer over
Aflevering 93 De Vossen hebben nul punten en een lege voorraadkast...
Lees meer over
Aflevering 92 Dankzij een razendsnelle actie van Nick gaan de Gieren er vandoor met de langverwachte geheime brief.
Lees meer over
Aflevering 91 Danielle heeft Donna de indruk gegeven dat haar vriendinnen eerder haar vijanden zijn.
Lees meer over
Aflevering 90 Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar nodig om kans te maken op honderdduizend euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis