Wie is de Mol gemist

Heb je Wie is de Mol gemist? Geen probleem, met een abonnement op NLZIET hoef je geen enkel programma te missen. Bij NLZIET kijk je gemakkelijk programma’s live, terug en vooruit. Zo kun je Wie is de Mol terugkijken wanneer het jou uitkomt. Bij NLZIET kijk je alle seizoenen van Wie is de mol live en terug! Je kunt NLZIET de eerste maand gratis uitproberen. Een maandabonnement kost €7,95. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast!


Wie is de Mol live kijken

Met NLZIET kun je Wie is de Mol live kijken waar en wanneer je wilt. Het fijne is dat je onderweg, thuis of in het buitenland op een device naar keuze, zoals je tv, smartphone of laptop, online tv kunt kijken. Nog een voordeel is dat je met een abonnement op NLZIET op twee schermen tegelijk kunt kijken. Ideaal als je partner of huisgenoot een ander programma wil kijken.

 • logo

  Jan. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Jan. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 21:55

  1u 0m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  1u 0m minHet spel: Wie is de Mol

Dat Wie is de Mol populair is blijkt wel uit gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Het is daarmee regelmatig het best bekeken programma van de dag. Waar komt dit succes vandaan? Door het spannende spel dat de kandidaten spelen. Iedere week krijgen de deelnemers twee of drie opdrachten die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Na de opdrachten krijgen de deelnemers een test met twintig vragen over de Mol, de laatste vraag is steeds: Wie is de Mol?

De deelnemer die de test het minst goed maakt, gaat naar huis. Bij sommige opdrachten hebben de deelnemers de kans om een joker of vrijstelling te verdienen. Met een joker wordt een fout antwoord, als juist meegeteld in de test. Met de vrijstelling gaat de deelnemer zeker door naar een volgende ronde. De finale wordt gespeeld met de laatste drie overgeblevenen, twee deelnemers en de Mol. Degene die de laatste test (met 40 vragen over de Mol) het best maakt, wint het geld dat verdiend is met de opdrachten!


Waar speelt Wie is de Mol zich af?

Het spel wordt ieder jaar in een ander land gespeeld. Seizoen 22 speelt zich af in Tsjechië. Afgelopen seizoenen reisden de kandidaten af naar alle windstreken van de wereld. De landen die voorbijkwamen, waren Italië, Colombia, Georgië, Verenigde Staten, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Ijsland, Spanje, Japan, Ierland, Mexico, Portugal, China en nog veel meer!Geschiedenis

Wist je dat WIDM een Belgisch programma is? Daar werd het voor de eerste keer uitgezonden in 1999. Al snel werd het programma een hit en is het aan 47 landen verkocht! Nederland zond het eerste seizoen uit in 1999, De naam was toen nog ‘Wie is… de Mol?’ en speelde zich af in Australië, zonder BN’ers. Pas in het vijfde seizoen speelden bekende Nederlanders het spel.

Deelnemers Wie is de Mol 2021

Ieder jaar is het een speurtocht op social media om te signaleren welke BN’ers zich gedeisd houden. Bekende Nederlanders die een tijdje niets op Instagram of YouTube hebben geplaatst, worden al snel verdacht als deelnemer aan WIDM. Ook voor WIDM 2020 zijn er weer veel BN’ers verdacht. Dit jaar worden de deelnemers wel heel bijzonder bekend gemaakt. Op 27 december worden de deelnemers bekend gemaakt tijdens de uitzending van Moltalk. Net als vorig jaar, neemt oud-deelnemer Rik van de Westelaken de presentatie op zich. Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2021:


 • Splinter Chabot: programmamaker en schrijver
 • Charlotte Nijs: journalist, Hart van Nederland
 • Remco Veldhuis: cabaretier
 • Joshua Nolet: Chef’Special zanger
 • Marije Knevel: adjunct-hoofdredacteur, Linda.nl
 • Erik de Zwart: radiomaker
 • Roxanna Rocky Hehakaija: voetballer
 • Florentijn Hofman: kunstenaar
 • Renée Fokker: actrice
 • Lakshmi: zangeres


Nieuw seizoen Wie is de Mol

Fans van het programma kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Dit seizoen zal ook weer opgenomen worden in het buitenland, maar de makers moeten nog kijken in welke landen dat mogelijk is vanwege het coronavirus. Als het verantwoord is om te filmen, zullen ze dat ook zeker gaan doen! We kunnen alvast verklappen dat in het volgende seizoen Rik van de Westelaken weer van de partij is. In de loop van dit jaar zullen de kandidaten voorgesteld worden. En goed nieuws: kijk ook het nieuwe seizoen van Wie is de Mol live bij NLZIET!


Moltalk

Ben je een echte fan en wil je weten wat er allemaal rondom de afleveringen van Wie is de Mol gebeurt? Dan kijk je naar MolTalk bij NLZIET. Direct na afloop van de aflevering WIDM, schakel je over naar NPO 3 want hier zie je de live-nabeschouwing in MolTalk. Oud-kandidaten Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk. Samen met andere oud-kandidaten en gasten wordt er gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook kijken ze wat er allemaal op social media is gedeeld met #WIDM.

Wie is de Mol België

Kan je geen genoeg krijgen van Wie is de Mol? Je kunt alle seizoenen kijken bij NLZIET. Zo kijk je bijvoorbeeld naar Wie is de Mol 2020 in Italië. De afleveringen van Wie is de Mol België staan ook online op NLZIET! Bijzonder aan dit seizoen WIDM België is dat de Mol pas tijdens de eerste aflevering weet dat die de Mol is en zich dus niet kan voorbereiden! De Belgische versie van dit programma is met onbekende Vlamingen, in tegenstelling tot de Nederlandse WIDM.


Voordelen van NLZIET

 • Heb je een aflevering van Wie is de Mol gemist of wil je Wie is de Mol terugkijken om aanwijzingen te achterhalen? Bij NLZIET kun je alle seizoenen terugkijken, zodat je geen molactie hoeft te missen. Welk seizoen wil jij (nog eens) helemaal zien?
 • Heb je MolTalk gemist? Ook MolTalk is terug te kijken bij NLZIET. Je hoeft echt niets missen van WIDM dit seizoen!
 • Kijk de afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame.
 • Bij NLZIET kijk je gemakkelijk alle afleveringen van WIDM terug via je smartphone, laptop of tablet.
 • Zin gekregen om WIDM Nederland of België te bingen? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct!Wist je dat?

 • In 2012 stonden er drie vrouwen in de finale: Anne-Marie Jung, Hadewych Minis en Liesbeth Staats. Er is nog nooit een finale geweest met enkel mannen.
 • Sinds 2015 wordt de finale live uitgezonden van het Vondelpark in Amsterdam. En kijk je WIDM liever op een groot scherm? Sinds 2018 wordt de finale ook uitgezonden in verschillende bioscopen in Nederland.
 • Twee presentatoren waren zelf ook deelnemers en wonnen WIDM! Art Rooijakkers, bekend van Het Perfecte Plaatje, won in 2011 en Rik van de Westelaken won in 2015.
 • Merel Westrik was de Mol in 2019 en zorgde voor de laagste pot ooit, €10.150,-.
 • WIDM is de afgelopen jaren goed in de prijzen gevallen: in 2001 won het een Gouden Beeld voor het beste amusementsprogramma, in 2008 werd WIDM verkozen tot het beste AVRO-programma in 50 jaar, de Gouden Televizier-Ring werd in 2013 binnengesleept en in 2015 werd het TV-Beeld voor beste amusement gewonnen!
 • Als echte fan weet je dit natuurlijk al: de fans van dit programma worden molloten genoemd.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer is Wie is de Mol te zien op televisie?

WIDM wordt vanaf 2 januari elke zaterdag om 20.30u op NPO 1 uitgezonden.

Kan ik Wie is de Mol live kijken bij NLZIET?

Ja, zeker! Met NLZIET kun je alle afleveringen van Wie is de Mol direct live kijken. Het begin van de aflevering gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je een uitzending vanaf het begin afspelen, zodat jij niets hoeft te missen!

Hoeveel seizoenen van Wie is de Mol kan ik kijken?

Bij NLZIET kun je alle 22 seizoenen reclamevrij terugkijken waar en wanneer je wilt. Je kunt alle afleveringen terugkijken!

Hoe lang bestaat Wie is de Mol?

Het spelprogramma werd voor het eerst uitgezonden in 1999 in België. Al snel werd het programma een hit en later ook in Nederland.

Wie zijn de deelnemers van dit seizoen?

Splinter Chabot, Florentijn Hofman, Remco Veldhuis, Marije Knevel, Charlotte Nijs, Erik de Zwart, Joshua Nolet, Roxanna Rocky Hehakaija, Lakshmi en Renée Fokker.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.