Wie is de Mol gemist

Heb je WIDM gemist? Geen probleem, met een abonnement op NLZIET hoef je geen enkel programma te missen. Bij NLZIET kijk je gemakkelijk programma’s live, terug en vooruit. Zo kun je Wie is de Mol terugkijken wanneer het jou uitkomt. Bij NLZIET kijk je alle seizoenen van wie is de mol terug! Je kunt NLZIET de eerste maand uitproberen voor €0,01. Een maandabonnement kost €7,95. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast!


 • npo logo

  8. Finale

  Sat 24 Oct • 20:30

  65 min

 • npo logo

  7. Déja vu

  Sat 17 Oct • 20:30

  65 min

 • npo logo

  6. Damocles

  Sat 10 Oct • 20:30

  56 min

 • npo logo

  5. Wegwerken

  Sat 03 Oct • 20:30

  63 min

 • npo logo

  4. Meesterlijk

  Sat 26 Sep • 20:30

  63 min

 • npo logo

  3. Besluit

  Sat 19 Sep • 20:30

  65 minHet spel: Wie is de Mol

Dat Wie is de Mol populair is blijkt wel uit gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Het is daarmee regelmatig het best bekeken programma van de dag. Waar komt dit succes vandaan? Door het spannende spel dat de kandidaten spelen. Iedere week krijgen de deelnemers twee of drie opdrachten die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Na de opdrachten krijgen de deelnemers een test met twintig vragen over de Mol, de laatste vraag is steeds: Wie is de Mol?

De deelnemer die de test het minst goed maakt, gaat naar huis. Bij sommige opdrachten hebben de deelnemers de kans om een joker of vrijstelling te verdienen. Met een joker wordt een fout antwoord, als juist meegeteld in de test. Met de vrijstelling gaat de deelnemer zeker door naar een volgende ronde. De finale wordt gespeeld met de laatste drie overgeblevenen, twee deelnemers en de Mol. Degene die de laatste test (met 40 vragen over de Mol) het best maakt, wint het geld dat verdiend is met de opdrachten!


Waar speelt Wie is de Mol zich af?

Het spel wordt ieder jaar in een ander land gespeeld. Seizoen 21 speelt zich af in de provincie Toscane in Italië. Afgelopen seizoenen reisden de kandidaten af naar alle windstreken van de wereld. De landen die voorbijkwamen, waren Colombia, Georgië, Verenigde Staten, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Ijsland, Spanje, Japan, Ierland, Mexico, Portugal, China en nog veel meer!Geschiedenis

Wist je dat WIDM een Belgisch programma is? Daar werd het voor de eerste keer uitgezonden in 1999. Al snel werd het programma een hit en is het aan 47 landen verkocht! Nederland zond het eerste seizoen uit in 1999, De naam was toen nog ‘Wie is… de Mol?’ en speelde zich af in Australië, zonder BN’ers. Pas in het vijfde seizoen speelden bekende Nederlanders het spel.

Deelnemers Wie is de Mol 2020

Ieder jaar is het een speurtocht op social media om te signaleren welke BN’ers zich gedeisd houden. Bekende Nederlanders die een tijdje niets op Instagram of YouTube hebben geplaatst, worden al snel verdacht als deelnemer aan WIDM. Ook voor WIDM 2020 zijn er weer veel BN’ers verdacht. Dit jaar worden de deelnemers wel heel bijzonder bekend gemaakt. Op de website stonden raadsels die fans moesten oplossen.

Omdat Wie is de Mol seizoen 21 een jubileumseizoen is, doen tien oud-kandidaten mee aan het programma. Wie er allemaal meedoen, lees je hieronder.


 • Ellie Lust: Ellie was één van de kandidaten van het programma in 2016. Ze werd bekend door haar ‘etherdiscipline’ met de portfoons. In 2018 maakte ze een eigen programma Ellie op Patrouille.
 • Ron Boszhard: Ron Boszhard moest WIDM vroegtijdig verlaten. Daarom riep RTL Boulevard de programmamakers op om Ron terug te laten komen.
 • Jeroen Kijk in de Vegte: televisiepresentator Jeroen Kijk in de Vegte was te zien tijdens het programma, tot de vijfde aflevering.
 • Patrick Martens: in 2011 deed Patrick mee aan Wie is de Mol? Net voor de finale moest hij helaas het spel verlaten.
 • Tina de Bruin: begin dit jaar deed Tina al mee aan het programma. Nu doet ze ook in het Jubileumseizoen mee.
 • Nadja Hüpscher: actrice Nadja Hüpscher deed in 2007 mee aan het programma. Lang geleden dus!
 • Nikkie de Jager: visagiste Nikkie de Jager ‘NikkiTutorials’ deed mee aan Wie is de Mol 2019.
 • Tygo Gernandt: in 2013 was Tygo te zien in Ranking The Stars. Het jaar erop was hij te zien in WIDM.
 • Peggy Vrijens: Peggy Vrijens deed niet alleen mee aan WIDM, maar ook Expeditie Robinson.
 • Horace Cohen: actrice Horace speelde mee in Baantjer het begin en in Wie is de Mol 2011.

  Net als vorig jaar, neemt oud-deelnemer Rik van de Westelaken de presentatie op zich.

Moltalk

Ben je een echte fan en wil je weten wat er allemaal rondom de afleveringen van Wie is de Mol gebeurt? Dan kijk je naar MolTalk bij NLZIET. Direct na afloop van de aflevering WIDM, schakel je over naar NPO 3 want hier zie je de live-nabeschouwing in MolTalk. Oud-kandidaten Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk. Samen met andere oud-kandidaten en gasten wordt er gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook kijken ze wat er allemaal op social media is gedeeld met #WIDM.

Wie is de Mol 2019 en België

Kan je geen genoeg krijgen van Wie is de Mol? Je kunt alle seizoenen kijken bij NLZIET. Zo kijk je bijvoorbeeld naar Wie is de Mol 2019 in Colombia. De afleveringen van Wie is de Mol België staan ook online op NLZIET! Bijzonder aan dit seizoen WIDM België is dat de Mol pas tijdens de eerste aflevering weet dat die de Mol is en zich dus niet kan voorbereiden! De Belgische versie van dit programma is met onbekende Vlamingen, in tegenstelling tot de Nederlandse WIDM.


Voordelen van Wie is de Mol kijken bij NLZIET

 • Heb je een aflevering van Wie is de Mol gemist of wil je Wie is de Mol terugkijken om aanwijzingen te achterhalen? Bij NLZIET kun je alle seizoenen terugkijken, zodat je geen molactie hoeft te missen. Welk seizoen wil jij (nog eens) helemaal zien?
 • Heb je MolTalk gemist? Ook MolTalk is terug te kijken bij NLZIET. Je hoeft echt niets missen van WIDM dit seizoen!
 • Kijk de afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame.
 • Bij NLZIET kijk je gemakkelijk alle afleveringen van WIDM terug via je smartphone, laptop of tablet.
 • Zin gekregen om WIDM Nederland of België te bingen? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!Wist je dat?

 • In 2012 stonden er drie vrouwen in de finale: Anne-Marie Jung, Hadewych Minis en Liesbeth Staats. Er is nog nooit een finale geweest met enkel mannen.
 • Sinds 2015 wordt de finale live uitgezonden van het Vondelpark in Amsterdam. En kijk je WIDM liever op een groot scherm? Sinds 2018 wordt de finale ook uitgezonden in verschillende bioscopen in Nederland.
 • Twee presentatoren waren zelf ook deelnemers en wonnen WIDM! Art Rooijakkers, bekend van Het Perfecte Plaatje, won in 2011 en Rik van de Westelaken won in 2015.
 • Merel Westrik was de Mol in 2019 en zorgde voor de laagste pot ooit, €10.150,-.
 • WIDM is de afgelopen jaren goed in de prijzen gevallen: in 2001 won het een Gouden Beeld voor het beste amusementsprogramma, in 2008 werd WIDM verkozen tot het beste AVRO-programma in 50 jaar, de Gouden Televizier-Ring werd in 2013 binnengesleept en in 2015 werd het TV-Beeld voor beste amusement gewonnen!
 • Als echte fan weet je dit natuurlijk al: de fans van dit programma worden molloten genoemd.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer is Wie is de Mol te zien op televisie?

WIDM wordt vanaf 5 september elke zaterdag om 20.30u op NPO 1 uitgezonden.

Hoeveel seizoenen van Wie is de Mol kan ik kijken?

Bij NLZIET kun je alle 21 seizoenen reclamevrij terugkijken waar en wanneer je wilt. Je kunt alle afleveringen terugkijken!

Hoe lang bestaat Wie is de Mol?

Het spelprogramma werd voor het eerst uitgezonden in 1999 in België. Al snel werd het programma een hit en later ook in Nederland.

Wie zijn de deelnemers van dit seizoen?

In het jubileumseizoen van WIDM doen tien deelnemers mee: Ellie Lust, Ron Boszhard, Jeroen Kijk in de Vegte, Patrick Martens, Tina de Bruin, Nadja Hüpscher, Nikkie de Jager, Tygo Gernandt, Peggy Vrijens en Horace Cohen.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.