Wie is de Mol gemist?

Wie is de Mol gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Wie is de Mol gemist en terugkijken?

Wie is de Mol is een populaire Nederlandse televisieprogramma dat elk jaar wordt uitgezonden op de Nederlandse zender NPO 1. Het doel van het programma is om te ontdekken wie van de deelnemers de “mol” is, een spion die probeert om de groep te saboteren en zo veel mogelijk geld voor zichzelf te winnen.

 

Wie is de Mol 2023

In Wie is de Mol 2023 deden tien bekende Nederlanders mee aan het spel en hebben hier deelgenomen aan verschillende opdrachten en uitdagingen.

Ze hebben geprobeerd om zoveel mogelijk geld te winnen voor de pot. Na elke opdracht werd er een test gemaakt en hierin geven de deelnemers aan wie zij verdenken als mol.

Wie deze test het slechts maakt zal het spel moeten verlaten. Dit seizoen van Wie is de Mol gemist? Kijk alle afleveringen van Wie is de mol? 2023 terug bij NLZIET.

Het spel is ontworpen om de deelnemers te testen op hun intelligentie, fysieke en mentale vaardigheden, en hun vermogen om te presteren onder druk.

Het is ook een goede manier om te leren over verschillende culturen en gebieden, omdat de opdrachten vaak plaatsvinden in verschillende landen en steden over de hele wereld.

De Mol België 2023

Molloten hoeven na de finale van Wie is de Mol niet lang te wachten want het nieuwe seizoen van Wie is de Mol België staat al voor de deur.

Bij Wie is de Mol België?, doen in tegenstelling tot de Nederlandse variant, enkel onbekende deelnemers mee. De Belgische versie van het programma is vanaf 20 maart te zien bij NLZIET.

De opzet lijkt erg op ‘onze’ versie, maar er zijn ook een aantal interessante verschillen. Het spel wordt door onze zuiderburen vaak nog wat scherper gespeeld dan hier.

De kandidaten zijn namelijk geen bekende Belgen. Ze hebben zich opgegeven en zijn door een zware selectieprocedure gekomen.

Ze hoeven zich niet druk te maken om imagoschade en gaan vol voor het geld.

Het ging er vorig jaar zo pittig aan toe, dat de Mol vroegtijdig de handdoek in de ring moest gooien, hij kon de druk niet meer aan. Een unicum in de historie van Wie is de Mol?

Kijk het nieuwe seizoen van Wie is de Mol België bij NLZIET.

Aflevering van Wie is de Mol gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Expeditie Robinson, Code van Coppens of Hunted kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Wie is de Mol?

Molafspraak De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol....
Lees meer over
Brandpunt De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol....
Lees meer over
Inzichtelijk De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol....
Lees meer over
Lijdensweg? De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol....
Lees meer over
Portretten De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol....
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis