Wie is de Mol gemist?

Wie is de Mol gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Elke maand opzegbaar.

Wie is de Mol gemist en terugkijken?

Wie is de Mol is een populaire Nederlandse televisieprogramma dat elk jaar wordt uitgezonden op de Nederlandse zender NPO 1. Het doel van het programma is om te ontdekken wie van de deelnemers de “mol” is, een spion die probeert om de groep te saboteren en zo veel mogelijk geld voor zichzelf te winnen.

In Wie is de Mol 2023 zullen tien bekende Nederlanders deelnemen aan het spel en zullen ze deelnemen aan verschillende opdrachten en uitdagingen om geld te winnen voor de groep. Na elke opdracht zal er een verdachte worden gekozen, en de deelnemers zullen stemmen om te beslissen wie van hen de mol is.

Het spel is ontworpen om de deelnemers te testen op hun intelligentie, fysieke en mentale vaardigheden, en hun vermogen om te presteren onder druk. Het is ook een goede manier om te leren over verschillende culturen en gebieden, omdat de opdrachten vaak plaatsvinden in verschillende landen en steden over de hele wereld.

Aflevering van Wie is de Mol gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Expeditie Robinson, Code van Coppens of Hunted kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Wie is de Mol?

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van 0,01 cent. Na je proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 7,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis