De Slimste Mens gemist?

De Slimste Mens gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Slimste Mens gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van De Slimste Mens terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Slimste Mens gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

De Slimste Mens 2023

In De Slimste Mens 2023 strijden verschillende deelnemers tegen elkaar in een reeks rondes waarbij ze moeten laten zien hoe slim ze zijn.

Geniet van spannende en uitdagende quizvragen en probeer te raden wie er als slimste uit de bus zal komen. Elke aflevering elimineert een deelnemer totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft.

Presentator Philip Freriks en jury Maarten van Rossem presenteren De Slimste Mens (het concept zelf bestaat al sinds 2006, toen presenteerde Linda de Mol de quiz). Maarten van Rossem praat de kandidaten bij met zijn kennis over de onderwerpen.

Aflevering van De Slimste Mens gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Code van Coppens, Ik weet er alles van of Heel Holland Bakt kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Slimste Mens

De slimste mens De finale. Wie wordt deze zomer 'De slimste mens'?
Lees meer over
De slimste mens Uitdager: Nandi van Beurden, musicalactrice, Elfstedentocht-voorstelling.
Lees meer over
De slimste mens Uitdager: Aimée Kiene, chef 'Volkskrant Magazine'.
Lees meer over
De slimste mens Dagelijkse kennisquiz met een knipoog. In dit programma gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.
Lees meer over
De slimste mens Dagelijkse kennisquiz met een knipoog. In dit programma gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis