Weet ik Veel gemist?

Weet ik Veel gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Weet ik Veel gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Weet ik Veel terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Weet ik Veel Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Weet ik Veel 2024

In Weet ik Veel strijden 300 studenten en 3 bekende Nederlanders tegen elkaar in de studio. De BN’er met de meest goede antwoorden gaat naar de finale. De beste student van de avond wint een zo hoog mogelijk bedrag. De bekende Nederlander verrast iemand anders in zijn of haar omgeving met het gewonnen bedrag.

De kennisvragen die de deelnemers moeten beantwoorden, bestaan uit verschillende categorieën: wetenschap, sport, muziek, topografie en geschiedenis.

Het programma is al jarenlang een groot succes in Nederland, en het blijft elke week duizenden kijkers trekken. Als je van trivia en spelshows houdt, is Weet Ik Veel zeker een aanrader om te kijken.

Vanaf 6 januari kun je op RTL 4 live kijken naar Weet ik Veel. Aflevering van Weet ik Veel gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ik weet er alles van, Beau of Wie is de Mol kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Weet ik Veel

Afl. 10 Studenten en drie bekende Nederlanders krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om samen met de beste student...
Lees meer over
Afl. 9 Studenten en drie bekende Nederlanders krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om samen met de beste student...
Lees meer over
Afl. 8 Studenten en drie bekende Nederlanders krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om samen met de beste student...
Lees meer over
Afl. 7 Studenten en drie bekende Nederlanders krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om samen met de beste student...
Lees meer over
Afl. 6 Studenten en drie bekende Nederlanders krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om samen met de beste student...
Lees meer over
Afl. 5 Studenten en drie bekende Nederlanders krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om samen met de beste student...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis