Flikken Rotterdam gemist?

Flikken Rotterdam gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Flikken Rotterdam gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Flikken Rotterdam terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Flikken Rotterdam gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Flikken Rotterdam 2023

Flikken Rotterdam is de spin-off serie van Flikken Maastricht. Ook in deze serie vormen de karakters de basis van Flikken Rotterdam. De havenstad is het decor van de gezamenlijke strijd tegen criminaliteit. Het rechercheteam bestaat uit Esther Wegereef, Dries van Weelden, Lieve Jansons, Ben Slachter en Stan Vroom. Zij zorgen ervoor dat verschillende criminele groepen worden opgepakt.

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Het nieuwe seizoen is vanaf 15 september op NPO 1 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Flikken Rotterdam gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Flikken Rotterdam

Judas De dood van Gertie en de aanhouding van Stan hebben het team ervan overtuigd dat er inderdaad een verrader in het team zit, die samenwerkt met de Freeland Church. Als ze op zoek...
Lees meer over
Verleden Stan komt diep in de problemen als hij Gertie probeert te helpen. Het onderzoek van Hein naar het verleden van Noucha heeft een voormalige klasgenoot op het idee gebracht een...
Lees meer over
Identiteit Er is wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de teamleden. Hein trekt de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden...
Lees meer over
Nederland eerst! De rechercheurs krijgen te maken met de ontvoering van de vriendin van de financier van een politieke partij. Hein is door de inspanningen van het team vrijgepleit van...
Lees meer over
Hein Berg Hein Berg wordt wakker naast het vermoorde lichaam van Hermine Monserrat en roept de hulp in van Orlando Hooi. Hij heeft geen idee wat er is gebeurd en wordt aangehouden door de...
Lees meer over
Stalker Zanger Ries heeft na een optreden een gewelddadige ontmoeting met een stalkende fan. Als die vrouw de volgende dag dood wordt gevonden, beroept Ries zich op geheugenverlies. Hein...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis