Hunted gemist

Ben jij ook zo’n fan van detectives en politieseries? Dan is Hunted echt iets voor jou! Dertien Nederlanders proberen uit de handen te blijven van een opsporingsdienst, dit voor drie weken lang. Heb je een aflevering van Hunted gemist? Geen zorgen! Bij NLZIET kun je afleveringen van seizoen 3 t/m 5 en het nieuwe seizoen van Hunted terugkijken! Kun jij de spanning aan? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct! • logo

  Okt. 2018 • 20:25

  51m min

 • logo

  Okt. 2018 • 20:25

  49m min

 • logo

  Nov. 2018 • 20:25

  51m min

 • logo

  Nov. 2018 • 20:25

  51m min

 • logo

  Nov. 2018 • 20:25

  51m min

 • logo

  Dec. 2018 • 20:25

  49m minDe voordelen van NLZIET

Heb je een aflevering van Hunted gemist of wil je de eerdere seizoenen van Hunted terugkijken? Dan zit je goed bij NLZIET! Dit zijn de voordelen van een abonnement:


Het programma

In dit programma gaan dertien Nederlanders de uitdaging aan om als voortvluchtigen uit handen te blijven van een groep opsporingsdeskundigen. Van de ene op de andere dag verdwijnen ze en proberen ze zich drie weken niet te laten pakken door deze opsporingsdienst, de zogeheten ‘hunters.’ Deze hunters hebben allemaal ervaring bij politie, defensie of in de private sector. Oud-recherchechef Sander Schaepman leidt de hunters bij het opsporen van de voortvluchtigen.

Alle deelnemers zijn vrij om hun vlucht helemaal zelf te bepalen. Echter moeten ze zich aan een aantal belangrijke regels houden. Zo mogen ze maximaal 48 uur op dezelfde plek verblijven en moeten ze verplicht binnen de landgrenzen blijven. Ook mogen ze de Nederlandse wet niet overtreden. Ook hebben ze een maximaal budget dat ze uit mogen geven. Ze krijgen een pinpas mee met daarop 300 euro. Per dag mogen ze maximaal 70 euro uitgeven. Zelf mogen ze geen geld meebrengen.


Hunted VIPS

Naast de gewone versie, is er sinds 2021 ook een Hunted VIPS! In dit seizoen zijn de bekende Nederlanders aan de beurt om te vluchten van de opsporingsdienst. De sterren die meedoen aan dit seizoen, zijn: Fajah Lourens, Klaas van Eerden, Dennis Weening, Kim Feenstra, Irem Lourens, Oussama Ahammoud, Birgit Schuurman en Bilal Wahib. De BN’ers werken in duo’s samen.


Het experiment

Hunted kan gezien worden als een sociaal experiment waar veel discipline bij nodig is. De kandidaten moeten overal om denken. Hoe ga je je verplaatsen en waar ga je verblijven? Lukt het om drie weken lang geen contact te leggen met familie en vrienden? Alle vormen van contact kunnen leiden tot een aanknopingspunt waarop ze gepakt kunnen worden. Elke keer dat ze hun telefoon gebruiken, geld pinnen of over de snelweg rijden met de auto, krijgen de opsporingsdiensten meer tips over je locatie.

Het opsporingsteam krijgt toegang tot onder andere telefoongegevens, bankgegevens, kan huiszoekingen doen en de vrienden en familie van de kandidaten ondervragen. Daarnaast kunnen ze via social media ook veel informatie verkrijgen. Op deze manier kunnen ze door middel van onder andere sociale contacten de voortvluchtigen opsporen.


Wist je dat?

 • Er op het hoofdkwartier twaalf mensen zijn die de voortvluchtigen opsporen?
 • Er drie teams met hunters zijn die de voortvluchtigen met de informatie vanuit het hoofdkwartier op proberen te pakken?
 • De kandidaten op de vlucht gaan in zes duo’s en een iemand alleen op de vlucht slaat?
 • Het programma een real life thriller en een sociaal experiment is?Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe laat begint Hunted?

Je kijkt iedere maandag om 20.25u naar het programma. Ben je te laat met het instarten van een aflevering? Bij NLZIET kun je kiezen voor de optie ‘begin gemist’. Zo hoef je dus niets meer te missen van je favoriete serie!

Op welke zender wordt Hunted uitgezonden?

Het vijfde seizoen van het programma kun je elke maandag zien op NPO 3.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een aanbetaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.