Hoe werkt NLZIET?

Uitzending gemist?

Heb je jouw favoriete programma gemist? Geen probleem! Met NLZIET kijk je de leukste Nederlandse series, films, documentaires en shows terug op een moment wanneer het jou uitkomt. Met NLZIET heb je geen kabel meer nodig, want je kijkt televisie via Internet. Hierdoor kan je tv-programma’s vooruit- en terugspoelen en kan je ook regelmatig leuke series en andere programma’s vooruitkijken. Je kan favorieten toevoegen zodat je een melding krijgt wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo mis je nooit iets!

 

NLZIET kijk je op tablet, smartphone, televisie, laptop en pc.

Maak een account aan

Eerst maak je een account aan op www.NLZIET.nl. De eerste maand kijk je gratis; je maakt alleen €0,01 over ter controle van je gegevens. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand voor onbeperkt kijken. Je kan betalen met PayPal, iDEAL of met je creditcard. Je zit nergens aan vast: het abonnement is iedere maand op te zeggen.

10.000 uren kijkplezier staan voor je klaar!

Nadat je jouw account hebt aangemaakt en bevestigd ben je klaar om te kijken. Meer dan 40.000 afleveringen van programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting staan voor je klaar.

Met de zoekbalk kan je makkelijk zoeken door het gehele aanbod van NLZIET. Wanneer je op een programmatitel klikt zie je welke afleveringen van dat programma je allemaal kan bekijken. Wil je geen enkele aflevering van je lievelingsprogramma’s missen? In de app kan je ze aanmerken als favoriet. Ze staan dan in een handige lijst op het beginscherm en je krijgt een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Apps

De app voor iPhone en iPad is kortgeleden volledig vernieuwd. De app heeft Chromecast ondersteuning zodat je NLZIET ook op het grote scherm van jouw televisie kan afspelen. Je kunt de iOS app uit de App Store downloaden. Ook voor Android hebben we een app, deze is te vinden in de Play Store. Voor meer informatie over de NLZIET apps klik je hier. Je kunt op twee beeldschermen kijken, dus meerdere mensen kunnen tegelijk gebruikmaken van een NLZIET-abonnement.