Hoe werkt NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET?

Heb je jouw favoriete programma gemist? Geen probleem! Met NLZIET kijk je de leukste Nederlandse series, films, documentaires en shows terug op een moment wanneer het jou uitkomt. Met NLZIET heb je geen kabel meer nodig, want je kijkt televisie via internet. Hierdoor kan je tv-programma’s vooruit- en terugspoelen en kan je ook regelmatig leuke series en andere programma’s vooruitkijken. Je kan favorieten toevoegen zodat je een melding krijgt wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo mis je nooit iets! Het is nu ook mogelijk om live televisie te kijken bij NLZIET. De 34 zenders van NPO, RTL en SBS zijn 24/7 live te bekijken bij NLZIET.

Over NLZIET:

  • NLZIET is een uniek samenwerkingsverband tussen de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV (voorheen SBS Broadcasting).
  • Op 1 juli 2014 is de online tv-dienst gelanceerd en is het voor iedereen in Nederland mogelijk om een abonnement te starten en tv-programma's, tv-series, documentaires en films terug te kijken!
  • In oktober 2017 is het rood-wit-blauwe logo vervangen voor dit roze met zwarte logo en wordt NLZIET geschreven in kapitalen.
  • Naast de lancering van het nieuwe logo, was het vanaf dat moment ook mogelijk om live televisie te kijken bij NLZIET. Je kunt nu live, terug en (soms) vooruitkijken naar de programma's van NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
  • Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de hele EU.
  • Wil je op de hoogte blijven van NLZIET? Schrijf je in op de nieuwsbrief via 'Mijn NLZIET' > 'E-mailinstellingen' en ontvang de leukste kijktips.
  • Via de mobiele app is het ook mogelijk om notificaties en kijktips te ontvangen, zorg er dan voor dat je 'meldingen ontvangen' aan hebt staan.

Uitzending gemist? Kijk NLZIET op jouw apparaat

Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Kijken kan via de app op mobiel of tablet, via de smart tv app of natuurlijk op je laptop. Je kijkt écht waar en wanneer het jou uitkomt, want vanaf april is het mogelijk om de programma’s van NLZIET in de gehele EU te kijken.

Maak een account aan

Eerst maak je een account aan op www.NLZIET.nl. Je kunt NLZIET één maand proberen voor €0,01. We vragen je om deze betaling van 1 eurocent ter controle van je bankgegevens. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand en kun je onbeperkt kijken. Je kunt betalen met PayPal, iDEAL of met je creditcard. Je zit nergens aan vast: het abonnement is iedere maand op te zeggen.

3.068.280 minuten kijkplezier staan voor je klaar!

Nadat je jouw account hebt aangemaakt en bevestigd ben je klaar om te kijken. Meer dan 100.000 afleveringen van programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV staan voor je klaar.

Met de zoekbalk kan je makkelijk zoeken door het gehele aanbod van NLZIET. Wanneer je op een programmatitel klikt zie je welke afleveringen van dat programma je allemaal kan bekijken. Je kunt ook programma’s zoeken en kijken via de ingebouwde tv-gids. Wil je geen enkele aflevering van je lievelingsprogramma’s missen? In de app kan je ze aanmerken als favoriet. Ze staan dan in een handige lijst op het beginscherm en je krijgt een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Apps

Kijk NLZIET op de mobiele app voor iPhone, iPad en Android apparaten. De app heeft Chromecast en AirPlay ondersteuning zodat je NLZIET ook op het grote scherm van jouw televisie kan afspelen. Je kunt de iOS app uit de App Store downloaden. Ook voor Android hebben we een app, deze is te vinden in de Play Store. Lees meer over de NLZIET app en download deze direct. Liever op het grote scherm kijken? Download de app op je Smart tv, kijk via de app op je Apple TV 4(K), Android TV of PlayStation 4. Met één abonnement kun je op twee schermen of apparaten tegelijk kijken. Je zou dus met meerdere mensen kunnen tegelijk gebruik kunnen maken van een NLZIET-abonnement.

Kijk naar de mooiste Nederlandse series bij NLZIET
Al vijf seizoenen is Penoza te zien op de Nederlandse televisie. Carmen van Walraven krijgt te maken met de onderwereld met justitie na de dood van haar man....
De serie De Luizenmoeder is een hit! Heb jij nog nooit gehoord van Juf Ank op basisschool De Klimop? Wij praten je bij!
Columnist Sjors Mulder besluit na het overlijden van zijn vrouw om samen met zijn kinderen te verhuizen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand. Dochter Fenna en zoon Jurgen zijn helemaal niet blij met het besluit van hun vader en spartelen dan ook enigszins tegen.
  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement.
  • Je bepaalt zelf waar en wanneer je kijkt. Ervaar de vrijheid van NLZIET!
  • Je zit nergens aan vast: de eerste maand mag NLZIET uitproberen voor €0,01. Opzeggen kan altijd en doe je zelf eenvoudig via je account.
Meer weten over NLZIET?

Lees meer over NLZIET tussen de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.