Altijd en overal live tv-kijken

Wil jij nooit meer je favoriete programma’s missen van de Nederlandse televisie? Met NLZIET kijk je nu niet alleen programma’s terug en vooruit, maar kun je ook live tv-kijken waar en wanneer jij wilt. Met de NLZIET app kun je onderweg live tv-kijken en hoef je niet te wachten tot je thuis bent om je favo serie te kunnen kijken. Of kijkt je viend of vriendin naar een film op de televisie? Dan kun jij alsnog live voetbal kijken op je tablet of smartphone. Altijd en overal live tv-kijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Kijk live naar de grootste Nederlandse zenders

Nooit meer een doelpunt missen

Tegenwoordig kun je bijna ieder televisieprogramma gemakkelijk terugkijken via internet, maar sommige programma’s wil je gewoon direct zien op het moment dat het wordt uitgezonden. Zoals de finale van Expeditie Robinson of Heel Holland Bakt. Of wat dacht je van het moment dat de boeren hun vrouw kiezen? Eén ding waar alle sportfanaten het over eens zal zijn, is dat sportwedstrijden en evenementen het leukste zijn wanneer je deze live kunt volgen.

Live voetbal kijken

Ben jij voetbalfanaat wil je het liefst alleen live voetbal kijken? Bij de zenders Veronica en RTL 7 worden er vaak live voetbalwedstrijden uitgezonden. Live tv-kijken op deze zenders is mogelijk bij NLZIET. En kom je net na de aftrap inschakelen? Dan kun je de wedstrijd gewoon vanaf het begin starten en mis je geen minuut van je favoriete club.

De Tour live kijken

Als er tijdens de zomer geen voetbalwedstrijden gespeeld worden, betekent dit natuurlijk niet dat er geen sport te zien is. Tijdens de sportzomer stem je af bij de NOS om te genieten van de sportzomer en kun je de Olympische Spelen,  het EK, het WK of De Tour live kijken.

Jouw favoriete zenders in één app

Of je nu live voetbal wilt kijken of je lievelingsserie op primetime wilt kijken, bij NLZIET kijk je lineair naar NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9 en Veronica. Met de ingebouwde tv-gids zoek je gemakkelijk en snel het programma op wat je wilt zien. En heb je een programma gemist? De meeste programma’s worden na maximaal 1 uur geplaatst en kijk je lekker terug zonder reclame.

Kijk op twee schermen tegelijk

Heeft je partner de televisie overgenomen om die live voetbal wedstrijd te kijken? Dan kijk je op mobiel, laptop of tablet lekker wat jij wilt. Met NLZIET kun je op twee verschillende apparaten tegelijkertijd live tv-kijken. Dit betekent dat je nooit meer ruzie hoeft te maken om de afstandsbediening en dus zal de situatie in onderstaand fragment hopelijk niet aan de orde zijn…

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt