NOS Journaal live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je het NOS Journaal live kijken op een apparaat naar keuze. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende internetverbinding en een abonnement op NLZIET. Installeer de app op je smart tv, Fire TV, Apple TV, smartphone, laptop, tablet en meer en kijk direct naar het NOS journaal.NOS Journaal gemist? Kijk nu terug

Het journaal wordt dagelijks meerdere keren op NPO 1, NPO 2 en NPO Nieuws uitgezonden. In de bulletins word je op de hoogte gebracht van het laatste nieuws in binnen- en buitenland weer en het verkeer. Het acht uur journaal wordt doorgaans het best bekeken.


Heb je een uitzending van het NOS Journaal gemist? Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk het journaal direct terug.


Sportuitzendingen

Veel sportliefhebbers kijken om de sportprogramma’s die de zender uitzendt. Meer dan tachtig sporten zijn te zien in de uitzendingen.


NOS Sportjournaal

Iedere dag rond zeven uur ‘s avonds is het Sportjournaal te zien met het belangrijkste sportnieuws van de dag.


NOS Studio Sport

In het weekend kun je kijken naar Studio Sport met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.


NOS Studio Sport Eredivisie

Voetballiefhebbers stemmen in het weekend af op Studio Sport Eredivisie. In dit programma zijn samenvattingen te zien van de gespeelde duels in de Eredivisie van die dag.


NOS Studio Voetbal

Na afloop van Studio Sport met wedstrijdsamenvattingen, kijken voetbalfans naar de talkshow Studio Voetbal.  In dit voetbalprogramma kijk je naar de nabeschouwing van het afgelopen voetbalweekend.


Veelgestelde vragen

Kan ik de NOS live kijken met NLZIET?

Ja, je kunt iedere dag het NOS live kijken op NPO 1.

Kan ik de NOS terugkijken?

Ja, je kunt iedere dag alle uitzendingen van NPO terugkijken. Als je het begin van een journaal hebt gemist, kun je de uitzending ook vanaf het begin starten.

Op welke zenders wordt het NOS Nieuws uitgezonden?

NPO 1, NPO 2 en NPO Nieuws. De zender NPO Nieuws is ook bij NLZIET te zien.

Hoe lang bestaat het NOS Journaal?

De voorloper is het NTS Journaal dat op 5 januari 1956 voor het eerst wordt uitgezonden. In 1969 ontstaat de NOS uit een fusie.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.