Shownieuws live kijken via NLZIET

Shownieuws live kijken of heb je Shownieuws gemist? Bij NLZIET kijk je Shownieuws live en terug, wanneer het jou uitkomt, op bijna elk apparaat. Probeer 1 maand gratis!Voordelen van NLZIET

  • Kijk alle afleveringen van Shownieuws live- en terugkijken, de vroege en de late editie!
  • Kijk overal in heel de EU!
  • Met NLZIET kijk je tv zonder kabels of kastjes. Je hoeft nooit meer te knoeien met draden en kabels!
  • Met NLZIET kun je online tv-kijken op je Chromecast, smart tv, Apple TV, Android TV, laptop, tablet en meer.
  • Kijk op twee apparaten tegelijkertijd binnen één abonnement.
  • Met NLZIET heb je 38 zenders van NPO, RTL en SBS in één omgeving.
  • Met NLZIET kijk je ook andere actualiteitenprogramma’s, zoals Beau, Jinek, Khalid en Sophie en Op1.SBS Shownieuws live en terugkijken

Shownieuws is dagelijks te zien bij SBS6 rond 19:15 en 23:00 uur. Heb je een uitzending van Shownieuws gemist of wil je een oudere aflevering nog eens terugkijken? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen van Shownieuws tot wel een jaar lang terug én reclamevrij. Zo hoef je nooit meer een reclameblok te wachten om dat ene spannende nieuwtje over een bekende Nederlander te horen. Ook kun je NLZIET gebruiken in heel de EU, zo mis je zelfs in het buitenland niets van de Nederlandse showbizzwereld.


Heb je een uitzending van Shownieuws gemist? Probeer dan NLZIET één maand gratis en blijf op de hoogte van het SBS Shownieuws! Mis niets meer van André Hazes Junior, Martien Meiland, Barbie, Marco Borsato, Gordon, Dave Roelvink of andere BN’ers. Voor een maandabonnement betaal je slechts 7,95. Een abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe laat begint Shownieuws?

Elke avond kun je live tv-kijken met twee afleveringen: de vroege editie en de late editie. De vroege editie wordt om 19:15 uur uitgezonden en de late versie om 22:55 uur. De vroege editie duurt een kwartier en de lange editie duurt iets minder dan een half uur.

Kan ik Shownieuws terugkijken bij NLZIET?

Ja, je kunt Shownieuws live- en terugkijken op een device naar keuze, zoals je Chromecast, Apple TV, Fire TV, telefoon en meer.

Wie zijn de presentatoren van SBS Shownieuws?

De vaste presentatoren zijn: Dyantha Brooks, Airen Mylene, Annemarie Brüning en Tooske Ragas.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.