RTL Boulevard gemist?

RTL Boulevard gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

RTL Boulevard gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van RTL Boulevard terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je RTL Boulevard Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

RTL Boulevard 2024

RTL Boulevard is een populaire Nederlandse entertainmentprogramma dat wordt uitgezonden op de Nederlandse zender RTL 4. Het doel van het programma is om jou als kijker op de hoogte te houden van het laatste nieuws uit de entertainmentwereld en om jou te laten genieten van interviews met beroemdheden en andere interessante mensen.

Eén van de leuke aspecten van RTL Boulevard is dat het elke werkdag wordt uitgezonden, wat betekent dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Aflevering van RTL Boulevard gemist? Of wil je andere programma’s, zoals het NOS Journaal, Jinek of Shownieuws kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van RTL Boulevard

Afl. 146 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met een of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met...
Lees meer over
Afl. 145 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met een of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met...
Lees meer over
Afl. 144 Met in deze uitzending: * Joost Klein boekt succes na succes. Nu is ook Amerika aan de beurt. * Koningin Máxima vertelt over haar toekomstplannen. * Suzan en Freek hebben...
Lees meer over
Afl. 143 Met in deze uitzending: * Het team van S10 deed tijdens de finale van het songfestival in 2022 al melding van een onveilige sfeer. * Nachtegaal Wilfred Genee is de studio in...
Lees meer over
Afl. 142 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met een of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met...
Lees meer over
Afl. 141 Met in deze uitzending: * Gerard Joling en Gordon komen allebei met realityserie. * Courtney Cox mist Matthew Perry nog iedere dag. * Nikkie Plessen over nieuwe sieradentrend. *...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis