RTL Boulevard gemist?

RTL Boulevard gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

RTL Boulevard gemist en terugkijken?

RTL Boulevard is een populaire Nederlandse entertainmentprogramma dat wordt uitgezonden op de Nederlandse zender RTL 4. Het doel van het programma is om jou als kijker op de hoogte te houden van het laatste nieuws uit de entertainmentwereld en om jou te laten genieten van interviews met beroemdheden en andere interessante mensen.

Eén van de leuke aspecten van RTL Boulevard is dat het elke werkdag wordt uitgezonden, wat betekent dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Aflevering van RTL Boulevard gemist? Of wil je andere programma’s, zoals het NOS Journaal, Jinek of Shownieuws kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van RTL Boulevard

Afl. 148 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met een of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met...
Lees meer over
Afl. 147 Met in deze uitzending: * De ruzie tussen Ruud de Wild en Gerard Joling. * Het leven van Max Verstappen in Monaco. * Aandacht voor de zoektocht in de vermissingszaak van Maddie...
Lees meer over
Afl. 146 Met in deze uitzending: * Na ruim dertien jaar is het doek definitief gevallen voor 'Koffietijd'. * Céline Dion cancelt haar wereldtournee. * Nieuwe muziek van Lil' Kleine, Nick...
Lees meer over
Afl. 145 Met in deze uitzending: * De muziekwereld staat stil bij het overlijden van Tina Turner. * De koning vertelt hoe zwaar hij het heeft met de bedreigingen aan het adres van Amalia. *...
Lees meer over
Afl. 144 Met in deze uitzending: * Maria van der Zanden is gevonden * Rob Kemps flaneert met nieuwe vlam * Glennis Grace terug in de spotlights met open gesprek * Beauty-imperium van...
Lees meer over
Afl. 143 Met in deze uitzending: * Robert de Hoog hield het dit weekend niet droog op zijn trouwdag. * Kijkers lyrisch en compleet in shock na première van The Idol met Lily-Rose Depp. *...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis