Pers

Meer weten over NLZIET? Journalisten kunnen contact met ons opnemen voor persvragen, interviewverzoeken of overige media gerelateerde zaken. Stuur een e-mail naar: [email protected].

 

Persberichten

NLZIET voegt ONS en SBS6 Classics toe aan basispakket
21 augustus 2023

NLZIET voegt ONS en SBS6 Classics toe aan basispakket

Aan de start van het nieuwe televisieseizoen is er nu nog meer te kijken op NLZIET. Met het toevoegen van zenders ONS en SBS6 Classics is het basis tv-aanbod van NLZIET uitgebreid tot 40 tv-zenders. De zenders zijn niet alleen live te bekijken, maar ook zeven dagen terug te zien, zodat je geen programma hoeft te missen.

Lees meer over
NLZIET introduceert hoofdstukken
01 maart 2023

NLZIET introduceert hoofdstukken

Vanaf vandaag maakt NLZIET het voor kijkers mogelijk om sneller toegang te krijgen tot relevante onderwerpen in programma’s.

Lees meer over
NLZIET lanceert een nieuw abonnement met 10 extra zenders
01 november 2022

NLZIET lanceert een nieuw abonnement met 10 extra zenders

NLZIET lanceert vandaag een nieuw abonnement genaamd NLZIET Extra. Met NLZIET Extra krijg je naast de 40 basiszenders ook toegang tot 10 extra zenders.

Lees meer over

Over NLZIET

 • NLZIET is een uniek samenwerkingsverband tussen de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV (voorheen SBS Broadcasting).
 • Op 1 juli 2014 is de online tv-dienst gelanceerd en is het voor iedereen in Nederland mogelijk om een abonnement te starten en tv-programma’s, tv-series, documentaires en films terug te kijken!
 • In oktober 2017 is het rood-wit-blauwe logo vervangen voor dit roze met zwarte logo en wordt NLZIET geschreven in kapitalen.
 • Naast de lancering van het nieuwe logo, was het vanaf dat moment ook mogelijk om live televisie te kijken bij NLZIET.
 • Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de hele EU.
 • Vanaf 10 oktober 2018 kun je naar zestien live zenders kijken, op 28 februari 2019 zijn er nog vijf zenders toegevoegd en op 15 maart 2021 zijn er nog eens twee zenders toegevoegd. Je kunt nu live, terug en (soms) vooruitkijken naar de programma’s van NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, INPLUS, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Nieuws en Politiek, de Regionale Publieke Omroepen en AT5. In 2022 zijn hier de drie zenders van VRT bijgekomen: Eén, Canvas en Ketnet. Sinds 1 november 2022 is het mogelijk om NLZIET Extra af te sluiten met 10 extra internationale tv-zenders.
 • Wil je op de hoogte blijven van NLZIET? Schrijf je in op de nieuwsbrief via ‘Mijn NLZIET’ > ‘E-mailinstellingen’ en ontvang de leukste kijktips.
 • Via de mobiele app is het ook mogelijk om notificaties en kijktips te ontvangen, zorg er dan voor dat je ‘meldingen ontvangen’ aan hebt staan.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.