Pers

Meer weten over NLZIET? Journalisten kunnen contact met ons opnemen voor persvragen, interviewverzoeken of overige media gerelateerde zaken. Stuur een e-mail naar: [email protected].

 

Persberichten

NLZIET lanceert een goedkoper abonnement met reclame
13 mei 2024

NLZIET lanceert een goedkoper abonnement met reclame

Vanaf vandaag introduceert tv-streamingdienst NLZIET het lager geprijsde abonnement 'NLZIET Basis'. Dit nieuwe abonnement kost €7,95 per maand en bevat reclame in de VOD-content van de RTL- en Talpa-zenders. De VOD-content van NPO Plus blijft bij NLZIET Basis reclamevrij.

Lees meer over
NLZIET voegt ONS en SBS6 Classics toe aan basispakket
21 augustus 2023

NLZIET voegt ONS en SBS6 Classics toe aan basispakket

Aan de start van het nieuwe televisieseizoen is er nu nog meer te kijken op NLZIET. Met het toevoegen van zenders ONS en SBS6 Classics is het basis tv-aanbod van NLZIET uitgebreid tot 40 tv-zenders. De zenders zijn niet alleen live te bekijken, maar ook zeven dagen terug te zien, zodat je geen programma hoeft te missen.

Lees meer over
NLZIET introduceert hoofdstukken
01 maart 2023

NLZIET introduceert hoofdstukken

Vanaf vandaag maakt NLZIET het voor kijkers mogelijk om sneller toegang te krijgen tot relevante onderwerpen in programma’s.

Lees meer over

Over NLZIET

 • NLZIET is een uniek samenwerkingsverband tussen de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV (voorheen SBS Broadcasting).
 • Op 1 juli 2014 is de online tv-dienst gelanceerd en is het voor iedereen in Nederland mogelijk om een abonnement te starten en tv-programma’s, tv-series, documentaires en films terug te kijken!
 • In oktober 2017 is het rood-wit-blauwe logo vervangen voor dit roze met zwarte logo en wordt NLZIET geschreven in kapitalen.
 • Naast de lancering van het nieuwe logo, was het vanaf dat moment ook mogelijk om live televisie te kijken bij NLZIET.
 • Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de hele EU.
 • Vanaf 10 oktober 2018 kun je naar zestien live zenders kijken, op 28 februari 2019 zijn er nog vijf zenders toegevoegd en op 15 maart 2021 zijn er nog eens twee zenders toegevoegd. Je kunt nu live, terug en (soms) vooruitkijken naar de programma’s van NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, Viaplay TV, INPLUS, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Nieuws en Politiek, de Regionale Publieke Omroepen en AT5. In 2022 zijn hier de drie zenders van VRT bijgekomen: Eén, Canvas en Ketnet. Sinds 1 november 2022 is het mogelijk om NLZIET Extra af te sluiten met 10 extra internationale tv-zenders.
 • Wil je op de hoogte blijven van NLZIET? Schrijf je in op de nieuwsbrief via ‘Mijn NLZIET’ > ‘E-mailinstellingen’ en ontvang de leukste kijktips.
 • Via de mobiele app is het ook mogelijk om notificaties en kijktips te ontvangen, zorg er dan voor dat je ‘meldingen ontvangen’ aan hebt staan.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.