Expeditie Robinson gemist?

Expeditie Robinson gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Expeditie Robinson gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Expeditie Robinson terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Expeditie Robinson gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Expeditie Robinson 2023

Het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ begint met nieuwe presentatoren: Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers.

In september begint de show met een speciaal Expeditie Robinson-weekend. De eerste aflevering van deze spannende survival show is op zaterdag 2 september op RTL 4.

De volgende aflevering komt de dag erna, op zondag 3 september. Na dit weekend kun je Expeditie Robinson elke week op zondag kijken.

Aflevering van Expeditie Robinson gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Boer Zoekt Vrouw, Beter Laat Dan Nooit, Holland’s Got Talent en Oh, Wat Een Jaar kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Expeditie Robinson

Afl. 17 Dag 35 van de expeditie: de finale! De drie finalisten binden voor het laatst de strijd met elkaar aan. Wie sleept die felbegeerde titel Robinson 2023 in de wacht?
Lees meer over
Afl. 16 Dag 33 van de expeditie: de halve finale. In drie zinderende proeven worden de vijf overgebleven expeditieleden opnieuw getest op hun kunnen. Ze gaan tot het uiterste om de...
Lees meer over
Afl. 15 Het is alles of niets op dag 31 van de expeditie. Van de zeven overgebleven expeditieleden gaan er zes naar de halve finale. Het wordt de laatste eilandraad en dat betekent dat er...
Lees meer over
Afl. 14 Dag 29 van de expeditie. De verrassende eilandraad zet een paar expeditieleden er toe een andere strategie te volgen. Een proef verliezen kan deze editie ook iets opleveren.
Lees meer over
Afl. 13 Dag 28 van de expeditie. Na de bloedstollende eilandraad en het vertrek van een van de expeditieleden is de spanning om te snijden. Het spel wordt op het scherpst van de snede...
Lees meer over
Afl. 12 Dag 26 van de expeditie. Na de laatste eilandraad is de rust teruggekeerd op het eiland. Een van de expeditieleden heeft last van heimwee en denkt er, ondanks een eerdere belofte,...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis