Expeditie Robinson gemist?

Expeditie Robinson gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Expeditie Robinson gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Expeditie Robinson terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Expeditie Robinson gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Expeditie Robinson 2023

Het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ begint met nieuwe presentatoren: Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers.

In september begint de show met een speciaal Expeditie Robinson-weekend. De eerste aflevering van deze spannende survival show is op zaterdag 2 september op RTL 4.

De volgende aflevering komt de dag erna, op zondag 3 september. Na dit weekend kun je Expeditie Robinson elke week op zondag kijken.

Aflevering van Expeditie Robinson gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Boer Zoekt Vrouw, Beter Laat Dan Nooit, Holland’s Got Talent en Oh, Wat Een Jaar kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Expeditie Robinson

Afl. 14 Dag 29 van de expeditie. De verrassende eilandraad zet een paar expeditieleden er toe een andere strategie te volgen. Een proef verliezen kan deze editie ook iets opleveren.
Lees meer over
Afl. 13 Dag 28 van de expeditie. Na de bloedstollende eilandraad en het vertrek van een van de expeditieleden is de spanning om te snijden. Het spel wordt op het scherpst van de snede...
Lees meer over
Afl. 12 Dag 26 van de expeditie. Na de laatste eilandraad is de rust teruggekeerd op het eiland. Een van de expeditieleden heeft last van heimwee en denkt er, ondanks een eerdere belofte,...
Lees meer over
Afl. 11 Dag 22 van de expeditie. Het weer slaat om. Regenbuien houden de expeditieleden uit hun slaap. En dat terwijl ze hun concentratievermogen hard nodig hebben voor een belangrijke...
Lees meer over
Afl. 10 Dag 19 van de expeditie. Het is wennen aan de grote groep mensen op samensmeltingseiland. Een aantal van hen sluit een pact, maar niet iedereen voelt zich daar veilig bij. Een van...
Lees meer over
Afl. 9 Dag 18 van de expeditie. De dag waar beide kampen reikhalzend naar uitgekeken hebben: de samensmelting. Voordat de expeditieleden aan kunnen schuiven bij het diner wacht een proef....
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis