Boer zoekt Vrouw gemist?

Boer zoekt Vrouw gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Boer zoekt Vrouw gemist en terugkijken?

Boer zoekt Vrouw 2023 wordt op NPO 1 live uitgezonden. Een uitzending van NPO 1 gemist? Kijk on demand zonder reclame terug.

Presentatrice Yvon Jaspers stelt vijf nieuwe boeren voor en deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa.

 

Boer zoekt Vrouw 2023

In dit dertiende seizoen maken we kennis met boeren in de leeftijd van 20 tot 65  jaar.

Iedere boer heeft een ander soort bedrijf. De ene boer is een paar jaar geleden pas een boerenbedrijf gestart en de ander is als kind met de hele boerenfamilie geëmigreerd naar het buitenland.

Eén ding hebben ze gemeen: om mee te genieten, de dag mee door te nemen en een leven mee op te bouwen.

Uitzending Boer zoekt Vrouw gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Boerderij van Dorst, Lang Leve de Liefde, B&B Vol Liefde en Married At First Sight kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Boer zoekt Vrouw

De reünie Enkele maanden na de stedentrips ontvangt Yvon Jaspers de boeren op een plek midden in de Betuwe. Ze brengen een aantal dagen met elkaar door om bij te praten en om terug te...
Lees meer over
Ook Claudia en Bernice maken hun definitieve keuze Hun eerste reisje samen brengt Richard en Robin naar de Karpaten. Bij aankomst in het hotel zit de sfeer er al goed in. Piet en Anke hebben de koffers gepakt voor een romantische...
Lees meer over
Drie boeren maken hun definitieve keuze Het einde van de logeerweek nadert. Dit betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden. Wie pakt de koffers voor de reis naar huis en wie voor de citytrip? De eerste definitieve...
Lees meer over
Nog maar twee logees op elke boerderij Alle boeren hebben nog maar twee logees over de vloer. Dit zorgt voor een andere sfeer en een nieuwe dynamiek. Met wie knoopt de boer vaker een gesprekje aan? Wie heeft er meer...
Lees meer over
Keuzestress voor Claudia en Haico Claudia en Haico staan voor de keuze: wie moeten hun koffers pakken om terug te gaan naar Nederland? Yvon Jaspers neemt poolshoogte bij de logees in Denemarken. Hoe voelen ze zich...
Lees meer over
Het is tijd voor het eerste keuzemoment Op de boerderijen is dag twee van de logeerweek aangebroken en dat betekent het eerste keuzemoment voor een aantal boeren. Ze hebben nog een paar uur om hun gevoelens te...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis