Kijk Boer zoekt Vrouw 2021 via NLZIET

Heb je Boer zoekt Vrouw gemist? Geen probleem! Met NLZIET Kun je Boer zoekt Vrouw terugkijken wanneer je wilt. Seizoen 12 is in 2021/2022 weer elke week te zien. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk de afleveringen van Boer zoekt Vrouw 2021 moeiteloos terug. Ook die van eerdere seizoenen!


 • logo

  14. Boer zocht vrouw terugblik

  Okt. 2005 • 21:05

  50m min

 • logo

  Boeren stellen zich voor

  Nov. 2004 • 18:50

  48m min

 • logo

  Boer zoekt Vrouw special

  Dec. 2015 • 20:20

  59m min

 • logo

  Boer zoekt vrouw special 1 januari

  Jan. 2012 • 20:20

  1u 0m min

 • logo

  De brieven

  Feb. 2005 • 19:40

  49m min

 • logo

  Boer zoekt vrouw special 8 januari

  Jan. 2012 • 20:20

  1u 0m min


Boer zoekt Vrouw live kijken

Op 29 augustus zal een voorstelaflevering uitgezonden worden. Yvon Jaspers zoekt hierin de boeren op die de mogelijke deelnemers zijn aan het nieuwe seizoen. Aan de hand van die uitzending kan de kijker ook brieven inzenden aan de boeren. Een aantal maanden later volgt dan de rest van het seizoen, waarin we zien wat er van de boeren terecht is gekomen. Zowel de voorstelaflevering als de rest van het seizoen van Boer zoekt Vrouw 2021 zullen via NLZIET terug te kijken zijn. Ook kan je via NLZIET Boer zoekt Vrouw live kijken op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet.


Al meer dan 10 jaar op televisie

Boer zoekt vrouw is enorm succesvol in de liefde en dat laat het aantal baby’s wel zien. Er zijn inmiddels al meer dan 73 baby’s geboren. In de afgelopen 10 seizoenen zijn 50 boeren gaan daten en er hebben al meer dan 100 boeren zich voorgesteld.
  

In al deze seizoenen hebben er ook boerinnen meegedaan. De eerste boerin die meedeed was boerin Agnes. Ze houdt als eerste boerin ook het record voor meeste brieven aan een boerin. Zij kreeg in totaal 883 brieven. Ondanks de vele brieven heeft zij haar huidige man na het programma ontmoet en heeft inmiddels 3 kinderen met hem.   

De boer met de meeste brieven was boer Tom met 1808 brieven. Ook hij heeft een zijn huidige vriendin na het programma ontmoet en heeft in 2019 zijn eerste kindje gekregen. Tom is tulpenkweker en heeft sinds zijn deelname in 2014 ook een tv-carrière. Hij is tuinman in het RTL-programma Eigen Huis & Tuin

In seizoen 7 en 9 ging Yvon naar het buitenland. Hier hielp ze in vijf Nederlandse boeren die in het buitenland verblijven. Van Frankrijk tot Canada en Tanzania tot Roemenië. 


Boer zoekt Vrouw kerstspecial

De kerst stond ook in het teken van BZV! We kunnen terugkijken op een bewogen jaar met spraakmakende kandidaten. Hoe gaat het nu met de boeren Jan, Bastiaan, Geert-Jan, Geert en boerin Annemiek? En zijn ze allemaal nog gelukkig in de liefde? Presentatrice Yvon Jaspers ontving afgelopen kerst de oud-deelnemers in het museumdorp Allingawier, daar begonnen de boeren met hun speeddates. De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial werd op Eerste Kerstdag op NPO 1 uitgezonden.


Voordelen van NLZIET


Wist je dat?

 • Boer zoekt Vrouw is al jaren een succes! Op 21 november 2004 werd de allereerste aflevering uitgezonden.
 • In 2007 zocht voor het eerst een boerin een man. In 2012 was er voor het eerst een homoseksuele boer en in 2014 voor het eerst een lesbische boerin.
 • In Expeditie Robinson zijn de boeren van Boer zoekt Vrouw ook heel succesvol. Boerin Bertie won in 2016 en in 2021 doet boerin Annemiek mee.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer is Boer zoekt Vrouw 2021 op tv?

De voorstelaflevering is op zondag 29 augustus om 20:30 uur te zien. Later dit jaar zal het seizoen vorderen.

Kan ik via NLZIET gemiste afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken?

Ja, je kunt alle afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken.

Op welke apparaten kan ik Boer zoekt Vrouw kijken?

Je kan NLZIET via Apple TV, Android TV of Chromecast kijken, maar ook op laptop, tablet of mobiel kan je via NLZIET kijken naar Nederlandse tv.

Hoe werkt de proefmaand bij NLZIET?

Na betaling van 1 cent, zal je automatisch overgaan op een proefmaand van NLZIET. Na een maand gaat dit over op een betaald abonnement. Alles is vrijblijvend, opzeggen kan op ieder moment.