Lang Leve de Liefde gemist?

Lang Leve de Liefde gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Lang Leve de Liefde gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Lang Leve de Liefde terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Lang Leve de Liefde gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Lang Leve de Liefde 2023

Lang Leve de Liefde is een populaire Nederlandse televisieprogramma dat wordt uitgezonden op SBS6. Het doel van het programma is om mensen te helpen hun droomrelatie te vinden en om te laten zien hoe verschillende mensen op zoek gaan naar liefde.

In Lang Leve de Liefde 2023 volg je de verhalen van verschillende mensen die op zoek zijn naar liefde en die bereid zijn om hun hart te delen met het publiek. 24 uur lang daten ze met misschien wel hun ware liefde.

Elke werkdag wordt dit programma uitgezonden om 19.00u op SBS6 bij NLZIET.

Aflevering van Lang Leve de Liefde gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ik ga op reis en neem mee, B&B Vol Liefde, Married At First Sight en Boer zoekt Vrouw kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Lang Leve de Liefde

Aflevering 68 Richard heeft de grootste lol met zijn date, maar dat is niet per se goed nieuws voor Marion. Jill verrast haar date Kevin met een nogal pittig cadeautje.
Lees meer over
Aflevering 67 De handjes gaan meteen de lucht in bij de kennismaking van Marion en Richard. Bij Mike en Emily wordt er ook flink gedanst en gesjanst. Al is dat voor Mike blijkbaar een teken van...
Lees meer over
Aflevering 66 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via...
Lees meer over
Aflevering 65 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via...
Lees meer over
Aflevering 64 Antoinette ontdekt als snel dat Maurice niet thuis achter de geraniums gaat zitten, al is het niet zo dat ze nu samen die rugzak omdoen. Maar het volgende paadje/plaatje is al wel...
Lees meer over
Aflevering 63 Beste vriendinnen Shalou en Chelsea zijn allebei aan het daten, maar mogen bij elkaar aanwippen om hun potentiële partners voor te stellen en te bespreken. Maar na een nachtje...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis