Lang Leve de Liefde gemist en terugkijken?

Heb je een uitzending van Lang Leve de Liefde gemist? Bij NLZIET kijk je de afleveringen live en kijk on demand zonder reclame terug. Lijkt het je wat? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.Lang Leve de Liefde seizoen 5

In Lang Leve de Liefde gaan vrijgezellen niet op een normale date. Tijdens hun 24 uur durende date gaan ze namelijk gelijk samenwonen in een luxe woning. Het doel van de date is uiteraard het vinden van dé ware. Na de date beslissen de singles of ze nog langer bij elkaar willen blijven of dat de date daar eindigt. Bij een wederzijdse klik kunnen ze de date verlengen naar maximaal 5 dagen. De afleveringen van Lang Leve de Liefde worden elke werkdag uitgezonden om 19.00u op SBS6 bij NLZIET.


Heb je een aflevering van Lang Leve de Liefde gemist? Dat kan natuurlijk gebeuren! Gelukkig kun je met NLZIET iedere aflevering moeiteloos terugkijken op je televisie, smartphone of laptop. Probeer 14 dagen gratis en kijk on demand zonder reclame terug.


Veelgestelde vragen

Op welke zender wordt Lang Leve de Liefde uitgezonden?

Je kijkt naar Lang Leve de Liefde op SBS6.

Hoe laat is Lang Leve de liefde te zien op tv?

Iedere dag om 19.30u wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden.

Kan ik Lang Leve de Liefde terugkijken bij NLZIET?

Ja, naast live tv-kijken, kun je ook programma’s on demand zonder reclame terugkijken. Ideaal als je Lang Leve de Liefde gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke datingprogramma’s kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Boer Zoekt Vrouw, First Dates, Married At First Sight en B&B Vol Liefde.