Lang Leve de Liefde gemist? Kijk nu terug

Heb je een uitzending van Lang Leve de Liefde gemist? Of wil je alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken? Bij NLZIET kun je afleveringen live kijken, maar ook reclamevrij terugkijken op je televisie, smartphone of laptop! Je hebt alleen NLZIET nodig en een internetverbinding. Lijkt het je wat? Probeer nu de eerste maand gratis.Voordelen van NLZIET

  • Wil je alles weten over de koppels en deelnemers? Kijk dan alle afleveringen terug als je Lang Leve de Liefde gemist hebt.
  • Met NLZIET kijk je op een device naar keuze, zoals je tv, laptop, smartphone of tablet.
  • Met NLZIET kijk je programma’s on demand zonder reclame.
  • Gebruik in heel de EU de app!
  • Kijk 24/7 naar programma’s van NPO, SBS en RTL.


Liefdesexperiment

In Lang Leve de Liefde gaan vrijgezellen niet op een normale date. Tijdens hun 24 uur durende date gaan ze namelijk gelijk samenwonen in een luxe woning. Het doel van de date is uiteraard het vinden van dé ware. Na de date beslissen de singles of ze nog langer bij elkaar willen blijven of dat de date daar eindigt. Bij een wederzijdse klik kunnen ze de date verlengen naar maximaal 5 dagen. De afleveringen van Lang Leve de Liefde worden elke werkdag uitgezonden om 19:00 op SBS6 bij NLZIET.


Lang Leve de Liefde seizoen 4

Na twee geslaagde seizoenen is er. nu ook seizoen 4 van Lang Leve de Liefde. Dit seizoen doen er weer een hoop leuke deelnemers mee. In de eerste aflevering wordt er tijdens de eerste date gelijk gezoend en wordt er een date verlengd. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen. Lang Leve de Liefde gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen terugkijken waar en wanneer je wilt. Bepaal zelf wanneer je jouw favoriete programma kijkt.


Heb je een aflevering van Lang Leve de Liefde gemist? Dat kan natuurlijk gebeuren! Gelukkig kun je met NLZIET iedere aflevering moeiteloos terugkijken op je televisie, smartphone of laptop. Kijk op elk moment van de dag naar jouw guilty pleasure zonder reclame. Probeer een maand gratis en kijk of NLZIET iets voor jou is!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke zender wordt Lang Leve de Liefde uitgezonden?

Je kijkt naar Lang Leve de Liefde op SBS6.

Hoe laat is Lang Leve de liefde te zien op tv?

Iedere dag om 19.30u wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden.

Hoeveel afleveringen van Lang Leve de Liefde kan ik terugkijken op NLZIET?

Je kunt alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op NLZIET. Ideaal als je Lang Leve de Liefde gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke datingprogramma’s kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Boer Zoekt Vrouw, First Dates, Married At First Sight en B&B Vol Liefde.