Lang Leve de Liefde gemist?

Lang Leve de Liefde gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Lang Leve de Liefde gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Lang Leve de Liefde terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Lang Leve de Liefde gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Lang Leve de Liefde 2023

Lang Leve de Liefde is een populaire Nederlandse televisieprogramma dat wordt uitgezonden op SBS6. Het doel van het programma is om mensen te helpen hun droomrelatie te vinden en om te laten zien hoe verschillende mensen op zoek gaan naar liefde.

In Lang Leve de Liefde 2023 volg je de verhalen van verschillende mensen die op zoek zijn naar liefde en die bereid zijn om hun hart te delen met het publiek. 24 uur lang daten ze met misschien wel hun ware liefde.

Elke werkdag wordt dit programma uitgezonden om 19.00u op SBS6 bij NLZIET.

Aflevering van Lang Leve de Liefde gemist? Of wil je andere programma’s, zoals B&B Vol Liefde, Married At First Sight en Boer zoekt Vrouw kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Lang Leve de Liefde

Aflevering 194 De sportieve Bo wil een man die weet wat een work-out is. Maar soepele spieren zijn helaas geen garantie voor een soepel gesprek. Bij Michael en Radek is juist alles bespreekbaar.
Lees meer over
Aflevering 193 Lisa is al onder de indruk van Quincy zonder hem gezien te hebben. En dan mag ze ook nog eens haar grote liefde in zijn haar smeren. Charlie en Sanne zijn in ieder geval nog geen...
Lees meer over
Aflevering 192 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via...
Lees meer over
Aflevering 191 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via...
Lees meer over
Aflevering 190 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via...
Lees meer over
Aflevering 189 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis