Lang Leve de Liefde gemist? Kijk terug bij NLZIET

We kunnen niet stoppen met het kijken naar datingprogramma’s, zoals First Dates en Married At First Sight. Daarom komt SBS6 met een nieuw liefdesexperiment: Lang Leve de Liefde! In Lang Leve de Liefde gaan vrijgezellen minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen met elkaar op date. Tijdens de date beslissen de potentiële koppels of ze bij matchen.

Heb je een uitzending van Lang Leve de Liefde gemist? Bij NLZIET kun je afleveringen live kijken, maar ook reclamevrij terugkijken op je televisie, smartphone of laptop! Je hebt geen televisieabonnement meer nodig, maar alleen een internetverbinding. Lijkt het je wat? Probeer nu de eerste maand gratis.
 • sbs logo

  Aflevering 58

  Wed 28 Oct • 18:00

  23 min

 • sbs logo

  Aflevering 57

  Tue 27 Oct • 18:00

  23 min

 • sbs logo

  Aflevering 56

  Mon 26 Oct • 18:00

  23 min

 • sbs logo

  Aflevering 55

  Fri 23 Oct • 18:00

  23 min

 • sbs logo

  Aflevering 54

  Thu 22 Oct • 18:00

  23 min

 • sbs logo

  Aflevering 53

  Wed 21 Oct • 18:00

  23 min


Nieuw liefdesexperiment

Lang Leve de Liefde is een nieuw datingprogramma op SBS6. Tijdens dit experiment gaan vrijgezellen met elkaar op date. Dat klinkt als een normaal afspraakje, maar in deze reeks gaan potentiële koppels gelijk samenwonen in een luxe woning. Ze hebben allemaal maar één doel: de ware vinden.


Na de lange date van 24 uur, beslissen de singles of ze nog langer bij elkaar willen blijven. Bij een wederzijdse klik kunnen ze de date verlengen naar maximaal 5 dagen. Als ze geen klik hebben, mogen ze hun luxe onderkomen verlaten. De uitzendingen van Lang Leve de Liefde worden elke werkdag uitgezonden om 19.30u op SBS6 bij NLZIET. 


Lang Leve de Liefde seizoen 1 en 2

In seizoen 1 en 2 worden er bijzondere gesprekken gevoerd. Een deelnemer biecht op dat ze best zou willen zoenen met haar date. Ze is nieuwsgierig of er een romantische klik is. Haar date begrijpt alleen haar bedoelingen niet. Ook nam een kandidaat een cadeau mee voor zijn date. Maar of ze daar blij mee was? Wat ook speciaal was, was dat twee deelnemers elkaar herkenden. Ze kwamen elkaar weer tegen in dit programma. Toeval bestaat niet!


Lang Leve de Liefde kandidaten

Er zijn veel kandidaten die zich hebben aangemeld voor de seizoenen. Natasja en Jan zijn de eerste kandidaten die in de eerste aflevering van seizoen 1 te zien waren, maar Hans en Conny zijn toch wel het meest besproken koppel. Hans en Conny lijken namelijk voor elkaar gemaakt te zijn. Tijdens het experiment (aflevering 11) vinden ze elkaar helemaal.


 • Natasja is een ‘happy single’, maar ze zoekt al jaren naar de perfecte match. Ze heeft nog nooit een echte relatie gehad. Jan is ook een lange periode vrijgezel. Helaas is hij de juiste persoon niet tegengekomen. De twee lachen wat af, maar of ze écht bij elkaar passen?
 • Hans en Conny zijn allebei getrouwd geweest. Bij Hans thuis is het een drukke boel. Hans heeft vijf kinderen en vier kleinkinderen. Conny heeft geen gezin met kinderen. Toch hebben de twee veel gemeenschappelijke interesses en raakvlakken. Het experiment bevalt goed. Dit kan zeker wat worden!


Heb je een aflevering van Lang Leve de Liefde gemist? Dat kan natuurlijk gebeuren! Gelukkig kun je met NLZIET iedere aflevering moeiteloos terugkijken op je televisie, smartphone of laptop. Kijk op elk moment van de dag naar jouw guilty pleasure zonder reclame. Probeer een maand gratis en kijk of NLZIET iets voor jou is!

Wist je dat?

 • Lang Leve de Liefde een nieuw liefdesexperiment is?
 • Iedereen tussen de 18 en 88 zich kan opgeven voor het programma?
 • Er elke werkdag een nieuwe aflevering klaarstaat?
 • Het tweede seizoen van Lang Leve de Liefde extra lange afleveringen heeft?


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Op welke zender wordt Lang Leve de Liefde uitgezonden?

Je kijkt naar Lang Leve de Liefde op SBS6.

Hoe laat is Lang Leve de liefde te zien op tv?

Iedere dag om 19.30u wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden.

Hoeveel afleveringen van Lang Leve de Liefde kan ik terugkijken op NLZIET?

Je kunt alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op NLZIET. Het programma begon op maandag 20 januari 2020 en alle afleveringen zijn terug te kijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.