Ewout gemist?

Ewout gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Ewout gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Ewout terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Ewout gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Ewout 2023

In deze boeiende reportageserie maakt Ewout Genemans zes afleveringen over onderwerpen die hem persoonlijk intrigeren. Hiervoor reist hij de hele wereld over en kijkt hij achter deuren die voor anderen vaak gesloten blijven.

Van het onderzoeken van slopende Thaiboks-gevechten in Thailand tot het volgen van Nederlandse mannen die in Pattaya op zoek zijn naar een serieuze relatie, Ewout neemt je mee op een avontuurlijke en inzichtelijke reis.

Ewout bezoekt zelfs een bodyfarm in Amerika, waar tientallen mensen hun lichaam hebben gedoneerd aan de wetenschap. Hij spreekt ook met gevangenen op Death Row in Texas, die wachten op hun terechtstelling. Hoe reageert Ewout op deze indringende situaties en wat leert hij over de wereld en de mensheid?

Ewout is vanaf dinsdag 29 augustus, wekelijks om 20.30u te zien op RTL 5. Aflevering van Ewout gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Zeeman Confronteert, Ontvoerd en Kees van der Spek kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct bij NLZIET.

De laatste afleveringen van Ewout

In de dodencel Ewout Genemans reist af naar Amerika, waar in 27 van de 50 staten de doodstraf voor misdadigers nog steeds wordt uitgevoerd. Hij heeft gesprekken met voor- en tegenstanders,...
Lees meer over
Kickboks kids te jong om te vechten? Ewout Genemans reist mee met de veertienjarige kickbokser Djustin naar Thailand. Djustin wil de nieuwe Rico Verhoeven worden, maar wordt volgens eigen zeggen gehinderd door de...
Lees meer over
Ratten nemen de stad over Al eeuwenlang zijn ratten de dragers van ziekten die in een mum van tijd de mens kunnen besmetten. Ewout Genemans ontdekt dat de hoofdstad kampt met een rattenplaag waardoor de...
Lees meer over
Dode lichamen onderzocht De meeste mensen worden na hun dood gecremeerd of begraven. Maar er is nog een optie: donatie. Wat gebeurt er precies met je lichaam als je het aan de wetenschap geeft? Ewout...
Lees meer over
Hollandse mannen zoeken Thaise bruiden Een groot deel van de Thaise seksindustrie speelt zich af in de stad Pattaya. Opvallend genoeg zijn veel Nederlandse mannen daar op zoek naar een serieuze relatie met een Thaise...
Lees meer over
Extreme Luxe In Dubai Ewout reist af naar Dubai, de jetsethoofdstad van de wereld waar alles mogelijk is. Veel rijke Nederlanders wonen en werken in de woestijnoase om te baden in ongekende luxe. Maar...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis