Five Days Inside gemist?

Five Days Inside gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Five Days Inside gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Five Days Inside terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Five Days Inside gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Five Days Inside 2023

In de aangrijpende documentaireserie Five Days Inside gaan presentatoren Eddy Zoëy en Geraldine Kemper inside bij instellingen en locaties waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt.

Ze verblijven vijf dagen in verschillende organisaties, gaande van revalidatiecentra tot eetstoornisklinieken, en bieden een unieke en diepgaande blik op de levens en ervaringen van de mensen die er wonen en werken.

Eddy bezoekt onder andere het Daan Theeuwes Centrum, een revalidatiecentrum voor jongeren met niet-aangeboren hersenletsel, Eetstoornissenkliniek Changes in Halsteren en Overwaal, een kliniek in Nijmegen waar mensen met ernstige dwang- en angststoornissen verblijven.

Geraldine gaat inside bij diverse locaties, variërend van een locatie waar jonge mensen met dementie wonen, tot de Intensive Care unit van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en een anonieme crisisopvang voor vrouwen en hun kinderen.

Five Days Inside is vanaf woensdag 30 augustus, wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Aflevering van Five Days Inside gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Expeditie Robinson, Ewout en Casa di Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.