Casa di Beau gemist?

Casa di Beau gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Casa di Beau gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Casa di Beau terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Casa di Beau gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Casa di Beau 2023

In dit unieke praatprogramma nodigt Beau van Erven Dorens iedere week twee bijzondere gasten uit in het pittoreske Toscane.

In Casa di Beau verkennen ze samen de glooiende heuvels, de schilderachtige dorpjes en de weelderige wijngaarden van deze prachtige Italiaanse regio.

De natuurlijke schoonheid van Toscane vormt het perfecte decor voor diepgaande gesprekken en leuke activiteiten.

Beau van Erven Dorens, bekend van zijn empathische interviewstijl, neemt zijn gasten mee op een onvergetelijke reis door de Toscaanse cultuur en landschap.

Van wijngaard tours tot authentieke Italiaanse kooklessen, de ervaringen in Casa di Beau gaan verder dan alleen het gesprek en bieden een unieke kijk in het leven en de ervaringen van zijn gasten.

Casa di Beau is vanaf donderdag 31 augustus, wekelijks om 20.30u te zien op RTL 4. Aflevering van Casa di Beau gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Boer Zoekt Vrouw, Five Days Inside, Beter Laat Dan Nooit en Ewout kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct bij NLZIET.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis