Ik Vertrek gemist

Ik vertrek, een programma van AVROTROS, gaat over gezinnen die naar het buitenland verhuizen. Vaak dromen zij al lange tijd over deze grote stap. Het programma volgt de gezinnen bij hun verhuizing naar het buitenland. Vaak nemen ze een camping, hotel of restaurant over of beginnen ze een Bed & Breakfast. Al jarenlang wordt het programma uitgezonden en goed bekeken. Heb je een aflevering van Ik Vertrek gemist? Bij NLZIET kun je alle seizoenen reclamevrij terugkijken. Probéér 1 maand gratis en kijk direct!


 • logo

  Familie van Iersel & Patrick en Judith, Frankrijk/Luxemburg

  Za 15 mei. • 20:30

  50m min

 • logo

  Milko en Mario & Roos en Ieke, Portugal/Duitsland

  Za 8 mei. • 20:30

  50m min

 • logo

  Familie van der Linden & Familie Hammink, Frankrijk/Oostenrijk

  Za 1 mei. • 20:30

  50m min

 • logo

  Bart en Christa & Cosmas en Nicole, Spanje/Frankrijk

  Za 24 apr. • 20:30

  50m min

 • logo

  Everth en Frenske & Alex en Martina, Frankrijk/Hongarije

  Za 17 apr. • 20:30

  50m min

 • logo

  Marc en Madelon – Spanje, Andalusië

  Di 30 mrt. • 20:35

  40m minIk Vertrek 2021

Bijna iedereen droomt er weleens over: het geluk in het buitenland zoeken. Om de stap ook daadwerkelijk te nemen, is groot. Wellicht is dat wel hIket grote succes van Ik Vertrek 2021: het volgen van andere Nederlanders die de stap wel maken. Het blijkt niet altijd zo gemakkelijk te zijn: het afscheid nemen van familie en vrienden is vaak heftig en er is vaak een taalbarrière.

Dit seizoen zullen de deelnemers onder andere naar Spanje gaan, zoals Colinda en Carlos, die in de eerste aflevering te zien zijn. Zij verhuizen naar Bellreguard om een leven op te bouwen zonder opgestelde regels. Gaat dat hen lukken?


Ik Vertrek 2020

In Ik Vertrek 2020 zagen we verschillende families. Zo volg je familie Hammink die naar een sneeuwlandschap wil verhuizen en maken familie Buik, Milko en Mario en Gine en David plannen voor de zomervakantie. De landen die onder andere voorbijkomen, zijn: Portugal, Frankrijk en Spanje. De meeste families blijven dus wel in Europa.

Familie Meiland

Eén van de beroemdste gezinnen van Ik Vertrek is de familie Meiland. Martien en Erica verkochten hun woningzaak, omdat ze in Frankrijk een nieuw leven wilden opbouwen. Ze kochten een oud kasteel en knapten het gebouw op, zodat ze de rollen van kasteelheer en kasteeldame konden vervullen. Toch bleken ze Nederland leuker te vinden en keerden ze uiteindelijk terug naar Nederland. Later is familie Meiland alsnog naar Frankrijk vertrokken. Hoe dat zo gekomen is, zie je in de afleveringen van Chateau Meiland. Chateau Meiland gemist? Met NLZIET kun je reclamevrij alle afleveringen terugkijken. Ook kun je Petit Chateau terugkijken als je Petit Chateau gemist hebt.


Voordelen van NLZIET


Wist je dat?

 • De families vaak de taal niet spreken als ze gaan verhuizen?
 • Er al meer dan 21 seizoenen zijn?
 • Tijdens de afleveringen het altijd over het budget gaat?
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer wordt Ik Vertrek uitgezonden?

Je kijkt wekelijks om 20.25u op NPO 1.

Kan ik Ik Vertrek terugkijken?

Ja, wel 21 seizoenen! Het enige wat je hoeft te doen, is de app van NLZIET installeren op je tv, laptop of tablet.

Welke landen vertrekken de deelnemers naar?

Frankrijk, Italië, Spanje en nog veel meer.

Wie zijn er bekend geworden door Ik Vertrek?

Familie Meiland, later kreeg de familie een programma: Chateau Meiland.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.