NPO 1 gemist? Kijk programma’s nu terug

Heb je een NPO 1 uitzending gemist? Bij NLZIET kun je de programma’s die je bij NPO 1 gemist hebt, terugkijken wanneer het jou uitkomt! Met NLZIET kijk je tot een jaar terug naar alle programma’s van NPO, RTL en SBS. Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct je favoriete afleveringen.Voordelen van NLZIET

  • Al jouw favoriete NPO 1-programma’s die je hebt gemist zijn terugkijken
  • Met NLZIET kijk je tv zonder kabel of kastjes.
  • Met NLZIET kijk je vele malen goedkoper tv dan bij een ander tv-abonnement.
  • Kijk live en on demand.
  • Kijk op twee apparaten tegelijkertijd.
  • Daarnaast zijn vele andere programma’s van meer dan 37 andere zenders.
  • Via NLZIET kan je terugkijken via allerlei apparaten.
  • Overal in de EU is NLZIET beschikbaar.


NPO 1 door de jaren heen

In 1952 is de zender Nederland 1 opgericht. Ruim twaalf jaar was Nederland 1 de enige zender op de televisie. De uitzendingen begonnen pas rond 19.00 uur in de avond. Wanneer er in die tijd geen uitzendingen waren, was het testbeeld te zien op televisie. Kun je je dit voorstellen?


In 1964 werd Nederland 2 toegevoegd en in 1988 Nederland 3. In de jaren negentig zijn veel omroepen van zender gewisseld. Zo verhuisde de VARA bijvoorbeeld naar Nederland 2 en was de AVRO uitsluitend te zien op Nederland 2. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Sinds 2006 is vanwege het nieuwe programmeringsmodel besloten dat de omroepen niet meer gekoppeld zijn aan een vaste zender. De verdeling werkte als volgt. De belangrijke evenementen en andere live programma’s waren veelal op Nederland 1 te zien. In 2013 is de benaming van Nederland 1, 2 en 3 veranderd in NPO 1, NPO 2 en NPO 3.


Programmering NPO 1

De programma’s die worden uitgezonden op de eerste zender zijn voor een breed publiek. Zo kijk je dramaseries, shows, spelletjes en comedy. De meest populaire programma’s die andere NLZIET-kijkers bij NPO 1 gemist hebben, zijn op dit moment: De Avondshow met Arjen LubachBoer zoekt Vrouw en Wie is de Mol? Voor welk programma zit jij klaar op de bank?


Calamiteiten en evenementen

Naast de mooie series en programma’s die bij NPO 1 te zien zijn, is dit ook de zender waar calamiteiten en grote sportevenementen worden uitgezonden. Wanneer er bijvoorbeeld een grote natuurramp of aanslag plaatsvindt, worden er extra journaals uitgezonden door de NOS. Daarnaast zijn ook alle samenvattingen van grote sportwedstrijden en belangrijke evenementen te zien bij deze zender. Zo kijk je naar de beeldregistratie van Koningsdag, Prinsjesdag en andere festiviteiten die je bij NPO 1 gemist hebt.


Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat NLZIET te bieden heeft? Je kunt NLZIET nu een maand gratis uitproberen. Start nu jouw gratis maand. Veel kijkplezier!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?

Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma’s kijkt. Kijk live en on demand.

Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?

Is je favoriete programma op NPO 1 al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de ‘begin gemist’ functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv.

Wat is het voordeel van NLZIET?

Je kunt online tv-kijken op verschillende apparaten, zoals je tv, smartphone, tablet of laptop. Zo bepaal je zelf waar en wanneer je tv-kijkt, zonder extra kabels of kastjes!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.