Over Mijn Lijk gemist?

Over Mijn Lijk gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Over Mijn Lijk gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Over Mijn Lijk terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Over Mijn Lijk gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Over Mijn Lijk 2024

In ‘Over Mijn Lijk’ seizoen 10 volgt Tim Hofman vijf jongeren met een terminale ziekte die volop leven: Zoë, Jeffrey, Jegor, Eva en Maaike. Ze omarmen sport, werk en liefde terwijl ze hun dromen najagen.

Kijk vanaf 9 januari live naar Over Mijn Lijk op NPO 1. Aflevering van Over Mijn Lijk gemist? Of wil je andere programma’s van NPO kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Over Mijn Lijk

Over Mijn Lijk Het gaat goed met Maaike (33). Samen met haar kinderen verbrandt ze de brieven die ze voor hun verjaardagen had geschreven voor als zij zou komen te overlijden. De familie van Zoë...
Lees meer over
Over Mijn Lijk Het is de dag van de uitvaart van Zoë (28). Vrienden, familie en collega's komen bij elkaar om afscheid te nemen. Eva (24) had niet verwacht de leeftijd van vijfentwintig jaar te...
Lees meer over
Over Mijn Lijk Eva (24) wil het haar familie zo makkelijk mogelijk maken na haar overlijden. Ze maakt een handboek met praktische zaken die haar nabestaanden niet moeten vergeten. Jeffrey (36) is...
Lees meer over
Over Mijn Lijk Zoë (27) voelt dat ze achteruitgaat, maar ze heeft ook mooi nieuws. Jegor (31) krijgt in Frankrijk de uitslag van een spannende scan. Eva (24) wil dat er na haar dood een plekje...
Lees meer over
Over Mijn Lijk Jegor (31) gaat met zijn beste vrienden naar Montpellier voor een afspraak met een Franse arts. Ze proberen er ondanks alles gezellige dagen van te maken. De tumor in de nek van...
Lees meer over
Over Mijn Lijk Zoë (27) voelt dat ze achteruit gaat en besluit een feest te geven waarop ze veel mensen voor het laatst zal zien. Maaike (32) weet dat ze ongeneeslijk ziek is, maar doet alsof er...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis