Het Perfecte Plaatje gemist?

Het Perfecte Plaatje gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Het Perfecte Plaatje gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Het Perfecte Plaatje gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In dit programma treden bekende Nederlanders buiten hun comfortzone door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje.

Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak.

Aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ik ga op reis en neem mee, Boerderij van Dorst, De Slechtste Chauffeur van Nederland, Kopen Zonder Kijken en Make Up Your Mind kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Perfecte Plaatje

Afl. 11 De twee fotografen hebben hun drie allerlaatste shoots op dit fotogenieke eiland om uit te maken wie het meeste talent heeft. Ze krijgen een bijzondere portretshoot, een modeshoot...
Lees meer over
Afl. 10 BN'ers met een passie voor fotografie gaan de strijd met elkaar aan. Onder begeleiding van professionals proberen de sterren hun uit de hand gelopen hobby nog beter onder de knie...
Lees meer over
Afl. 9 De fotografen hebben een campagneshoot met een auto en een lifestyle. De tweede shoot wordt een persoonlijke serie over vrijheid. De een neemt Ruud de Wild als onderwerp en de...
Lees meer over
Afl. 8 De fotografen gaan samen met een paar honderd parachutisten uit dertien verschillende landen de lucht in. Als echte defensiefotografen lopen ze mee met de internationale oefening...
Lees meer over
Afl. 7 De fotografen staan deze week vooraan bij het afscheidsconcert van Kensington in de oude bezetting. Als echte concertfotografen moeten zij dit speciale moment in één beeld zien...
Lees meer over
Afl. 6 De fotografen krijgen de opdracht een sportfoto te maken van de Nederlandse waterpoloploeg in actie. De actie en de kracht van deze zware sport moet te zien zijn op de foto. Verder...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis