Kijk Het Perfecte Plaatje 2021 via NLZIET

Heb je een aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Geen probleem. Bij NLZIET kun je een aantal seizoenen van het programma reclamevrij terugkijken. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk dit programma onder andere via je mobiel, laptop, tablet of tv. Voordelig tv-kijken doe je met NLZIET!


Voordelen

  • Heb je het begin van een aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Geen zorgen! Je kunt het programma vanaf het begin afspelen zodat je niks mist
  • Met NLZIET kijk je voordelig Nederlandse tv
  • Wil je een aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen reclamevrij terug
  • Kijk live naar 34 Nederlandse zenders
  • De NLZIET-app is beschikbaar voor smartphone, tablet, smart tv, Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV
  • Kijk in heel de EU
  • Probeer 1 maand gratis, daarna betaal je slechts €7,95 voor een maandabonnement. NLZIET is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast


Over het programma

In Het Perfecte Plaatje, gepresenteerd door Tijl Beckand, gaan tien BN’ers de strijd met elkaar aan door te proberen om de perfecte foto te maken. Elke aflevering staan er twee specialisaties centraal, de BN’ers moeten hun best doen en hiermee aan de slag gaan. Beide specialisaties leggen een link met een bepaald onderwerp. Elke aflevering heeft dus ook een ander onderwerp. Bij elke opdracht is er een tijdslimiet waaraan de kandidaten zich moeten houden. Ze schieten hun foto’s en gaan hierna bewerken. De jury, bestaande uit William Rutten en Cynthia Boll, beoordeelt welke foto’s het beste gelukt zijn en welke minder goed.

De deelnemers

In het zesde seizoen gaan 10 BN’ers de strijd met elkaar aan, waarbij ze allemaal de winst proberen te behalen. De deelnemers van Het Perfecte Plaatje voor het nieuwe seizoen zijn:

Georgina Verbaan, Frits Sissing, Jaap Reesema, Ruth Jacott, Patrick Martens, Bridget Maasland, Juvat Westendorp, Abbey Hoes, Rapper Donnie en Johnny Heitinga.


Het Perfecte Plaatje terugkijken

Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen of wil je alvast in de stemming komen? Bij NLZIET kun je ook alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2020 terugkijken. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je telefoon, tablet of laptop. Kijk waar en wanneer je wilt, want met NLZIET kijk je on demand zonder reclame in de gehele EU. Bingen maar!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik Het Perfecte Plaatje 2021 ook terugkijken met NLZIET?

Ja, je kunt Het Perfecte Plaatje 2021 terugkijken bij NLZIET. Ook de vorige twee seizoenen kun je reclamevrij terugkijken bij NLZIET!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je een maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent met de kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten is NLZIET beschikbaar?

Je kunt alle beschikbare content bekijken op je computer, tablet, smartphone en op je smart-tv. Je kunt ook via Cromecast, Airplay, Apple TV, Android TV en Fire TV genieten van NLZIET op het grote scherm.