De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist en terugkijken?

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? In De Slechtste Chauffeur Van Nederland worden brokkenpiloten van de weg gehaald. In een serie van oefeningen krijgen zij de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren. Dit is de afvalrace die niemand wil winnen.

Benieuwd? Of heb je een aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Met NLZIET kijk je de afleveringen terug zonder reclame! Probeer 14 dagen gratis.



Vooruitkijken

Met NLZIET kun je elke week een aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland vooruitkijken op een device naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of smartphone. Zo bepaal je zelf waar en wanneer je jouw favoriete programma streamt. Met NLZIET kun je ook andere programma’s vooruitkijken, zoals The Bold And The Beautiful, GTST en Married At First Sight.


Over het programma

Het programma wordt elke woensdagavond uitgezonden op RTL 5 en is een jaar lang terug te kijken bij NLZIET. In dit programma worden brokkenpiloten omgeschoold tot waardige automobilisten. Dit doen ze in de vorm van een serie verkeersoefeningen, waarbij alle facetten van het autorijden en situaties in het verkeer getest worden.


De automobilisten worden beoordeeld door Tom en Tim Coronel en rij-instructrice Patricia Nijman. Zij proberen de chauffeurs de juiste vaardigheden bij te brengen om er zo voor te zorgen dat Nederland weer een stukje veiliger wordt. Daarnaast proberen zij de kijker thuis te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag.

De Slechtste Chauffeur van Nederland gemist? Kijk on demand zonder reclame bij NLZIET. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.





Veelgestelde vragen

Wanneer komt De Slechtste Chauffeur Van Nederland op tv?

Kijk elke woensdag om 20.30u op RTL 5.

Kan ik De Slechtste Chauffeur Van Nederland vooruitkijken?

Ja, zeker! Elke week kijk je één aflevering vooruit.

Is NLZIET beschikbaar in het buitenland?

Ja, in heel de EU.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.