De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist en terugkijken?

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? In De Slechtste Chauffeur Van Nederland worden brokkenpiloten van de weg gehaald. In een serie van oefeningen krijgen zij de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren. Dit is de afvalrace die niemand wil winnen. Benieuwd? Of heb je een aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Met NLZIET kijk je de afleveringen terug zonder reclame! Probeer NLZIET één maand gratis.Voordelen van NLZIET

  • De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Geen probleem, want je kunt de afleveringen tot een jaar terug reclamevrij terugkijken.
  • Kijk alle programma’s van John Williams, zoals Help, mijn man is klusser.
  • Met NLZIET heb je geen kabels en kastjes meer nodig. Kijk gemakkelijk tv zonder kabel!
  • Naast dit programma, kun je ook andere programma’s vooruitkijken.
  • NLZIET werkt zelfs in het buitenland, in heel de EU!


Vooruitkijken

Met NLZIET kun je elke week een aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland vooruitkijken op een device naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of smartphone. Zo bepaal je zelf waar en wanneer je jouw favoriete programma streamt. Met NLZIET kun je ook andere programma’s vooruitkijken, zoals The Bold And The Beautiful, GTST en Married At First Sight.


Over het programma

Het programma wordt elke woensdagavond uitgezonden op RTL 5 en is een jaar lang terug te kijken bij NLZIET. In dit programma worden brokkenpiloten omgeschoold tot waardige automobilisten. Dit doen ze in de vorm van een serie verkeersoefeningen, waarbij alle facetten van het autorijden en situaties in het verkeer getest worden.


De automobilisten worden beoordeeld door Tom en Tim Coronel en rij-instructrice Patricia Nijman. Zij proberen de chauffeurs de juiste vaardigheden bij te brengen om er zo voor te zorgen dat Nederland weer een stukje veiliger wordt. Daarnaast proberen zij de kijker thuis te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag.Voor het kijken naar dit programma en andere leuke programma’s zit je nergens aan vast. De eerste maand is gratis en daarna €7,95 per maand. Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk stop je het ook weer. Ideaal als je De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist hebt.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer komt De Slechtste Chauffeur Van Nederland op tv?

Kijk elke woensdag om 20.30u op RTL 5.

Kan ik De Slechtste Chauffeur Van Nederland vooruitkijken?

Ja, zeker! Elke week één aflevering.

Is NLZIET beschikbaar in het buitenland?

Ja, in heel de EU.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.