De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist?

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist en terugkijken?

Het programma wordt elke woensdagavond uitgezonden op RTL 5 en is een jaar lang terug te kijken bij NLZIET. In De Slechtste Chauffeur van Nederland 2023 worden brokkenpiloten omgeschoold tot waardige automobilisten.

Dit doen ze in de vorm van een serie verkeersoefeningen, waarbij alle facetten van het autorijden en situaties in het verkeer getest worden.

De automobilisten worden beoordeeld door Tom en Tim Coronel en rij-instructrice Patricia Nijman. Zij proberen de chauffeurs de juiste vaardigheden bij te brengen om er zo voor te zorgen dat Nederland weer een stukje veiliger wordt.

Daarnaast proberen zij de kijker thuis te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag.

 

De Beste Slechtste Chauffeur van Nederland

Op 31 mei kunnen we genieten van de spin-off: De Beste Slechtste Chauffeur van Nederland. Hierin krijgen vier van de allerslechtste oud-finaliseren van de afgelopen jaren een tweede kans.

John Williams en vier rij-instructeurs gaan nog één keer een poging wagen om de rampzalige chauffeurs om te toveren tot veilige weggebruikers.

Het belooft een complete heropvoeding te worden, met als ultieme spanningsboog: slagen ze na alle extra lessen voor het praktijkexamen?

Aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Help, mijn man is klusser, Ontvoerd en BN’ers in het ziekenhuis kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Afl. 8 In de finale doen de drie slechtste chauffeurs eindexamen in een druk Rotterdam. Ze rijden daarbij in een sportwagen. De ontknoping: wie wordt dit jaar 'De slechtste chauffeur van...
Lees meer over
Afl. 6 De chauffeurs presteren dit keer verrassend slecht én verrassend goed. Verder is er een totaal nieuwe proef: Het Doolhof. Welke chauffeurs raken het spoor bijster en welke...
Lees meer over
Afl. 5 De chauffeurs zijn in Amersfoort voor het Tussentijdse Examen. Verder doen ze een uitgebreide snelheidsproef en wordt steeds duidelijker dat het ongeluk tijdens de slipcursus...
Lees meer over
Afl. 4 Nog steeds zijn er zes slechte chauffeurs op de baan. Wordt dit de eerste aflevering waarin iemand naar huis mag? Soepel rijden en een inhaalproef staan op het programma. Maar het...
Lees meer over
Afl. 3 Een van de koppels krijgt een ernstig ongeluk. De Nachtroute heeft dit keer horror als thema. Houden de chauffeurs het hoofd koel onder deze extreme omstandigheden?
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis