Help, Mijn Man is Klusser gemist?

Help, Mijn Man is Klusser gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Help, Mijn Man Is Klusser gemist en terugkijken?

Een uitzending van RTL 4 gemist? Je kunt dit seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Help, Mijn Man Is Klusser gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Help, Mijn Man Is Klusser 2024

Elke week weer verbazen John, maar ook de kijkers, zich over de bizarre leefomstandigheden van de stellen in Help, Mijn Man Is Klusser 2024. De eerste stap is om samen met de vrouw het huis te bekijken om de ernst van de situatie in te schatten.

Hierna is het tijd om de man te overvallen en hulp aan te bieden. Als hij deze hulp aanneemt, krijgt hij hulp van een professioneel klusteam. Samen met dit team krijgt hij een week de tijd om zoveel mogelijk gedaan te krijgen.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Help, Mijn Man is Klusser gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser

Afl. 7 John Williams en het klusteam zijn deze keer in het Drentse dorp 't Haantje. Remi en Sarah wonen daar samen met hun zoontje in een koud klushuis. De bovenverdieping is deels...
Lees meer over
Afl. 6 John Williams en zijn klusteam zijn in het dorpje Woubrugge. Drie jaar geleden kochten Fenneke en Marc hun droomhuis, dat inmiddels meer op een nachtmerrie lijkt. Ze hadden niet...
Lees meer over
Afl. 5 John Williams en het klusteam reizen af naar Heerlen. Wesley heeft hulp ingeroepen voor zijn oom Huub en tante Beate. Zij begonnen vijftien jaar geleden met verbouwen. Deze...
Lees meer over
Afl. 4 Jean-Paul is opgegeven door zijn zus Angelique. Jean-Paul is al tijden bezig met de verbouwing van het huis van hun moeder Ann. In maart 2023 belandde Ann in het ziekenhuis en...
Lees meer over
Afl. 3 Bianca en Petrov kochten in 2018 hun huis in Nieuwegein. In eerste instantie waren ze van plan om alleen de bovenverdieping te verbouwen, maar door waterschade werd de verbouwing...
Lees meer over
Afl. 2 John Williams en de klussers zijn in Drenthe. Michael en Zulaika hebben vier jaar geleden een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moest worden. Dat is niet volgens plan gegaan,...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis