Help, Mijn Man is Klusser gemist?

Help, Mijn Man is Klusser gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Help, Mijn Man Is Klusser gemist en terugkijken?

Een uitzending van RTL 4 gemist? Je kunt dit seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Help, Mijn Man Is Klusser gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Help, Mijn Man Is Klusser 2024

Elke week weer verbazen John, maar ook de kijkers, zich over de bizarre leefomstandigheden van de stellen in Help, Mijn Man Is Klusser 2024. De eerste stap is om samen met de vrouw het huis te bekijken om de ernst van de situatie in te schatten.

Hierna is het tijd om de man te overvallen en hulp aan te bieden. Als hij deze hulp aanneemt, krijgt hij hulp van een professioneel klusteam. Samen met dit team krijgt hij een week de tijd om zoveel mogelijk gedaan te krijgen.

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Help, Mijn Man is Klusser gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser

Afl. 6 Annechien is de klusachterstand in haar huis zat. Haar man Ricardo vindt het allemaal wel best. Hij besteedt liever tijd aan zijn hobby's. Hoe meer Annechien klaagt, hoe minder hij...
Lees meer over
Afl. 5 Programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. De partner wordt geconfronteerd met de gevolgen...
Lees meer over
Afl. 4 De droomboerderij van Anneke en haar gezin is tot nu toe een grote nachtmerrie. Ondanks meerdere hartaanvallen neemt haar man Ton te veel hooi op zijn vork. Tot hun grote schrik...
Lees meer over
Afl. 3 Robin en Robert uit Steenbergen verloren vorig jaar hun dochtertje. Vooral Robin heeft het daar nog heel zwaar mee. Het hele gezin leunt nu op Robert en hij moet ook nog de...
Lees meer over
Afl. 2 John Williams bezoekt het Utrechtse Harmelen. De 45-jarige Laura heeft multiple sclerose. De ziekte zorgt al voor uitdagingen in het dagelijks leven en daar komt nog eens bij dat...
Lees meer over
Afl. 1 Petra en haar man Joop wonen al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam. Petra eist dat Joop de hulp van John Williams en het klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis