RTL 4 programma’s terugkijken bij NLZIET

Je kent het wel, je komt binnenlopen en ziet nog net een aftiteling op de televisie. Balen, een hele aflevering van je favoriete serie bij RTL 4 gemist! Geen probleem. Bij NLZIET kijk je de programma’s en series gemakkelijk reclamevrij terug op je laptop, smart tv of in de mobiele app. Geniet van je favoriete RTL-programma’s en series wanneer het jou uitkomt!Voordelen van NLZIET

  • Met NLZIET kun je je favoriete programma gemakkelijk terugkijken en soms vooruit.
  • Je kunt naast terug, ook RTL 4 live kijken. Kijk bijvoorbeeld naar Jinek, Beau, RTL Nieuws en RTL Boulevard.
  • Het komt vast wel eens voor dat je een serie van RTL 4 gemist hebt omdat je op je vaste tv-avond met De Perfecte Verbouwing, GTST, All You Need Is Love of  Expeditie Robinson iets anders hebt gepland.
  • Met NLZIET kijk je naar deze zender on demand zonder reclame.
  • Je kunt programma’s tot wel een jaar lang terugkijken.
  • Bij sommige programma’s kun je meerdere seizoenen terugkijken.


Populaire RTL 4 programma’s

RTL 4 kenmerkt zich door een enorm aanbod aan tv-programma’s. Heb je geen idee wat je vanavond moet gaan terugkijken? We hebben een paar populaire programma’s en series voor je op een rijtje gezet, zodat jij je niet hoeft te vervelen!


  • The Voice of Holland: een bekend zangprogramma waarin zangtalenten strijden om zichzelf de beste zanger of zangeres van Nederland te noemen. Het unieke aan dit programma is dat de juryleden bij de audities omgedraaid zitten, zodat ze de artiest alleen beoordelen op de stem. Naast TVOH, is er ook een Senior- en een Kidsvariant. The Voice Senior gemist? Kijk terug met NLZIET!
  • GTST: een soapserie die je niet mag missen. Kijk dagelijks naar de verschillende families in Meerdijk. Je kunt zelfs Goede Tijden, Slechte Tijden vooruitkijken.
  • Married At First Sight: zou jij met iemand durven trouwen die je niet kent? Dappere deelnemers wagen de sprong in het diepe, maar is degene die voor hen staat echt hun droompartner?
  • Chantal komt Werken: presentatrice Chantal Janzen is bekend van veel tv-programma’s. Omdat ze veel uitnodigingen kreeg van bedrijven om bij hen te komen werken, leek het haar een goed idee om een eigen programma te maken waarin ze aan de slag gaat bij de meest uiteenlopende organisaties.


Toch zin in andere programma’s? Bij NLZIET kun je ook Holland’s Got Talent, Ik hou van Holland, Help, mijn man is klusser!, de TV Kantine, Het Perfecte Plaatje, Ranking the Stars en Oh wat een jaar terugkijken! Kijk voor het totaaloverzicht aan series en programma’s in het programma-overzicht.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van RTL 4 kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt bij NLZIET (bijna) alle programma’s van RTL 4 terugkijken, zoals Married At First Sight en The Voice of Holland!

Hoe kan ik RTL-programma’s terugkijken?

Met een abonnement op NLZIET kun je de NLZIET-app installeren op je smart tv, telefoon, tablet of laptop. Via de app kijk je gemakkelijk alles terug, live en soms vooruit.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Naast RTL 4 kun je bij NLZIET ook naar andere zenders kijken, o.a. alles van RTL, SBS en NPO.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.