RTL 4 programma’s terugkijken bij NLZIET

Je kent het wel, je komt binnenlopen en ziet nog net een aftiteling op de televisie. Balen, een hele aflevering van je favoriete serie bij RTL 4 gemist! Geen probleem. Bij NLZIET kijk je de programma’s en series gemakkelijk terug op je laptop, smart tv of in de mobiele app. Geniet van je favoriete RTL-programma’s en series wanneer het jou uitkomt!

LEGO Masters

 • undefined logo

  Afl. 4

 • undefined logo

  Afl. 5

 • undefined logo

  Afl. 6

The Voice of Holland

 • undefined logo

  Afl. 1

 • undefined logo

  Afl. 2

 • undefined logo

  Afl. 3Populaire RTL 4 programma’s terugkijken

RTL 4 kenmerkt zich door een enorm aanbod aan tv-programma’s. Heb je geen idee wat je vanavond moet gaan terugkijken? We hebben een paar populaire programma’s en series voor je op een rijtje gezet, zodat jij je niet hoeft te vervelen!


 • The Voice of Holland: een bekend zangprogramma waarin zangtalenten strijden om zichzelf de beste zanger of zangeres van Nederland te noemen. Het unieke aan dit programma is dat de juryleden bij de audities omgedraaid zitten, zodat ze de artiest alleen beoordelen op de stem. Naast TVOH, is er ook een Senior– en een Kidsvariant.
 • GTST: een soapserie die je niet mag missen. Kijk dagelijks naar de verschillende families in Meerdijk. Je kunt zelfs Goede Tijden, Slechte Tijden vooruitkijken.
 • Married At First Sight: zou jij met iemand durven trouwen die je niet kent? Dappere deelnemers wagen de sprong in het diepe, maar is degene die voor hen staat echt hun droompartner?
 • Eigen Huis en Tuin: Eigen Huis en Tuin is terug met een nieuw variant, namelijk Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven. Eerst stond het programma in teken van klussen, maar in dit seizoen wordt vooral lifestyle uitgelicht.
 • Obese: in Obese krijgen kandidaten de kans om binnen een paar maanden af te vallen. Zij krijgen begeleiding van een personal trainer en een psycholoog. Lukt het hen om hun gewenste resultaat te behalen?
 • Chantal komt Werken: presentatrice Chantal Janzen is bekend van veel tv-programma’s. Omdat ze veel uitnodigingen kreeg van bedrijven om bij hen te komen werken, leek het haar een goed idee om een eigen programma te maken waarin ze aan de slag gaat bij de meest uiteenlopende organisaties.
 • Beter laat dan nooit: vier vrienden Willibrord Frequin, Barrie Stevens, Peter Faber en Gerard Cox, gaan samen met Katja Schuurman op reis naar Midden- en Zuid-Amerika. Ze zien veel bijzondere plekken, allemaal met een eigen cultuur.


Toch zin in andere programma’s? Bij NLZIET kun je ook Help, mijn man is klusser, Oh, Wat Een Jaar, Holland’s Got Talent, Ik hou van Holland, Help, mijn man is klusser!, de TV Kantine, Het Perfecte Plaatje, Ranking the Stars en Ik weet er alles van! terugkijken! Kijk voor het totaaloverzicht aan series en programma’s in het programma-overzicht. Mocht je alleen interesse hebben in programma’s die je bij RTL 4 gemist hebt, laat je dan inspireren door andere NLZIET-abonnees en kijk in de rij ‘Meest bekeken’.De geschiedenis

Wanneer je nu een jaar of twintig bent bent, kun je je vast niet voorstellen dat er ook een tijd was zonder RTL-zenders op televisie. De zender RTL 4 begon in 1989 onder de naam RTL-Véronique als jongerenzender met vele bekende gezichten. Sommige van de presentatoren zie je nog steeds op televisie, zoals Jeroen Pauw, Dieuwertje Blok, Jan de Hoop, Irene Moors, Patty Brard en Loretta Schrijver. 


Niet alleen de logo’s, ook de programmering is de afgelopen tijd flink veranderd. Keek jij ook naar de kinderprogramma’s Telekids, Geef Nooit Op, De Mini-playbackshow en De Fabeltjeskrant? Ook de RTL 4-series Baantjer, Kees & Co, SamSam en Het Zonnetje in Huis trokken vele kijkers in de jaren ‘90. Wat dacht je van Breekijzer, Het Spijt Me, 5 Tegen 5, De André van Duin Show en Laat Ze Maar Lachen? Sommige programma’s zijn gelukkig nog steeds te zien bij RTL 4, zoals GTST, Koffietijd en Eigen Huis en Tuin. 


Voordelen van RTL 4 terugkijken bij NLZIET

 • Heb je een programma van RTL 4 gemist? Met NLZIET kun je je favoriete programma gemakkelijk terugkijken en soms vooruit via je TV, smartphone of andere devices.
 • Je kunt naast terug, ook RTL 4 live kijken. Kijk bijvoorbeeld naar Jinek, Beau, RTL Nieuws en RTL Boulevard. Blijf op de hoogte van de actualiteit!
 • Niet alleen de programma’s die je bij RTL 4 gemist hebt, maar ook programma’s en series van andere RTL-zenders, NPO en SBS kijk je terug bij NLZIET.
 • Het komt vast wel eens voor dat je een serie van RTL 4 gemist hebt omdat je op je vaste tv-avond met De Perfecte Verbouwing, GTST, All You Need Is Love of  Expeditie Robinson iets anders hebt gepland. Wanneer je de NLZIET-app gebruikt en deze programma’s als favoriet markeert, krijg je een melding wanneer er een nieuwe aflevering van jouw favoriete programma beschikbaar is.
 • Met NLZIET kijk je naar deze zender zonder reclame. Dit levert je veel tijd op om andere leuke dingen te doen, of om nog een aflevering te starten natuurlijk!
 • Je kunt programma’s tot wel een jaar lang of langer reclamevrij terugkijken.
 • Bij sommige programma’s kun je meerdere seizoenen terugkijken, zoals bij Eigen Huis en Tuin.


Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat NLZIET te bieden heeft? Je kunt NLZIET nu een maand gratis uitproberen. Start nu jouw gratis maand. Veel kijkplezier!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van RTL 4 kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt bij NLZIET (bijna) alle programma’s van RTL 4 terugkijken, zoals Married At First Sight en The Voice of Holland!

Hoe kan ik RTL-programma’s terugkijken?

Met een abonnement op NLZIET kun je de NLZIET-app installeren op je smart tv, telefoon, tablet of laptop. Via de app kijk je gemakkelijk alles terug, live en soms vooruit.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Naast RTL 4 kun je bij NLZIET ook naar andere zenders kijken, o.a. alles van RTL, SBS en NPO.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.