RTL 4 programma’s terugkijken

Je favoriete serie bij RTL 4 gemist? Geen probleem. Bij NLZIET kijk je de programma’s en series gemakkelijk reclamevrij terug op je laptop, smart tv of in de mobiele app. Geniet van je favoriete RTL-programma’s en series wanneer het jou uitkomt!Voordelen van NLZIET

Het komt vast wel eens voor dat je een serie van RTL 4 gemist hebt omdat je op je vaste tv-avond met Domino Challenge, Oh, Wat Een Jaar of Married At First Sight iets anders had gepland. Dit zijn de voordelen van terugkijken met NLZIET:

 • Gemakkelijk on demand zonder reclame kijken.
 • Je kunt naast terug, ook RTL 4 live kijken.
 • Kijk naar alle RTL-programma’s, zoals Jinek, Beau, RTL Nieuws en RTL Boulevard.
 • Je kunt programma’s tot wel een jaar lang terugkijken.
 • Kijk waar en wanneer je wilt.
 • Kijk op een apparaat naar keuze.


Populaire RTL 4 programma’s

RTL 4 kenmerkt zich door een enorm aanbod aan tv-programma’s. Heb je geen idee wat je vanavond moet gaan terugkijken? We hebben een paar populaire programma’s en series voor je uitgezocht, zodat jij je niet hoeft te vervelen!

 • Race om de Ringen: In het programma testen zes stellen met trouwplannen hoe sterk hun relatie is en strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun leven te winnen.
 • GTST: een soapserie die je niet mag missen. Kijk dagelijks naar de verschillende families in Meerdijk. Je kunt zelfs Goede Tijden, Slechte Tijden vooruitkijken.
 • B&B Vol Liefde: een programma waarin B&B-eigenaren op zoek gaan naar hun ware liefde. Net zoals in Boer zoekt Vrouw, moeten geselecteerde kandidaten logeren bij de eigenaren. Ontstaan er vonken? Of blijft de liefde uit?
 • Kopen Zonder Kijken: Martijn Krabbé laat in dit programma stellen een koopcontract tekenen van een nieuwe woning, zonder dat ze deze zelf gezien hebben. En dan maar hopen dat de kopers het leuk vinden.
 • Beat The Champions VIPS: Kandidaten nemen het op tegen Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. Deze vijf allesweters beschikken over een hoop algemene kennis. De taak aan de deelnemers om deze quizzers uit te dagen en te verslaan. 


Toch zin in andere programma’s? Bij NLZIET kun je ook Holland’s Got Talent, Ik hou van Holland, Help, mijn man is klusser!, de TV Kantine, I Can See Your Voice en Het Perfecte Plaatje terugkijken! Kijk voor het totaaloverzicht aan series en programma’s in het programma-overzicht.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van RTL 4 kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt bij NLZIET (bijna) alle programma’s van RTL 4 terugkijken, zoals Married At First Sight en Oh Wat Een Jaar! Ook kun je programma’s van RTL 4, RTL 5 en RTL 7 terugkijken.

Hoe kan ik RTL-programma’s terugkijken?

Met een abonnement op NLZIET kun je de NLZIET-app installeren op je smart tv, telefoon, tablet, Fire TV, Chromecast, Apple TV of laptop. Via de app kijk je gemakkelijk alles live en on demand.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Naast RTL 4 kun je bij NLZIET ook naar andere zenders kijken, o.a. alles van RTL, SBS en NPO.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.