Kijk tot een jaar lang RTL 4 programma's terug

Programma van RTL 4 gemist?

Je kent het wel, je komt binnenlopen en ziet nog net een aftiteling op de televisie. Balen, een hele aflevering van je favoriete serie bij RTL 4 gemist! Geen probleem. Bij NLZIET kijk je de programma’s en series gemakkelijk terug op je laptop, smart tv of in de mobiele app. Geniet van je favoriete RTL programma’s en series wanneer het jou uitkomt!

Meer dan RTL 4 programma’s

Niet alleen de programma’s die je bij RTL 4 gemist hebt, maar ook programma’s en series van andere RTL-zenders, NPO en SBS kijk je terug bij NLZIET. Het meest handige is, dat al deze programma’s binnen één app te bekijken zijn! Bij sommige series kun je zelfs een aflevering vooruit kijken: de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is voor jou vanaf nu verleden tijd! Komt het bij jou ook wel eens voor dat je je favoriete serie bij RTL 4 gemist hebt? Of ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat NLZIET te bieden heeft? Je kunt NLZIET nu een maand gratis uitproberen.

RTL 4 programma’s kijken zonder reclame

Wanneer je een programma van RTL 4 gemist hebt en deze wilt terugkijken, kun je dit bij NLZIET snel en gemakkelijk doen via de NLZIET app. Je zoekt in de tv-gids welke aflevering je graag wilt terugkijken en binnen no-time ben je weer bij met je favoriete serie. Wanneer je via NLZIET kijkt naar series die je bij RTL 4 gemist hebt, kijk je deze zonder reclame. Dit levert je veel tijd op om andere leuke dingen te doen, of om nog een aflevering te starten natuurlijk!

Meldingen instellen bij favoriet programma

Het komt vast wel eens voor dat je een serie van RTL 4 gemist hebt omdat je op je vaste tv-avond met GTST, All You Need Is Love of Expeditie Robinson iets anders hebt gepland. Wanneer je de NLZIET app gebruikt en deze programma’s als favoriet markeert, krijg je een melding wanneer er een nieuwe aflevering van jouw favoriete programma beschikbaar is. Dus heb je een programma van RTL 4 gemist, dan kijk je deze vanaf nu binnen een handomdraai terug!

RTL 4 door de jaren heen

Wanneer je nu een jaar of twintig bent bent, kun je je vast niet voorstellen dat er ook een tijd was zonder RTL-zenders op televisie. De zender RTL 4 begon in 1989 onder de naam RTL-Véronique als jongerenzender met vele bekende gezichten. Sommige van de presentatoren zie je nog steeds op televisie, zoals Jeroen Pauw, Irene Moors, Dieuwertje Blok, Patty Brard en Loretta Schrijver. RTL 4 heeft door de jaren een flinke transformatie ondergaan.

Niet alleen de logo’s, ook de programmering is de afgelopen tijd flink veranderd. Keek jij ook naar de kinderprogramma’s Telekids, Geef Nooit Op, De Mini-playbackshow en De Fabeltjeskrant? Ook de RTL 4-series Baantjer, Kees & Co, SamSam en Het Zonnetje in Huis trokken vele kijkers in de jaren ‘90. Wat dacht je van Breekijzer, Het Spijt Me, 5 Tegen 5, De André van Duin Show en Laat Ze Maar Lachen? Sommige programma’s zijn gelukkig nog steeds te zien bij RTL 4, zoals GTST, Koffietijd, Idols en Eigen Huis en Tuin. Een leuk weetje is dat één van de nieuwslezers van het RTL Nieuws al vanaf het begin van RTL 4 het nieuws brengt in de ochtend, namelijk Jan de Hoop. Kenmerkend zijn zijn altijd matchende koffiekopjes

De meest bekende RTL 4-gezichten zijn natuurlijk Carlo & Irene. Zij zijn niet alleen bekend van Telekids, maar ook van de GTST-parodie Pittige Tijden. Daarna maakten zij Life & Cooking – later Life 4 You en de TV Kantine. Nu is alleen Carlo nog te zien bij RTL 4 met Carlo’s TV Café. Bekijk hier het beste van Pittige Tijden met Carlo en Irene:

Laat je inspireren door anderen

Bovenstaande klassiekers hebben na ruim 25 jaar plaats gemaakt voor andere series en programma’s. Tegenwoordig hoef je niet meer thuis te blijven voor je favoriete televisieprogramma, want terugkijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met NLZIET kijk je alle programma’s die je bij RTL 4 gemist hebt terug in één app. Kijk voor het totaaloverzicht aan series en programma’s in het programma overzicht. Mocht je alleen interesse hebben in programma’s die je bij RTL 4 gemist hebt, laat je dan inspireren door andere NLZIET abonnees en kijk in de rij ‘Meest bekeken’.

Zijn dit series die jij graag kijkt en komt het wel eens voor dat je een aflevering bij RTL 4 gemist hebt? Met NLZIET hoef je niets te meer te missen van de Nederlandse televisie. Start dan nu jouw gratis maand. Veel kijkplezier!

  • GTST, The Bold and the Beautiful en andere RTL 4 series vooruitkijken
  • Kijken op laptop, smart tv of in de app op tablet of smartphone
  • Kijk tot een jaar reclamevrij RTL 4 programma's terug