Holland’s Got Talent gemist?

Holland’s Got Talent gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Holland’s Got Talent gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Holland’s Got Talent terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Holland’s Got Talent gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Holland’s Got Talent 2023

Op vrijdag 1 september begint er een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent. Dit is het grootste podium van Nederland waar iedereen zijn of haar talent kan laten zien.

Net zoals vorig jaar zijn Buddy Vedder en Jamai Loman de presentatoren.

Of je nu goed kan zingen, dansen, acrobatiek doen, of goochelen, alles kan! De jury bestaat uit Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts.

Zij gaan weer veel verschillende optredens bekijken. Wie krijgt de ‘Golden Buzzer’ en wie moet weg met vier rode kruizen?

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Holland’s Got Talent gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Holland's Got Talent

Afl. 10 Zoektocht naar onontdekt talent. De jury staat voor de taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig de talenten die de revue passeren te beoordelen.
Lees meer over
Afl. 9 Zoektocht naar onontdekt talent. De jury staat voor de taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig de talenten die de revue passeren te beoordelen.
Lees meer over
Afl. 8 Zoektocht naar onontdekt talent. De jury staat voor de taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig de talenten die de revue passeren te beoordelen.
Lees meer over
Afl. 7 Zoektocht naar onontdekt talent. De jury staat voor de taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig de talenten die de revue passeren te beoordelen.
Lees meer over
Afl. 6 Zoektocht naar onontdekt talent. De jury staat voor de taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig de talenten die de revue passeren te beoordelen.
Lees meer over
Afl. 5 Zoektocht naar onontdekt talent. De jury staat voor de taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig de talenten die de revue passeren te beoordelen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis