Holland’s Got Talent gemist

In deze talentenshow mag iedereen zijn of haar talent aan het publiek tonen. De vier juryleden van Holland’s Got Talent, Ali B, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw, krijgen de lastige taak om tussen alle optredens echte talenten te spotten. Presentator Humberto Tan steunt de deelnemers voor en na het optreden. Voor sommige deelnemers is een afwijzing moeilijk te aanvaarden. Holland’s Got Talent gemist? Kijk reclamevrij de afleveringen van dit seizoen terug! Probeer 1 maand gratis en kijk direct.
Van audities naar liveshows

Ieder seizoen melden duizenden acts zich aan die denken dat zij HGT denken te winnen. Maar voordat de titel in de wacht gesleept kan worden, dienen alle acts auditie te doen. Natuurlijk kunnen niet alle acts door naar de halve finale, de meesten vallen direct af. Een aantal is goed genoeg om in aanmerking te komen voor de volgende ronde, maar is nergens zeker van. Slechts vijf audities van de talentenshow krijgen een golden ticket en mogen direct door naar de halve finale. In de halve finales strijden de deelnemers in groepjes om een van de tien finaleplaatsen. Uiteindelijk wint een van de acts de finale!


Audities

Tijdens de audities worden alle optredens beoordeeld door de jury. Vindt een jurylid een optreden helemaal niks, dan wordt met een druk op de rode knop een rood kruis verlicht. Ieder jurylid kan het kruis activeren. Heeft een kandidaat vier rode kruizen, dan moet de kandidaat het optreden stoppen en het podium verlaten. Het avontuur is voor hen afgelopen.

Is dit niet het geval, dan mag de kandidaat de auditie van drie minuten afronden en wordt de act door de jury beoordeeld en beslist of de kandidaat eventueel door is naar de halve finale. Na alle audities worden de acts voor de halve finales geselecteerd. Er is ook een gouden knop, met een druk op deze knop krijgt de act een golden ticket en is daarmee direct door naar de halve finale. Alle juryleden en de presentator mogen ieder één keer op deze knop drukken om een kandidaat direct door te laten gaan.Liveshows

Vanaf de halve finales treden de deelnemers live op. Uiteraard zal het optreden nog beter en spectaculairder moeten zijn om door te gaan naar de finales. Ook in deze ronde kan ieder jurylid het rode kruis inzetten. Nadat drie kandidaten hun kunsten hebben laten zien, wordt door de jury besloten wie er doorgaat naar de finale. En die keuze is niet altijd even gemakkelijk. Per halve finale zijn er negen acts en gaan er maar drie door. Na de drie halve finales mag het publiek de tiende finalist kiezen. In de laatste liveshow strijden de tien finalisten om de felbegeerde titel en een geldprijs. En nu ligt hun lot niet in de handen van de jury maar mogen de kijker beslissen wie de winnaar is.


Holland’s Got Talent 2021

Al sinds 2008 is talentenjacht op tv. De eerste twee seizoen waren te zien bij SBS en werden gepresenteerd door Gerard Joling. Later is de populaire talentenjacht verhuisd naar RTL en werd voordat Johnny de Mol het programma ging presenteren in 2016, gepresenteerd door Robert ten Brink. In seizoen 11 wordt het programma weer gepresenteerd door Humberto Tan.Ook in Holland’s Got Talent 2021 zal het spektakel weer losbarsten! Met optredens van poppenspelers tot dansers. De talentenvijver in Nederland is nog lang niet leeg gevist!


Holland’s Got Talent 2020

Holland’s Got Talent 2020 werd gewonnen door de dansers Tommy & Rowan. Ze versloegen hierbij zeven andere finalisten. het programma mocht er in 2020 ook een nieuw jurylid toevoegen, namelijk Ali B. Hij was ook al coach bij X Factor en The Voice of Holland.


De jury

De invulling van de jury is in de tijd ook veranderd, de eerste twee seizoen bestond deze uit Henkjan Smit, Robert Ronday en Patricia Paay (bekend van Het Perfecte Plaatje). Henkjan en Robert maakte in het derde seizoen plaats voor Gordon en Dan Karaty. Na het vijfde seizoen is Patricia Paay gestopt en heeft Chantal Janzen haar plaats in de jury van de talentenshow overgenomen, o.a. bekend van Oh, Wat Een Jaar. Sinds seizoen acht bestaat de jury uit vier leden, Angela Groothuizen (o.a. bekend van The Voice of HollandThe Voice Senior 2021 en Obese) zit sindsdien achter het vierde kruis. In seizoen tien is Gordon vervangen door Paul de Leeuw. De nieuwe jurylid van seizoen 11 is Ali B. Hij was ook jurylid bij The Voice of Holland. De jury bestaat nu uit Ali B, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw.


De voordelen van NLZIET

 • Je kunt Holland’s Got Talent terugkijken op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon.
 • Met NLZIET heb je 36 zenders tot je beschikking.
 • Holland’s Got Talent gemist? Kijk reclamevrij dit seizoen terug!
 • Kijk ook naar andere talentenjachten, zoals We Want More en het Eurovisie Songfestival.
 • Kijk waar en wanneer je wilt in de gehele EU!
 • Kijk naar programma’s van NPO, RTL en SBS.
 • Het enige wat je nodige hebt is een goed werkende internetverbinding en een abonnement op NLZIET.
 • NLZIET is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Heb je Holland’s Got Talent bij RTL4 gemist of wil je alle afleveringen terugkijken? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!

Wist je dat?

 • Humberto Tan nodigde the Fire uit om in mee te doen aan het dansspektakel Let’s Dance in de Amsterdamse Ziggo Dome
 • De hoofdprijs in naast de eeuwige roem en veel boekingen, een geldbedrag van €25.000
 • Presentator Jonny de Mol verkleedde zich als oud mannetje om zo undercover mee te doen aan Holland’s Got Talent
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer begint Holland’s Got Talent 2021?

Dit najaar is Holland’s Got Talent 2021 te zien bij NLZIET.

Op welke zender wordt Holland’s Got Talent uitgezonden?

Op RTL 4!

Waar bestaat de jury uit?

Chantal Janzen, Ali B, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw.

Hoeveel afleveringen van HGT kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt alle afleveringen van dit seizoen reclamevrij terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.