Online tv-kijken

Online tv-kijken doe je met NLZIET. Kijk live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

Tv-kijken zonder kabel

Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken zonder kabel. Het enige wat je nodig hebt, is je internet en een abonnement op NLZIET.

Een ander bijkomend voordeel: NLZIET is ook goedkoop tv-kijken. Kijk vanaf 7,95 per maand altijd en overal naar de beste programma’s, tv-series, documentaires en films. Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET.

Tv-kijken via internet op bijna elk apparaat

Met NLZIET kun je tv-kijken via internet. Kijk tv wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Op welke apparaten is NLZIET beschikbaar?

NLZIET op je Apple TV

Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken via Apple TV. Installeer de NLZIET-app op je Apple TV en kijk direct. Via bovenstaande link vind je meer informatie en uitleg over hoe je NLZIET gebruikt op je Apple TV.

Tv-kijken via Chromecast

Ook kun je tv-kijken via je Chromecast. Sluit de Chromecast aan via de HDMI-ingang van je televisie. Vervolgens verbind je de Chromecast met je telefoon en installeer de NLZIET-app. Hierna kun je direct kijken. Met de nieuwe Chromecast + Google TV kun je de app bedienen met een afstandsbediening. Klik op de link hierboven voor een uitgebreidere uitleg.

Kijken via je laptop

Ook kun je tv-kijken op je laptop met NLZIET. Dat kan via de browsers Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer en Edge. Log in op je NLZIET-account en kijk direct.

Tv-kijken op mobiel en tablet

Tv-kijken op je tablet of mobiel doe je met de mobiele app van NLZIET. Deze is te downloaden in de App Store en te installeren op een Android smartphone, Android tablet, iPhone of iPad. Het enige wat je hoeft te doen om te kijken is inloggen op je account in de app.

Online tv-kijken in heel de EU

Het is ondertussen al een tijdje mogelijk om zonder extra kosten gebruik te maken van roaming in de EU. Internetten in het buitenland is dus lang niet zo duur als voorheen. Met NLZIET kun je ook van Nederlandse televisieprogramma’s en series genieten buiten de eigen landsgrenzen.

Je kunt gebruikmaken van NLZIET in alle landen binnen de EU en dus overal waar jij wilt tv-kijken via internet. Waar je ook naartoe gaat, je hebt je favoriete programma’s en series altijd bij je!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van 0,01 cent. Na je proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Op hoeveel apparaten kun je NLZIET tegelijkertijd gebruiken?

  NLZIET kan op twee apparaten tegelijkertijd gebruikt worden en je kan met vijf apparaten per dag inloggen. Een browser wordt ook geteld als apparaat.

 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 7,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis