Wat is online tv-kijken?

Heb je geen televisieabonnement (meer)? Of ben je buitenshuis en wil je toch je favoriete tv-programma zien? Online kun je tegenwoordig ook tv-kijken, zowel live televisie als tv on demand. Je kunt 24/7 live tv-kijken wat er nu op televisie is. Zo kun je nu live tv-kijken, maar als dat je niet uitkomt kun je het ook terugkijken op een later moment.

Tv on demand betekent letterlijk: tv op aanvraag. Je hoeft het programma niet te kijken als het live wordt uitgezonden, maar je kunt kijken waar en wanneer jij wilt. Bij NLZIET kun je on demand programma’s terugkijken van NPO, SBS en RTL en sommige series zelfs vooruitkijken! In totaal kijk je met NLZIET naar 36 Nederlandse zenders.


Tv-kijken zonder kabel

Met NLZIET kijk je tv zonder extra kabels of kastjes. Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding en een abonnement op NLZIET. Je kijkt direct via de app op je smart tv of een ander apparaat naar keuze. Zo hoef je nooit meer te knoeien met draden en kabels.

Daarnaast kun je als je NLZIET gebruikt je traditionele tv-abonnement de deur uit doen. Je bespaart daarmee lekker op de kosten, want voor NLZIET betaal je slechts €7,95 per maand. Heel goedkoop tv-kijken dus!


Hoe werkt NLZIET?

Met NLZIET kijk je tv via een app. Je sluit een proefabonnement af en installeert de app op het apparaat waarmee je wilt kijken. Nadat je bent ingelogd kun je direct tv kijken. Je kunt NLZIET de eerste maand gratis uitproberen. Aan het einde van de maand bepaal je zelf of NLZIET iets voor jou is. Wil je NLZIET blijven gebruiken, dan hoef je niets te doen, je abonnement loopt automatisch door. Is het toch niets voor jou, dan kun je je abonnement makkelijk online stopzetten. Een maandabonnement kost €7,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.


Live, vooruit en terugkijken

Met NLZIET kijk je live tv, terug en vooruit naar de programma’s van de grootste Nederlandse omroepen. Je kunt o.a. live kijken naar de zenders van NPO, RTL en SBS. Bekijk hier ons volledige zenderoverzicht.

Heb je een programma gemist of wil je een serie vooruitkijken? Je kijkt de meeste programma’s tot een jaar terug zonder reclame. Sommige series, zoals GTST en The Bold, zijn al vooruit te kijken voordat deze op televisie wordt uitgezonden.

NLZIET is perfect als je een Nederlands programma, zoals Chateau Meiland, Wie is de mol of Expeditie Robinson wilt terugkijken. Van sommige programma’s kun je (bijna) alle seizoenen kijken. Van Chateau Meiland kijk je bijvoorbeeld alle seizoenen terug.


Tv-kijken via internet op bijna elk apparaat

Je favoriete tv-programma missen is vanaf nu verleden tijd! Met NLZIET heb jij je favoriete series en programma’s altijd op zak en kun je tv-kijken via internet. Je kunt kijken op heel veel verschillende apparaten. Hieronder vertellen we je hoe dat werkt.


NLZIET op je Apple TV

Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken via Apple TV. Je installeert de NLZIET app op Apple TV en je kunt direct kijken. Klik op bovenstaande link om naar de Apple TV pagina te gaan, daar vind je een uitgebreide uitleg over hoe je NLZIET gebruikt op je Apple TV.


Tv-kijken via Chromecast

Ook via een Chromecast kun je gemakkelijk tv kijken met NLZIET. Via de HDMI-ingang van je televisie sluit je de Chromecast aan. Je verbindt de Chromecast met je telefoon en installeert de NLZIET app en je kunt direct kijken. Klik op de link hierboven voor meer uitleg over het gebruik van NLZIET met een chromecast.


Kijken via je laptop

Natuurlijk kun je met NLZIET ook tv-kijken op je laptop. Dit kan via de browsers Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer en Edge. Het enige dat je hoeft te doen is inloggen op je NLZIET-account en je kunt meteen kijken.


Tv-kijken op mobiel en tablet

Tv-kijken op je tablet of mobiel doe je met de mobiele app van NLZIET. Deze is te downloaden vanuit de app store en te installeren op een Android smartphone, Android tablet, iPhone of iPad. Het enige wat je hoeft te doen om te kijken is inloggen op je account in de app. Natuurlijk heb je ook een stabiele internetverbinding nodig.


Online tv-kijken in heel Europa

Het is al een tijdje mogelijk om zonder extra kosten gebruik te maken van roaming in de EU. Internetten in het buitenland is dus lang niet zo duur als voorheen. Met NLZIET kun je ook van Nederlandse televisieprogramma’s en series genieten buiten de eigen landsgrenzen. Je kunt gebruik maken van NLZIET in alle landen binnen de EU en dus overal waar jij wilt tv-kijken via internet. Waar je ook naartoe gaat, naar de camping of op zakenreis, je hebt je favoriete programma’s en series altijd bij je!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik online tv-kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je online tv-kijken door de app van NLZIET te installeren op een device naar keuze, zoals je smartphone, laptop of tablet. Zo kun je waar en wanneer je wilt programma’s kijken van de Nederlandse televisie.

Welke programma’s kan ik met NLZIET kijken?

Je kunt alle programma’s van NPO, SBS en RTL kijken. Kijk in het programmaoverzicht voor het volledige aanbod.

Kan ik programma’s live-, terug- en vooruitkijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je de meeste programma’s live- en terugkijken. Sommige programma’s kun je vooruitkijken, zoals The Bold and The Beautiful, Temptation Island en Chateau Meiland.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik ook tv-kijken in het buitenland met NLZIET?

Met NLZIET kun je in de gehele EU draadloos tv-kijken. Zo kun je zelfs op vakantie jouw favoriete serie bingen.