Flikken Maastricht gemist

Wie kent Flikken Maastricht niet? Deze Nederlandse politieserie is al meer dan tien jaar op televisie met Floris Wolfs en Eva van Dongen als de twee belangrijkste hoofdpersonen uit de Flikken Maastricht cast. Floris en Eva lossen samen met hun collega’s de meest heftige zaken op. Heb je Flikken Maastricht gemist? Je kunt alle seizoenen Flikken Maastricht terugkijken bij NLZIET!


Kijk direct alle seizoenen Flikken Maastricht

Er zijn inmiddels al heel wat seizoenen geweest van de serie, maar nog steeds hebben de makers én de kijkers nog niet genoeg van deze serie. Elke afleveringen lossen de rechercheurs de meest spannende zaken op waardoor de kijker aan de buis gekluisterd zit. Deze spannende zaken hebben vaak te maken met moord, chantagepraktijken, drugs of verdwijningen. Daarnaast heeft de serie ook een sterke verhaallijn waardoor je eigenlijk geen één aflevering van Flikken Maastricht gemist kan hebben. Ben je al enthousiast geworden? Je kunt alle seizoenen van Flikken Maastricht terugkijken bij NLZIET. Ook kun je Flikken Maastricht vooruitkijken, elke week een aflevering!


Meld je aan en kijk direct alle seizoenen Flikken Maastricht


 • logo

  Flikken Maastricht

  Jan. 2018 • 13:45

  43m min

 • logo

  Flikken Maastricht

  Jan. 2018 • 13:45

  42m min

 • logo

  Flikken Maastricht

  Jan. 2018 • 13:45

  48m min

 • logo

  Flikken Maastricht

  Jan. 2018 • 13:45

  48m min

 • logo

  Flikken Maastricht

  Jan. 2018 • 13:45

  48m min

 • logo

  Flikken Maastricht

  Jan. 2018 • 13:45

  50m min


Flikken Maastricht live

De serie is terug met een nieuw seizoen en is spannender dan ooit tevoren! Floris Wolfs en Eva van Dongen beleven wekelijks weer de meest uiteenlopende zaken in en rondom Maastricht.

Bij NLZIET kijk je naast terug en vooruit, ook live televisie! Mis niets van de Nederlandse tv en kijk 24/7 live naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Op vrijdag kijk je op NPO 1 om 20.30 uur live naar de serie. En was je net te laat thuis of zat je nog een ander programma te kijken? Kies dan voor de mogelijkheid “begin gemist”, zodat je echt niets meer hoeft te missen van je favoriete politieserie!


Vooruitkijken

Toch komt het niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en Flikken Maastricht vooruit of live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de apps voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding, kun jij online kijken waar jij wilt.


Over de serie

De rechercheurs staan in deze serie centraal. Je ziet namelijk niet alleen hoe de rechercheurs de zaken oplossen, maar je ziet ook een stukje van hun privéleven én hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. De twee hoofdpersonen uit de Flikken Maastricht cast waar eigenlijk de hele serie om draait, zijn Floris en Eva. Zij worden gespeeld door Victor Reinier (onder andere bekend van ‘Baantjer’ als acteur en ‘De Beste Zangers van Nederland’ als presentator) en Angela Schijf (ook te zien in de ‘Meisje van Plezier‘). Floris en Eva lossen tijdens de serie de meest levensgevaarlijke zaken op waardoor ze soms zelf ook in de problemen komen te zitten. Twee andere belangrijke personen uit de Flikken Maastricht cast zijn Marion Dreesen en Romeo Sanders. Zij worden gespeeld door Oda Spelbos (onder andere bekend van ‘Baantjer’ en ‘Dokter Deen’) en Sergio IJssel (onder andere bekend van ‘Het Klokhuis’). Zij lossen de iets minder heftige zaken op en dit gaat vaak gepaard met een dosis humor.


De belangrijkste personages

 • Floris Wolfs – Victor Reinier
 • Eva van Dongen – Angela Schijf
 • Marion Dreesen – Oda Spelbos
 • Romeo Sanders – Sergio Ijssel
 • Ellis Flammand – Will van Kralingen
 • Eugène Hoeben – Helmert Woudenberg
 • Frieda Mechels – Ria Eimers
 • Marlies Kamphuis – Antoinette Jelgersma
 • Jens Bols – Martijn Nieuwerf


Realistische politieserie

Deze politieserie is al vele jaren één van Nederlands favoriete series. De serie volgt Floris Wolfs en Eva van Dongen, twee eigenzinnige rechercheurs die bijna elke zaak tot een succes weten te brengen. Wekelijks worden er levensgevaarlijke zaken onderzocht door Wolfs en Eva. De collega’s in uniform, Romeo Sanders en Marion Dreesen, behandelen altijd een kleine, maatschappelijke zaak. De privé levens van de personages worden niet onberoerd gelaten in de serie. Zo wordt er met regelmaat in het verleden gegraven van Wolfs of Eva. Ook de dochter van Wolfs, Fleur, wordt zelfs slachtoffer.


Vrijwel alle scripts worden op realisme getoetst door echte politiemensen waardoor de serie anders is dan de meeste politieseries.


Floris Wolfs en Eva van Dongen

Wolfs en Eva zijn al twaalf seizoenen lang te zien als het gouden rechercheurs duo van de politie in Maastricht. Maar de twee zijn overduidelijk meer dan twee normale collega’s en kennen elkaar dan ook als geen ander. Ze wonen en werken samen maar hebben geen relatie. Vanaf het allereerste moment draaien de twee al om elkaar heen. Tot ‘echte’ liefde is het echter nooit gekomen. Zou het in het volgende seizoen allemaal op z’n plaats vallen?


Maastricht

De serie speelt zich, zoals de titel al prijsgeeft, in en rondom het pittoreske Maastricht in Limburg af. Maastricht is één van de meest bourgondische steden van ons land en daarmee het ideale decor voor deze serie.


Flikken Maastricht seizoen 15

Zelfs voordat seizoen 14 is geëindigd, kwam het nieuws naar buiten dat seizoen 15 begin januari wordt uitgezonden. Ook na alle voorgaande seizoenen blijft de serie enorm spannend en populair. Uiteraard keren de hoofdpersonen Floris Wolfs en Eva van Dongen ook terug, terwijl het even leek of Floris Wolfs seizoen 14 niet zou overleven. Het is nog de vraag of Eva van Dongen zich los kan maken van mensenhandelaren. Seizoen 15 is vanaf 8 januari 2021 te zien!


Wanneer was seizoen 14 te zien?

We hoeven nog geen afscheid te nemen van Eva van Dongen en Floris Wolfs. Terwijl seizoen 13 nog in volle gang was, werd al bekend gemaakt dat er ook een Flikken Maastricht seizoen 14 aan zat te komen! De opnames van dit seizoen waren in augustus 2019. Flikken Maastricht seizoen 14 werd, net als de vorige seizoenen, uitgezonden op NPO 1 om 20:30 uur. De eerste aflevering van seizoen 14 was op 3 januari 2020 te zien.Wil je niets missen van deze en andere Nederlandse series? Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct naar je favoriete programma’s van de Nederlandse televisie. Veel kijkplezier!


Wist je dat?

 • De serie vanaf 2007 al op televisie is?
 • Flikken een Vlaams woord voor ‘politie’ is?
 • Sommige afleveringen gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen?
 • Angela Schijf, die de rol van Eva speelt, vanaf seizoen 8 een pruik draagt?
 • De kijkcijfers van seizoen 11 het hoogst waren? Dit seizoen had gemiddeld ruim 2,3 miljoen kijkers per aflevering!
 • De serie van oorsprong een Vlaamse serie is?
 • Deze serie een spin-off is van het Vlaamse Flikken Gent?
 • Er ook een Rotterdamse versie is van Flikken, namelijk Flikken Rotterdam?
 • Flikken Rotterdam is gemaakt door dezelfde regisseurs en scenarioschrijvers? 
 • Flikken Maastricht in 2014 de Gouden Televizier-Ring won?
 • De hoofdrolspelers eigenlijk Adam en Eva zouden gaan heten? Maar dit vond Victor Reinier te flauw, dus hebben ze voor Floris gekozen.
 • De agenten een originele Walter P5 dragen die na elke draaidag wordt ingenomen?
 • Alleen Floris Wolfs, Eva van Dongen en Romeo Sanders al 12 seizoenen lang elke aflevering mee hebben gespeeld?
 • Er altijd een professionele agent op de set rondloopt die kijkt of de acteurs een goede houding aannemen als ze met hun vuurwapen moeten werken?
 • Reinier veel van zijn stunts zelf doet? Van hoge bergen afdonderen en lekker scheuren in auto’s vindt hij helemaal geweldig!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer komt Flikken Maastricht op tv?

Kijk iedere vrijdag om 20.30 uur op NPO 1 naar Flikken Maastricht. Aflevering gemist? Kijk alle seizoenen terug bij NLZIET.

Hoeveel afleveringen Flikken Maastricht kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kijk je alle afleveringen en seizoenen terug. Dat wordt bingewatchen!

Hoe lang duurt Flikken Maastricht?

Een aflevering duurt ongeveer vijftig minuten. Wil je meerdere afleveringen achter elkaar kijken? Bij NLZIET kijk je de afleveringen zonder reclame lekker achter elkaar door. Veel kijkplezier!

Wanneer begint Flikken Maastricht?

Seizoen 15 begon op 8 januari 2021.

Welke seizoenen van Flikken Maastricht zijn te zien bij NLZIET?

Bij NLZIET kijk je alle seizoenen! Alle afleveringen zijn vanaf seizoen 1 te zien bij NLZIET.

Kan ik Flikken Maastricht vooruitkijken?

Ja, je kunt iedere week een aflevering vooruitkijken bij NLZIET. Kijk dus lekker door bij NLZIET!

Kan ik Flikken Maastricht live kijken?

Ja, je kunt 24/7 live tv kijken bij NLZIET. Je kijkt live naar de zenders van NPO, RTL en SBS. Je hoeft dus niets meer te missen van de Nederlandse tv!

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kijkt NLZIET op je laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Android TV en smart tv. Twijfel je of jouw apparaat geschikt is? Lees hier meer over onze apps.