Flikken Maastricht gemist?

Flikken Maastricht gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Flikken Maastricht gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle seizoenen van jouw favoriete series, dus ook Flikken Maastricht terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Flikken Maastricht gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Flikken Maastricht 2024

Flikken Maastricht wordt uitgezonden op de zender NPO 1.

In het nieuwe seizoen volg je weer het werk van de politie in de stad Maastricht en de persoonlijke levens van de politieagenten die er werken.

De serie begon in 2007 en heeft sindsdien talloze afleveringen gehad die zich hebben afgespeeld in de stad Maastricht en de omliggende gebieden. Elke aflevering volgt een andere zaak die door de politie wordt onderzocht.

Krijg in Flikken Maastricht 2024 weer een uniek kijkje in het werk van de politie en de uitdagingen waarmee ze te maken krijgen.

 

Wanneer begint Flikken Maastricht seizoen 18?

Flikken Maastricht seizoen 18 is vanaf 2 februari te zien bij NLZIET. Iedere week kun je één aflevering van Flikken Maastricht 2024 vooruitkijken.

 

De belangrijkste personages

 • Floris Wolfs – Victor Reinier
 • Eva van Dongen – Angela Schijf
 • Marion Dreesen – Oda Spelbos
 • Romeo Sanders – Sergio Ijssel
 • Ellis Flammand – Will van Kralingen
 • Eugène Hoeben – Helmert Woudenberg
 • Frieda Mechels – Ria Eimers
 • Marlies Kamphuis – Antoinette Jelgersma
 • Jens Bols – Martijn Nieuwerf

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Aflevering van Flikken Maastricht gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het verhaal van Nederland, Arcadia, Flikken Rotterdam, Sihame en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Flikken Maastricht

Vendetta Wolfs wordt in Amsterdam vrijgelaten omdat hij niet meer verdacht wordt van doodslag op de zoon van Ben Swart. Hij haast zich naar Limburg om Eva bij te staan, maar wordt door de...
Lees meer over
Cluster B Wolfs wordt in Amsterdam vastgehouden door collega's die willen weten wat hij met de vermoorde zoon van Ben Swart te maken heeft. Terug in Maastricht hoort Eva dat het lijk voor de...
Lees meer over
Ontvoerd Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de...
Lees meer over
Leviticus 18:22 Een jongeman wordt 's ochtends vroeg dood aangetroffen. Hij blijkt de avond ervoor in een café te zijn gedrogeerd met GHB. Wolfs en Eva horen van de ouders dat ze het contact met...
Lees meer over
Tuig Tijdens een etentje belaagt een groepje opgeschoten jongens Nico op het toilet. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een belager knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met...
Lees meer over
Asiel Een zoon vindt tijdens het ontruimen van het huis van zijn overleden vader het stoffelijk overschot van een kind. De vader werkte als vrijwilliger bij een asielzoekerscentrum. Kwam...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis