Flikken Maastricht terugkijken via NLZIET

Wie kent Flikken Maastricht niet? Deze Nederlandse politieserie is al meer dan tien jaar op televisie met Floris Wolfs en Eva van Dongen als de twee belangrijkste hoofdpersonen uit de Flikken Maastricht cast. Floris en Eva lossen samen met hun collega’s de meest heftige zaken op. Heb je Flikken Maastricht gemist? Kijk alle seizoen Flikken Maastricht terug bij NLZIET! Probeer nu 1 maand gratis en kijk direct.


Kijk alle seizoenen

Er zijn inmiddels al heel wat seizoenen geweest van de serie, maar nog steeds hebben de makers én de kijkers nog niet genoeg van deze serie. Elke afleveringen lossen de rechercheurs de meest spannende zaken op waardoor de kijker aan de buis gekluisterd zit. Deze spannende zaken hebben vaak te maken met moord, chantagepraktijken, drugs of verdwijningen. Daarnaast heeft de serie ook een sterke verhaallijn waardoor je eigenlijk geen één aflevering van Flikken Maastricht gemist kan hebben. Ben je al enthousiast geworden? Je kunt alle seizoenen van Flikken Maastricht terugkijken bij NLZIET. Ook kun je Flikken Maastricht vooruitkijken, elke week een aflevering!


Meld je aan en kijk direct!


 • logo

  Een valse noot

  Jan. 2018 • 07:00

  43m min

 • logo

  Een zaak met een luchtje

  Jan. 2018 • 07:00

  42m min

 • logo

  Groeten uit Lagos

  Jan. 2018 • 07:00

  48m min

 • logo

  Kogelvis

  Jan. 2018 • 07:00

  48m min

 • logo

  Alcohol maakt meer stuk

  Jan. 2018 • 07:00

  48m min

 • logo

  Kristalhelder

  Jan. 2018 • 07:00

  50m min


Kijk Flikken Maastricht live, terug en vooruit

De serie is terug met een nieuw seizoen en is spannender dan ooit tevoren! Floris Wolfs en Eva van Dongen beleven wekelijks weer de meest uiteenlopende zaken in en rondom Maastricht.

Bij NLZIET kijk je naast terug en vooruit, ook live televisie! Mis niets van de Nederlandse tv en kijk 24/7 live naar de programma’s van de Nederlandse televisie. Op vrijdag kijk je op NPO 1 om 20.30 uur live naar de serie. En was je net te laat thuis? Of zat je nog een ander programma te kijken? Kies dan voor de mogelijkheid “begin gemist”, zodat je echt niets meer hoeft te missen van je favoriete politieserie!


Wanneer is Flikken Maastricht seizoen 16 te zien?

Zelfs voordat seizoen 15 is geëindigd, kwam het nieuws naar buiten dat seizoen 16 begin januari wordt uitgezonden. Ook na alle voorgaande seizoenen blijft de serie enorm spannend en populair. Uiteraard keren de hoofdpersonen Floris Wolfs en Eva van Dongen ook terug, terwijl het even leek of Floris Wolfs seizoen 16 niet zou overleven. Het is nog de vraag of Eva van Dongen zich los kan maken van mensenhandelaren. Flikken Maastricht seizoen 16 is vanaf 1 januari 2022 te zien!

Over de serie

De rechercheurs staan in deze serie centraal. Je ziet namelijk niet alleen hoe de rechercheurs de zaken oplossen, maar je ziet ook een stukje van hun privéleven én hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. De twee hoofdpersonen uit de Flikken Maastricht cast waar eigenlijk de hele serie om draait, zijn Floris en Eva. Zij worden gespeeld door Victor Reinier (onder andere bekend van ‘Baantjer’ als acteur en ‘De Beste Zangers van Nederland’ als presentator) en Angela Schijf (ook te zien in de ‘Meisje van Plezier‘). Floris en Eva lossen tijdens de serie de meest levensgevaarlijke zaken op. Daardoor komen ze ook in de problemen.

Twee andere belangrijke personen uit de Flikken Maastricht cast zijn Marion Dreesen en Romeo Sanders. Zij worden gespeeld door Oda Spelbos (onder andere bekend van ‘Baantjer’ en ‘Dokter Deen’) en Sergio IJssel (onder andere bekend van ‘Het Klokhuis’). Zij lossen de iets minder heftige zaken op.


De belangrijkste personages

 • Floris Wolfs – Victor Reinier
 • Eva van Dongen – Angela Schijf
 • Marion Dreesen – Oda Spelbos
 • Romeo Sanders – Sergio Ijssel
 • Ellis Flammand – Will van Kralingen
 • Eugène Hoeben – Helmert Woudenberg
 • Frieda Mechels – Ria Eimers
 • Marlies Kamphuis – Antoinette Jelgersma
 • Jens Bols – Martijn Nieuwerf


Wil je niets missen van deze en andere Nederlandse series? Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct naar je favoriete programma’s van de Nederlandse televisie. Veel kijkplezier!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer komt Flikken Maastricht op tv?

Kijk vanaf 1 januari 2022 om 20.30 uur op NPO 1 naar Flikken Maastricht. Aflevering gemist? Kijk alle seizoenen terug bij NLZIET.

Hoeveel afleveringen Flikken Maastricht kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kijk je alle afleveringen en seizoenen terug. Ideaal als je Flikken Maastricht gemist hebt.

Kan ik Flikken Maastricht vooruitkijken?

Ja, je kunt iedere week een aflevering vooruitkijken bij NLZIET. Kijk dus lekker door bij NLZIET!

Kan ik Flikken Maastricht live kijken?

Ja, je kunt 24/7 live tv kijken bij NLZIET. Je kijkt live naar de zenders van NPO, RTL en SBS. Je hoeft dus niets meer te missen van de Nederlandse tv!

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.