Arcadia gemist?

Arcadia gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Arcadia gemist en terugkijken?

Je kunt Arcadia terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Arcadia gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Arcadia 2023

Een Nederlands-Vlaamse fictieserie over een samenleving in de nabije toekomst: Arcadia. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore.

Arcadia is vanaf 19 maart op NPO 3 bij NLZIET te streamen. Bij NLZIET kijk je deze serie vooruit.

De serie: Na een grote ramp ontstaat een nieuwe samenleving: Arcadia. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore.

We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden.

Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van twee dochters heeft gefraudeerd. Hoe houdt de familie zich staande? Kiezen ze voor elkaar of ieder voor zichzelf?

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Aflevering van Arcadia gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Swanenburg, Anoniem, Dag & Nacht, Flikken Maastricht, Klem en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Arcadia

Het geheim Milly gaat naar de Buitenwereld om afscheid te nemen van Pieter. Alex levert haar schoonvader uit aan het Vizier. Revisor Harms ontdekt waarom de Ontrouwen Cas Wessels in leven...
Lees meer over
Arcadia Hanna brengt zichzelf en de familie in grote problemen. Alle hoop rust nu op Alex. Regulator Simons (een rechercheur die jaagt op sjoemelaars) gaat zelf zijn boekje te buiten....
Lees meer over
Loopt Hanna in een val? Regulator Simons zet een val op voor Hanna, maar komt zelf ook voor een grote verrassing te staan. Alex moet verder met haar opdracht als ze Cato veilig wil houden.
Lees meer over
Het verzet test of Hanna te vertrouwen is Hanna komt in de problemen met het verzet, terwijl Alex aan de slag gaat als spion voor het Vizier. Luz leert de vader van regulator Simons kennen en Milly krijgt slecht nieuws.
Lees meer over
Hanna nestelt zich dieper in het verzet Milly brengt een beetje hoopvol nieuws: misschien kan vader Pieter overleven buiten. Als ze hem kan vinden ... Terwijl Hanna verder betrokken raakt bij het verzet, zoekt Alex...
Lees meer over
Milly zoekt verder naar haar vader Milly ontdekt een nederzetting van overlevers in het Buitengebied. Ze vraagt de leider om haar te helpen zoeken naar haar vader. Hanna raakt betrokken bij een geheime organisatie...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis