Arcadia gemist?

Arcadia gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Arcadia gemist en terugkijken?

Je kunt Arcadia terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Arcadia gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Arcadia 2023

Een Nederlands-Vlaamse fictieserie over een samenleving in de nabije toekomst: Arcadia. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore.

Arcadia is vanaf 19 maart op NPO 3 bij NLZIET te streamen. Bij NLZIET kijk je deze serie vooruit.

De serie: Na een grote ramp ontstaat een nieuwe samenleving: Arcadia. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore.

We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden.

Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van twee dochters heeft gefraudeerd. Hoe houdt de familie zich staande? Kiezen ze voor elkaar of ieder voor zichzelf?

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Arcadia gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Swanenburg, Anoniem, Dag & Nacht, Flikken Maastricht, Klem en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Arcadia

Het geheim Milly gaat naar de Buitenwereld om afscheid te nemen van Pieter. Alex levert haar schoonvader uit aan het Vizier. Revisor Harms ontdekt waarom de Ontrouwen Cas Wessels in leven...
Lees meer over
Arcadia Hanna brengt zichzelf en de familie in grote problemen. Alle hoop rust nu op Alex. Regulator Simons (een rechercheur die jaagt op sjoemelaars) gaat zelf zijn boekje te buiten....
Lees meer over
Loopt Hanna in een val? Regulator Simons zet een val op voor Hanna, maar komt zelf ook voor een grote verrassing te staan. Alex moet verder met haar opdracht als ze Cato veilig wil houden.
Lees meer over
Het verzet test of Hanna te vertrouwen is Hanna komt in de problemen met het verzet, terwijl Alex aan de slag gaat als spion voor het Vizier. Luz leert de vader van regulator Simons kennen en Milly krijgt slecht nieuws.
Lees meer over
Hanna nestelt zich dieper in het verzet Milly brengt een beetje hoopvol nieuws: misschien kan vader Pieter overleven buiten. Als ze hem kan vinden ... Terwijl Hanna verder betrokken raakt bij het verzet, zoekt Alex...
Lees meer over
Milly zoekt verder naar haar vader Milly ontdekt een nederzetting van overlevers in het Buitengebied. Ze vraagt de leider om haar te helpen zoeken naar haar vader. Hanna raakt betrokken bij een geheime organisatie...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis