Anoniem gemist?

Anoniem gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Anoniem gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle afleveringen van Anoniem terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Anoniem gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Anoniem 2023

In de nieuwe crimeserie ‘Anoniem’ gaan geschiedenisleraar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer) ieder op hun eigen manier de strijd aan met de criminele wereld.

Hoewel de twee al jaren met elkaar getrouwd zijn, houden ze hun dubbelleven voor elkaar geheim om zo elkaar en hun gezin te beschermen.

De situatie wordt steeds gevaarlijker en ook hun kinderen zijn niet meer veilig. ‘Anoniem’ is geregisseerd door Diederik van Rooijen, de kracht achter de succesvolle series ‘Penoza’ en ‘De Stamhouder’.

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Anoniem gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Arcadia, Flikken Maastricht en Sihame kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Anoniem

Hemingway In de ontknoping wordt duidelijk wie de touwtjes in handen heeft en wie de echte helden zijn. Moek introduceert het gezin bij zijn anonieme gezelschap. Stef neemt Boet serieus....
Lees meer over
Helden voor een dag Stef en Chris Cabo hebben een nachtelijk overleg in de gevangenis nadat er een lijk bungelend aan een Rotterdamse brug is aangetroffen. Jurre heeft flashbacks naar zijn jeugd....
Lees meer over
Anoniem ben je niet alleen Sylvia van Loon durft haar verhaal in het lopende onderzoek naar Van Zetten niet helemaal te vertellen. Jurre ziet schokkende beelden en voelt zich, ondanks zijn anonieme...
Lees meer over
Artikel 1, Lid 2 Saar denkt terug aan haar heftige jeugd en beleeft een pijnlijke confrontatie in de verhoorkamer met Chris Cabo. De worstelingen met haar geweten veranderen in een nachtmerrie en...
Lees meer over
Hieper de piep De jarige Saar is vastbesloten haar gezin te beschermen en vraagt haar vader om een bijzondere gunst. Jurre ligt in het ziekenhuis en moet zijn wonden verklaren aan de politie....
Lees meer over
Gelijkgezinden Jurre gaat op een hockeyclub anoniem de confrontatie aan met de voortvluchtige Jack, waardoor Stefs plezierige avond abrupt wordt onderbroken. Terwijl Boet steeds meer voor...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis