Anoniem gemist?

Anoniem gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Anoniem gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle afleveringen van Anoniem terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Anoniem gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Anoniem 2023

In de nieuwe crimeserie ‘Anoniem’ gaan geschiedenisleraar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer) ieder op hun eigen manier de strijd aan met de criminele wereld.

Hoewel de twee al jaren met elkaar getrouwd zijn, houden ze hun dubbelleven voor elkaar geheim om zo elkaar en hun gezin te beschermen.

De situatie wordt steeds gevaarlijker en ook hun kinderen zijn niet meer veilig. ‘Anoniem’ is geregisseerd door Diederik van Rooijen, de kracht achter de succesvolle series ‘Penoza’ en ‘De Stamhouder’.

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Anoniem gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Arcadia, Flikken Maastricht en Sihame kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Anoniem

Hemingway In de ontknoping blijkt wie de touwtjes voor de schermen in handen heeft en wie de echte helden achter de schermen zijn. Anoniem of niet, de familie Jansen staat er niet alleen...
Lees meer over
Helden voor een dag Er wordt een lijk aangetroffen aan een brug, waarna Stef en Chris Cabo nachtelijk overleg voeren. Als de vader van Saar zijn geld komt halen, schiet dat bij Jurre in het verkeerde...
Lees meer over
Anoniem ben je niet alleen Sylvia durft haar verhaal over Van Zetten niet te vertellen. Jurre ziet schokkende beelden en bij Saar lopen de emoties hoog op. Ella zoekt Mia, terwijl Boet een gemaskerd...
Lees meer over
Artikel 1, Lid 2 Saar denkt terug aan haar jeugd en twijfelt hoe eerlijk zij tegen Jurre zal zijn over de video-opname met Tom. Jurre kijkt uit naar zijn date met Saar, maar die lijkt op zich te...
Lees meer over
Hieper de piep Saar wil haar gezin beschermen en vraagt haar vader om een gunst. Jurre ligt in het ziekenhuis en moet zijn wonden verklaren aan de politie. Mia wordt door Stef ingeschakeld om de...
Lees meer over
Gelijkgezinden Jurre gaat de confrontatie aan met Jack. Boet komt meer voor zichzelf op en houdt zijn vader in de gaten. Saar wordt verrast door een nieuwe kroongetuige die erop staat alleen met...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis