Dag & Nacht gemist?

Dag & Nacht gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dag & Nacht gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Dag & Nacht gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Dag & Nacht 2023

De nieuwste ziekenhuisserie Dag & Nacht is vanaf 12 april te zien is op NPO 1 bij NLZIET.

Dag & Nacht biedt een realistische kijk op het leven in het ziekenhuis en laat zien hoe verloskundigen dag en nacht werken om levens te redden en baby’s op de wereld te brengen.

Daarnaast biedt de serie ook een kijkje in het privéleven van de personages en hoe zij omgaan met de hoge werkdruk en emoties die daarbij komen kijken.

Het sterke acteerwerk van Kim van Kooten maakt Dag & Nacht een must-see voor alle fans van ziekenhuisseries.

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Dag & Nacht gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Poli, Anoniem, Arcadia, Flikken Maastricht, Sihame en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dag & Nacht

Maart nacht De wachtkamer zit vol en iedereen is uitgeput, maar door een fout in het systeem worden Ella en haar team niet afgelost. Na een vermoeiende dagdienst moet iedereen nu doortrekken,...
Lees meer over
Maart dag Jacob maakt Trui deelgenoot van zijn angsten. Tina komt in de verloskamer een oude schoolliefde tegen: Emmanuel. Emmanuel flirt tijdens de bevalling, wat een bijzonder...
Lees meer over
Januari Milad neemt afscheid van het team. Op zijn laatste werkdag moet hij een zware operatie uitvoeren bij collega Aamina en omgaan met de agressie van een toekomstige vader. Intussen...
Lees meer over
December Jerry's puberzoon Sammie komt naar het ziekenhuis en stelt lastige vragen. Ella's moeder Vivi wordt geopereerd en dit raakt Ella meer dan verwacht. Tijdens de borrel op...
Lees meer over
November Tijdens het teamoverleg beschuldigt Jacob verpleegkundige Trui van nalatigheid. Ella is verbijsterd als ze hoort dat haar steunpilaar Milad vertrekt naar een privékliniek....
Lees meer over
Oktober Vivi is de moeder van Ella en werkt in hetzelfde ziekenhuis. Dat vindt Vivi erg gezellig, maar Ella niet. Maria bezwijkt onder de werkdruk, terwijl verloskundige Tina veel tijd...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis