Dertigers gemist?

Dertigers gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dertigers gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Dertigers terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Dertigers gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Dertigers 2024

Het vijfde seizoen van Dertigers is vanaf 8 juli te zien op NPO 3 bij NLZIET, en je kijkt een week vooruit!

Nu de originele groep de veertig is gepasseerd, leek seizoen 4 het einde van deze hitserie. Maar gelukkig staat er een nieuwe groep dertigers klaar om het stokje over te nemen! Zij worstelen met de uitdagingen van hun generatie en de verwachtingen die bij hun leeftijd horen.

 

De cast van Dertigers

 • Teun Donders
 • Claire Bender
 • Sabri Saddik
 • Teunie de Brouwer
 • Sebastián Mrkvicka
 • Stefanie van Leersum
 • Sia Cyrroes

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Aflevering van Dertigers gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Zussen, Dag & Nacht, Oogappels, Flikken Maastricht en Dexter kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dertigers

Dertigers Lot en Bart geven Hannah huisarrest na het liegen en de gevonden wiet, maar blijken na een avondje drinken en klagen ook niet bestand tegen verleiding. Nora, Alex en Elias proberen...
Lees meer over
Dertigers Bart ontdekt dat Thomas al maanden date met Hannah en confronteert Thomas. Carmen is woedend over Barts aanpak en vertrekt samen met Thomas. Saar krijgt een klus aangeboden in New...
Lees meer over
Het geheim van de kinderen komt eindelijk aan het licht Pieter voelt Saars verdriet en om haar op te vrolijken nodigt hij de groep uit voor een etentje. Carmen wil niet mee omdat ze zich afgewezen voelt door Lot. Alex, Elias en Noor...
Lees meer over
Dertigers Lot vraagt Hannah naar het condoom dat ze gevonden heeft en confronteert ook Saar. Lot wordt steeds onzekerder in haar moederrol. De spanning loopt op tussen Bart en Carmen nu Bart...
Lees meer over
Dertigers Saar besluit toch om een DNA-test te gaan doen en spreekt af met haar vader om de lucht tussen hen te klaren. Bart vindt het werkloze leven moeilijker dan hij dacht en er is steeds...
Lees meer over
Dertigers Saar en de vrienden nemen afscheid van haar moeder. Ook Bob, Saars vader is erbij. Carmen zoekt toenadering tot Lot die haar weer afwijst. Hannah vertrouwt Saar toe dat het dik aan...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis