Dertigers gemist?

Dertigers gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dertigers gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Dertigers terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Dertigers gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Kerstspecial

Na het succesvolle vierde seizoen komt de vriendengroep van ‘Dertigers‘ nog eenmaal bij elkaar voor feestdagen in het hoge noorden, met vertrouwde dynamiek en grote verrassingen. Kijk op 15 december alvast de Dertigers Kerstspecial vooruit bij NLZIET.

 

Dertigers 2023

Het vierde seizoen van Dertigers is vanaf 3 juli te zien bij NLZIET, en je kijkt een week vooruit!

Het wordt weer ouderwets genieten. De hechte vriendengroep keert terug en dat betekent dat herkenbare dilemma’s over kinderen, liefde en vriendschappen weer de revue passeren. De cast zit vol met bekende gezichten uit de vorige seizoenen.

Dertigers is een dagelijkse dramaserie die te zien is op NPO 3. In deze serie hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar.

Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

 

De cast van Dertigers

 • Wieger Windhorst
 • Eva Laurenssen
 • Nhung Dam
 • Alex Hendrickx
 • Jelle de Jong
 • Leonoor Koster
 • Lykele Muus

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.
Aflevering van Dertigers gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Dag & Nacht, Oogappels, Flikken Maastricht en Dexter kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dertigers

Dertigers De hele vriendengroep komt Alex steunen op de begrafenis van zijn vader. Maar Lot heeft het erg moeilijk om in de buurt van Bart te zijn. Ook is Lot tot een verrassende ontdekking...
Lees meer over
Dertigers Nora beseft dat ze nog heel veel te ontdekken heeft in haar relatie met Hans. Marike komt Pieter met een onverwachte boodschap opzoeken. Alex moet afscheid nemen van zijn vader en...
Lees meer over
Dertigers Lot haar vertrouwen is beschadigd en dat doet haar zeer. Alex kan eindelijk zijn kant van het verhaal aan Lot vertellen. Pieter en Marieke moeten op gesprek komen bij directeur...
Lees meer over
Dertigers Alex voelt zich schuldig nu hij het geheim van Bart onthuld heeft. Het vertrouwen tussen Lot en Bart is nu helemaal verdwenen. Ook Hannah en Mees voelen de spanning tussen hun...
Lees meer over
Dertigers De vrienden hebben een gezellig uitje, maar de problemen tussen Lot en Bart zorgen voor een vervelende afsluiting. Pieter is niet gelukkig en kan alleen maar denken aan de...
Lees meer over
Dertigers Alex probeert te bemiddelen tussen Nora en Claire. Pieter krijgt een uitbrander van zijn vader en hij vindt dat Pieter het onmiddellijk moet uitmaken met Saar. Het wordt een...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis