NPO 3 gemist

Mis niets meer van NPO3

Heb je dat ook weleens? Je komt de kamer binnenlopen en je ziet nog net de aftiteling. Helaas, net jouw lievelings programma van NPO 3 gemist! Met NLZIET kun je alle programma’s van NPO 3 terugkijken wanneer het jou uitkomt. Dus heb je Penoza, Zondag met Lubach, Wie is de mol of een andere NPO 3 uitzending gemist? Start dan nu een proefabonnement bij NLZIET en kijk alles terug wat je bij NPO 3 gemist hebt.

Alle programma's van NPO 3 terugkijken

Voor en door jongeren

NPO 3 is in 1988 opgericht en is de jongste zender in het rijtje met NPO 1 en NPO 2. Met haar programmering richt de zender zich op jongeren en jongvolwassenen. Op het derde net kijk je onder andere naar Spuiten en slikken, 3 op reis, Rundfunk en Trippers. Deze programma’s worden gemaakt voor en door jongvolwassen en gaan op een humoristische wijze in op interessante thema’s. Ook zijn er informatieve programma’s te zien op de zender, zoals Keuringsdienst van waarde, de documentaires van Louis Theroux en Zondag met Lubach. NPO 3 is naar eigen zeggen niet voorspelbaar als zender. Wanneer je een blik werpt in de tv-gids is dit te zien aan het scala aan programma’s. De programma’s die je bij NPO 3 gemist hebt op een gemiddelde doordeweekse avond variëren van humor, reizen, muziek en series. Ook is er ruimte voor experimenten en vernieuwing in het programma 3LAB, waar onder andere programma’s en documentaires van jonge makers worden getoond. Kortom, voor ieder wat wils.

Kinderprogrammering

Overdag zullen veel ouders en kinderen afstemmen op de zender vanwege de kinderprogrammering. Van half zeven ‘s ochtends tot half acht ‘s avonds worden de programma’s van Zapp en Zappelin uitgezonden. Waar Zappelin zich richt op kleuters en peuters, kijk je bij Zapp programma’s voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud. Dagelijkse programma’s die worden uitgezonden zijn SpangaS, Het klokhuis en het Jeugdjournaal. Ook de jeugdprogramma’s die je bij NPO 3 gemist hebt, zijn terug te kijken bij NLZIET.

Programma van NPO 3 gemist? 

Heb je een programma van NPO 3 gemist? Met de NLZIET app kijk je jouw favoriete programma’s gewoon terug wanneer het jou uitkomt. Ervaar de vrijheid van het altijd en overal televisiekijken wanneer het jou uitkomt. En wat je wat makkelijk is? Wanneer je jouw favoriete programma markeert als favoriet, krijg je van ons een seintje wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Handig toch? Zo kun jij altijd je lievelings serie of programma van NPO 3 terugkijken wanneer jou uitkomt. Benieuwd? Start gratis een proefabonnement bij NLZIET.

  • Programma’s kijken van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement
  • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s
  • 345 dagen terugkijken