NPO 3 gemist? Kijk terug bij NLZIET

Ben je de hele dag aan het werk geweest en heb je een programma van NPO 3 gemist? Geen zorgen! Bij NLZIET kun je de leukste programma’s en series van NPO 3 terugkijken. NPO 3 heeft een groot aanbod aan programma’s, zoals First Dates en diverse programma’s voor kinderen. Bij NLZIET kijk je talloze programma’s reclamevrij terug. Dus als je een NPO 3 uitzending gemist hebt, kun je hem direct terugkijken. 
 


Voordelen


Heb je al zin om de verschillende programma’s van NPO 3 terug te kijken? Start je proefabonnement bij NLZIET en begin direct met kijken! NLZIET biedt vele voordelen:

  • Bij NLZIET kijk je naar alle zenders van NPO, RTL en SBS. Voor slechts 7,95 per maand kun je genieten van het grote aanbod.
  • Heb je een programma van NPO 3 gemist? Bij NLZIET kun je programma’s terug, live en soms ook vooruitkijken.
  • Je kijkt naar NLZIET waar en wanneer je maar wilt. NLZIET is beschikbaar op vele devices; kijk tv op je mobiel, Android TV, Apple TV en Smart TV.
  • Kijk waar en wanneer je wilt naar NLZIET. Je kunt NLZIET streamen op een device naar keuze en in heel de EU.


De leukste programma’s van NPO 3

Heb je een programma van NPO 3 gemist en wil je deze terugkijken? Dat kan! Met NLZIET kijk je alle afleveringen van je favoriete programma reclamevrij terug. Ideaal toch?


  • Hunted: Het spannende programma Hunted draait om één ding: uit handen blijven van een gespecialiseerd team van hunters. Dertien onbekende Nederlanders slaan drie weken op de vlucht en proberen niet gepakt te worden door het team met hunters. Deze hunters hebben allerlei middelen tot hun beschikking om erachter te komen waar de voortvluchtigen zich schuilhouden. Hoeveel van de voortvluchtigen weten de eindstreep te halen?
  • Vier Handen Op Eén Buik: In Vier Handen Op Eén Buik staan bekende moeders jonge meiden bij tijdens hun zwangerschap. De verschillende BN’ers helpen de mommy’s to be met de voorbereidingen voor de bevalling en het moederschap. Ook staan de bekende moeders de meiden emotioneel bij in deze lastige periode.
  • Draadstaal: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven spelen allerlei typetjes in het satirische programma Draadstaal. Een programma vol verschillende en hilarische sketches. Elke week is er een ‘first date’ te zien in het programma en bekende typetjes van het duo zoals Fred en Ria komen elk seizoen weer terug.


Heb jij al zin gekregen om deze programma’s te kijken? Start dan nu je proefabonnement bij NLZIET en blijf op de hoogte van alles van de Nederlandse tv. Ideaal als je NPO 3 gemist hebt of andere programma’s en series.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Als ik een NPO 3 uitzending gemist heb, hoe kan ik deze dan terugkijken?

Een programma van NPO 3 gemist? Of wil je NPO 3 live kijken. Bij NLZIET kun je heel gemakkelijk de aflevering live of terugkijken. Sluit een gratis proefabonnement af en installeer de app op een device naar keuze. In de app kun je zoeken naar het programma dat je wil kijken. Wil je niks van dit programma missen? Voeg hem toe aan ‘mijn series’ of ‘kijk later’.

Kan ik nog meer programma’s kijken naast programma’s van NPO 3?

Ja! Kijk NPO 1 en NPO 2 terug. Ook kun je programma’s van RTL en SBS kijken.

Op welke apparaten kan ik NPO 3 terugkijken?

Je kunt gebruik maken van NLZIET op een device naar keuze. Denk hierbij aan je smartphone, tablet, laptop of smart-tv. Het enige wat je hoeft te doen is de app installeren. Hierna kun je genieten van alle gemakken die NLZIET te bieden heeft.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.