Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Vier Handen Op Eén Buik gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Vier Handen Op Eén Buik gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Vier Handen Op Eén Buik terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Vier Handen Op Eén Buik gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Vier Handen Op Eén Buik 2023

Jonge aanstaande moeders laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 29 augustus op NPO 3 live te zien. Aflevering van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Oogappels, Dertigers en First Dates kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Vier Handen Op Eén Buik

Selena en Dyantha Brooks De twintigjarige Selena wordt onverwachts zwanger van haar zestien jaar oudere vriend Danny. De zwangerschap van Selena gaat gepaard met een hoop stress. Er is in hun appartement...
Lees meer over
Hoe is het nu met Manon, Louise en Xavi? Toprak Yalciner gaat vier jaar later weer langs bij Manon (24) om te kijken hoe het nu met haar gaat. Ze is inmiddels moeder van vier kinderen en heeft een heuse transformatie...
Lees meer over
India en Soundos el Ahmadi India (16) raakt onverwachts zwanger van haar grote liefde Jeffrey (21). Het stel is geschrokken, maar kijkt ontzettend uit naar de komst van de kleine. Met name toekomstige vader...
Lees meer over
Aldinya en Bobbi Eden De jonge Aldinya is zestien jaar wanneer ze verrast wordt door haar zwangerschap. Samen met haar moeder is ze vastberaden om de kleine te houden. Aldinya heeft de relatie met de...
Lees meer over
Romy en Nienke Plas Romy is achttien jaar als ze onverwachts zwanger raakt van de zeventienjarige Thijmen. Voor beiden een grote schrik, maar Romy wil het kindje houden. Om zich voor te bereiden op...
Lees meer over
Marleen en Channah Koerten Als klein meisje droomde Marleen (20) er van om jong moeder te worden. Op haar negentiende stopte ze met de pil en vrijwel meteen daarna raakte Marleen zwanger van haar vriend...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis