Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Jonge zwangere meisjes die begeleid worden door bekende Nederlandse moeders. Ze zitten vaak in een lastige situatie en kunnen wel wat hulp gebruiken. Wil je alle moeders volgen maar heb je een aflevering Vier Handen Op Eén buik gemist? Kijk het dan reclamevrij terug bij NLZIET op je tv, laptop, tablet of telefoon. Probeer NLZIET nu één maand gratis!

 • logo

  Anna-Maria & Airen Mylene en Taeke Taekema

  Di 19 okt. • 20:25

  45m min

 • logo

  Loeki en Maxime Meiland

  Di 12 okt. • 20:25

  45m min

 • logo

  Gabriëlle en Karin Bloemen

  Di 5 okt. • 20:25

  44m min

 • logo

  Janice en Leona Philippo

  Di 28 sep. • 20:25

  45m min

 • logo

  Amy en Angela Groothuizen

  Di 14 sep. • 20:25

  45m min

 • logo

  Jennifer en Patty Brard

  Di 1 jun. • 21:25

  44m min

De jonge moeders

Het is niet niks om op jonge leeftijd zwanger te zijn. Veel van de meisjes die zich opgeven hadden nooit verwacht dat ze op zulke jonge leeftijd al moeder zouden worden. De meesten hebben hun school niet afgemaakt of hebben geen vervolgopleiding.Hierdoor is hun toekomstbeeld ook niet erg positief. Ze hebben daarnaast vaak bijna geen inkomen en zijn dus afhankelijk van anderen. Ook de thuissituatie van sommige meisjes is niet stabiel wat voor nog meer onrust zorgt.


Ondanks dat je veel moet rusten tijdens je zwangerschap is dit voor de meeste meisjes dus erg lastig. Door deze omstandigheden worden veel meisjes begeleidt door instanties. Dit is zeker niet altijd van harte en zorgt alleen maar voor nog meer stress. Het is dus niet gek dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken van bekende moeders. Soms gaat het coachen niet altijd even makkelijk, zoals te zien is in de video hieronder.


Vier Handen Op Eén Buik 2021

De bekende Nederlandse moeders doen ook in het nieuwe seizoen Vier handen op één buik in 2021 hun best om de jonge moeders zo goed mogelijk te helpen. Patty Brard, Kim Kötter, Ellen Hoog en Saar Koningsberger helpen de aanstaande moeders op weg naar het moederschap.


Voordelen van NLZIET


Wil je geen moment missen probeer NLZIET nu een maand gratis en kijk Vier handen op één buik live op NPO 3 of terug wanneer het jou uitkomt bij NLZIET.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik Vier Handen Op Eén Buik terugkijken met NLZIET?

Ja, je kunt de afleveringen van dit seizoen reclamevrij terugkijken op een device naar keuze.

Op welke zender wordt Vier Handen Op Eén Buik uitgezonden?

Op NPO 3.

Kan ik ook andere programma’s terugkijken met NLZIET?

Ja, zeker! Kijk naar al je favoriete programma’s van RTL, SBS en NPO.

Welke bekende moeders doen er mee aan het programma?

Patty Brard, Kim Kötter, Ellen Hoog en Saar Koningsberger.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.