Oogappels gemist

Lastige tieners en alle problemen die erbij komen kijken, dat is wat je kan verwachten in deze serie op NPO 1. Wil je een aflevering van Oogappels seizoen 3 kijken of heb je de eerste seizoenen van Oogappels gemist? Dat kan bij NLZIET! Probeer nu de eerste maand gratis en kijk via je tv, tablet, telefoon of laptop.


 • logo

  Back to the future

  Wo 2 jun. • 20:35

  49m min

 • logo

  In vuur en vlam

  Wo 26 mei. • 20:35

  49m min

 • logo

  Dezen en genen

  Wo 19 mei. • 20:35

  51m min

 • logo

  Grote verwachtingen

  Wo 12 mei. • 20:35

  49m min

 • logo

  Druk & drugs

  Wo 28 apr. • 20:35

  51m min

 • logo

  Mars en Venus

  Wo 21 apr. • 20:35

  48m min



Vooruitkijken

Wist je dat je elke week een aflevering van Oogappels vooruitkijkt bij NLZIET? Als je dit programma in ‘mijn series’ zet, geven we een seintje wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Je kunt de afleveringen stopzetten of verder kijken op ieder moment. Zo binge je waar en wanneer je wilt je favoriete serie. Ideaal als je Oogappels gemist hebt. Programma’s die je nog meer vooruit kunt kijken, zijn onder andere SpangaS, Flikken Maastricht en Brugklas. Kijk in tv-kijken voor het gehele aanbod.


Oogappels 2021

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Het programma draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan. Wat doe je met social media, prestatiedruk, drugs, merkkleding en seks? Alle gezinnen lossen dit anders op, maar over één ding zijn ze het eens: alles moet perfect! 


Oogappels seizoen 3

De ouders proberen ook in Oogappels seizoen 3 hun best te doen om hun kinderen de ultieme jeugd te geven, maar dat lukt niet altijd. De pubers maken het de ouders niet makkelijk, omdat sommigen drugs en drank gebruiken en ook nog kijken naar porno. Heb je een aflevering van Oogappels gemist of wil je het hele seizoen terugkijken? Kijk lekker waar en wanneer je wilt met NLZIET.




De cast

De vier gezinnen bestaan uit Carola en Marcel, Dina en Tim, Merel en Erik en alleenstaande moeder Fabie. Deze hoofdpersonen worden gespeeld door een sterrencast bestaande uit:


 • Bracha van Doesburgh (Fabie)
  Bracha is 37 jaar en heeft al in veel televisieprogramma’s en films gespeeld. Zo speelde ze in de Net5-serie Bagels & Bubbels en de RTL-serie Nieuwe Buren. Ook kan je haar kennen van De Eetclub (de verfilming van het boek van Saskia Noort) en de film Moordwijven.
 • Malou Gorter (Merel)
  Malou is al lang actief als actrice in zowel films, series en op het toneel. Zo heeft ze een rol gespeeld in de serie Baantjer in 1996. Meer recentelijk had ze een rol in de serie Mocro Maffia als Edith Roodschild. Ook speelde ze Arianne in de film All You Need Is Love, gebaseerd op het tv-programma All You Need Is Love.
 • Ramsey Nasr (Erik)
  Ramsey is een Nederlandse dichter, schrijver, essayist, acteur en regisseur. Hij was van januari 2009 tot januari 2013 Dichter des Vaderlands. Ook heeft hij in 2006 de prijs voor Journalist voor de Vrede gewonnen. Als acteur heeft hij in veel series gespeeld, zo ook in de populaire serie Centraal Medisch Centrum.
 • Maryam Hassouni (Dina)
  Maryam is in 2002 snel bekend geworden dankzij haar hoofdrol in de serie Dunya en Desie. Ze heeft recentelijk een hoofdrol gehad in de serie Flikken Rotterdam, hierin speelde ze Lieve Jansons. Ook was ze te zien in de film Soof 2.
 • Jeroen Spitzenberger (Tim)
  Jeroen heeft al in veel grote Nederlandse films en series gespeeld. Zoals de populaire serie Divorce, Soof, Vrolijke Kerst en Vlucht HS13. Naast series op RTL en NPO was Jeroen ook te zien in de SBS6-serie De Spa. Ook was hij te zien in de immens populaire film Alles is Liefde en Mannenharten 1 en 2.
 • Eva van der Gucht (Carola)
  Eva is een Vlaamse actrice met een indrukwekkende cv. Op tv was ze al te zien in de serie Hoe overleef ik?, Dokter Tinus en Meiden van de Herengracht. Daarnaast was ze als zichzelf te zien in Wie Is De Mol? Waar ze de finale haalde in 2007.
 • Mike Libanon (Marcel)
  Mike is geboren in Paramaribo in 1963. Hij heeft al een rol gehad in de populaire serie Celblok H en speelde de hoofdpiet in de serie Sint & co. Zijn belangrijkste rol was in de serie Spangen waar hij de hoofdrol had. Hij was hierin van 1999 tot 2006 te zien met in totaal 50 afleveringen.


Wist je dat?

 • Je met NLZIET alle afleveringen reclamevrij kunt terugkijken als je Oogappels gemist hebt?
 • Je live, terug en soms vooruit kunt kijken naar programma’s van NPO, SBS en RTL?
 • Je met NLZIET op twee schermen tegelijkertijd kunt kijken? Ideaal als je partner of huisgenoot wat anders wil kijken.




Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer wordt Oogappels seizoen 3 uitgezonden?

Vanaf 24 maart kun je elke week een aflevering van Oogappels kijken op NPO 1.

Kan ik Oogappels terugkijken?

Ja, je kunt alle seizoenen reclamevrij terugkijken op een device naar keuze, zoals je tv, telefoon of tablet. Ideaal als je Oogappels gemist hebt.

Wie spelen er mee in de cast van Oogappels?

Onder andere Marlou Gorter, Bracha van Doesburgh, Maryam Hassouni, Mike Libanon, Eva van der Gurcht, Jeroen Spitzenberger en Ramsey Nasr.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode kijk je één maand gratis naar NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en soms vooruit naar 36 zenders van NPO, SBS en RTL. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik Oogappels vooruitkijken met NLZIET?

Ja, iedere week een aflevering!