Oogappels gemist?

Oogappels gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Oogappels gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Oogappels terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Oogappels gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Oogappels 2023

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

 

De cast van Oogappels seizoen 4

De vier gezinnen bestaan uit Carola en Marcel, Dina en Tim, Merel en Erik en alleenstaande moeder Fabie. Deze hoofdpersonen worden gespeeld door een sterrencast bestaande uit:

 • Bracha van Doesburgh (Fabie)
 • Malou Gorter (Merel)
 • Ramsey Nasr (Erik)
 • Maryam Hassouni (Dina)
 • Jeroen Spitzenberger (Tim)
 • Eva van der Gucht (Carola)
 • Mike Libanon (Marcel)

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Het nieuwe seizoen van Oogappels is vanaf 13 september op NPO 1 live te zien. Aflevering van Oogappels gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Oogappels

Slotsom Gwen, Hansje en Erik waken bij Lodewijk. Danny en Marcel gaan op reis. Nina komt bij van haar abortus. Pip en Mees ontmoeten Laszlo. Dina en Max clashen. Merel, Hansje en Lieke...
Lees meer over
Met hand en tand Erik moet over Lodewijks lot beslissen. Nina vertelt Pip en Mees dat ze zwanger is. Dina zit tegen een burn-out aan. Max is de stemming in huis zat. Fabie is verliefd en Carola...
Lees meer over
Geen commentaar! Hansje komt erachter dat Hannah zwanger is. Tussen Dina en Tim gaat het niet goed en Max gaat weer voetballen. Carola krijgt een uitnodiging voor het vijftigjarig huwelijksfeest...
Lees meer over
Oost West Carola ontruimt het huis. Laszlo versiert Fabie, Wouter en Lieke zijn bijna zover. Hansje gaat naar Erik. Merel komt Bastiaan tegen en Nina heeft een leuke collega. Danny schrikt...
Lees meer over
Er was eens... Fabie en Carola sluiten vrede, Merel krijgt een inzicht, Danny stopt met studeren. Lieke én Merel leren iemand kennen. Dina en Tim zijn Hansje zat. Gwen past op Lodewijk als Erik...
Lees meer over
Leren leven Carola treurt om de verkoop van het huis. Tussen Hansje, Dina en Tim loopt de spanning op. Erik zorgt voor Lodewijk en Nina woont bij Mees. Willem heeft nieuws voor Fabie, Marcel...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis