Uitzending gemist? Kijk nu terug

Uitzending gemist van je favoriete programma? Geen probleem, met NLZIET kijk je al jouw favoriete programma’s waar en wanneer je wilt op een apparaat naar keuze, zelfs in het buitenland! Probeer nu 1 maand gratis en probeer NLZIET direct.

Tijdelijke aanbieding: 3 maanden voor €7,95

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s. Probeer NLZIET 1 maand gratis of kijk nu tijdelijk 3 maanden voor slechts €7,95.Terugkijken waar en wanneer je wilt

Met een abonnement op NLZIET kun je gemakkelijk terugkijken waar je ook bent. Thuis, onderweg of in het buitenland. Het enige wat je hoeft te doen is de app te installeren op je telefoon, tablet, smart tv, Apple TV, Android TV of Fire TV. Via de app kun je de leukste programma’s van de Nederlandse en Vlaamse televisie kijken. Een uitzending gemist? Geen probleem, want met NLZIET kijk je hele seizoenen terug.

Zijn er nieuwe afleveringen van jouw serie? Zet een programma in ‘mijn series’. Als er een nieuwe aflevering klaarstaat, geven we een seintje. Zo weet je dat je de serie kunt kijken. Bepaal zelf waar je jouw programma wilt kijken. Het fijne is dat je meerdere programma’s kunt markeren. Bingen maar!


Kijk programma’s terug van 37 zenders

Je kunt bij NLZIET een hoop programma’s terugkijken van de Nederlandse en Vlaamse televisie. Met de app van NLZIET heb je zo’n 37 zenders tot je beschikking. Zo mis je echt niets meer van de Nederlandse en Vlaamse televisie. Ideaal als je een uitzending van bijvoorbeeld NPO gemist hebt.

Liever commerciële programma’s kijken? Kijk de uitzendingen terug als je een programma van SBS of RTL gemist hebt. Zenders die daaronder vallen, zijn NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 8, SBS9 en Veronica. Voor het gehele aanbod, kun je in de tv-gids van vandaag kijken. Ook kun je de meeste programma’s terugvinden op de homepagina van de app.


Jouw favoriete programma’s terugkijken

Bij NLZIET kun je een hoop programma’s en series terugkijken. Liever series bingen? Je kunt van de populaire programma’s vaak meerdere seizoenen terugkijken. Zo kun je alle seizoenen van Flikken Maastricht terugkijken.

Andere bekende series zijn Dexter, GTST en Killing Eve. Ook van reality programma’s kun je meerdere seizoenen terugkijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chateau Meiland? Daarnaast kun je meerdere seizoenen van Familie Gillis, De Verraders en Boer Zoekt Vrouw terugkijken. Ben je meer van de sport, talkshows of een ander genre? Bij NLZIET heb je voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje in de rondkijkmodus of jouw favoriete programma’s ertussen staan.


Live tv-kijken, terugkijken en vooruitkijken

  • Je kunt veel programma’s reclamevrij terugkijken bij NLZIET.
  • Kijk voordeliger tv dan met een traditioneel tv-abonnement.
  • Live tv-kijken, terugkijken en vooruitkijken naar programma’s van de 37 grootste zenders.
  • Kijk je favoriete tv-programma’s waar en wanneer jij wilt, zelfs in de EU is de app beschikbaar.
  • Zet programma’s in ‘mijn series’ of ‘kijk later’ om niets te missen.
  • Kijk meerdere seizoenen terug van bekende series.
  • Kijk op meerdere apparaten tegelijk. Zo heb je geen last van je huisgenoot die wat anders wil kijken.
  • Tv-kijken zonder kabel! Je hebt geen kastje meer nodig.
  • Kijk op een device naar keuze, zoals je laptop, smartphone, tablet, Android TV, smart tv en Apple TV.
  • Probeer de eerste maand gratis en kijk direct!


Programma gemist?

Heb je een uitzending gemist? Met NLZIET kijk je ze allemaal terug! Meld je aan en kijk direct op jouw telefoon, tv of laptop naar de uitzendingen. Een abonnement op NLZIET is in no-time afgesloten. 1 maand is gratis, daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik uitzendingen terugkijken bij NLZIET?

Ja, met NLZIET kijk je de meeste uitzendingen reclamevrij terug. Je kunt meestal tot een jaar terugkijken.

Op welke devices is NLZIET beschikbaar?

Je kunt op een device naar keuze naar NLZIET kijken, zoals je smartphone, smart tv, Apple TV, Android TV en meer.

Kan ik NLZIET gebruiken in het buitenland?

Ja! Je kunt in heel de EU gebruikmaken van NLZIET. Dus bepaal zelf waar je je favoriete series kijkt.

Welke programma’s kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt (bijna) alle programma’s van NPO, RTL en SBS terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL, VRT en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.