Uitzending gemist

Kijk programma’s terug

Heb je de uitzending van jouw favoriete programma gemist? Geen probleem! Met NLZIET kijk je alle programma’s van de Nederlandse televisie terug op je tv, Apple TV, Android TV, PS4, laptop, smartphone of tablet. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je kijkt.

Uitzending op tv gemist

Thuis blijven voor je favoriete tv-programma hoeft al lang niet meer! En waarom zou je ook? Tegenwoordig kun je alles online terugkijken op een moment dat het jou wél uitkomt. In de trein, lekker vanuit je bed of ‘s zomers in de zon vanuit je tuin of balkon? Het kan allemaal. Met de speciale apps van NLZIET kijk jij vanaf je Smart TV, Apple TV, Android TV, PS4, laptop, tablet of smartphone programma’s die op de Nederlandse televisie worden uitgezonden. Je hebt maar één abonnement nodig, waarmee je alle programma’s, series, documentaires en realityshows van de Nederlandse televisie kunt kijken. Ook buitenlandse series die worden uitgezonden door één van de grootste Nederlandse televisiezenders zijn terug te kijken met je abonnement bij NLZIET.

Je favoriete programma’s live, vooruit- en terugkijken

Niet alleen wanneer je een uitzending hebt gemist schiet NLZIET te hulp. Met NLZIET heb je een compleet online tv-kijken pakket. Je kunt naast terugkijken, ook live tv-kijken en programma’s vooruitkijken. Ideaal als de cliffhanger je nieuwsgierig heeft gemaakt, of als er simpelweg niets anders leuks op televisie is. Markeer verschillende programma’s als favoriet en ontvang een melding wanneer er weer een nieuwe aflevering online staat. Zo kun je het nieuwe seizoen van Obese en Chateau Meiland kijken en mis je niets meer van Temptation Island

Abonnement NLZIET

Een abonnement op NLZIET is in no-time afgesloten. En net zo makkelijk als je met een abonnement start, zo makkelijk zeg je het ook weer op. Ontdek zelf de voordelen van NLZIET!

  • Kijk je favoriete tv-programma's waar en wanneer jij maar wilt
  • Live, terug en vooruitkijken naar programma's van de 21 grootste zenders
  • Uitzending gemist tot wel 365 dagen, zonder reclame
Vragen?

Wil je meer weten over NLZIET of over de programma’s? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.