SBS6 terugkijken? Kijk direct!

Op zoek naar een vervanger voor je dure tv-abonnement? En kijk je graag series als Familie Gillis, Mr. Frank Visser of Chateau Meiland, maar heb je jouw tv-avond bij SBS6 gemist? Geen probleem. Met NLZIET kijk je de programma’s van SBS6 live en gemakkelijk terug. Op je tv, laptop, smartphone of tablet. Of je nu thuis of onderweg bent. Kijk waar en wanneer je wilt in de gehele EU. Nog leuker is dat je tijd overhoudt met NLZIET, want je kijkt veel afleveringen zónder reclame. Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct.Voordelen

 • Heb je meerdere afleveringen van jouw favoriete serie van SBS6 gemist? Bij NLZIET kijk je tot een jaar reclamevrij terug.
 • Sommige programma’s, zoals Chateau Meiland vooruitkijken.
 • Tegenwoordig kun je gemakkelijk televisieprogramma’s terugkijken buiten de lineaire uitzendtijden om en is thuisblijven niet meer nodig. Zelfs in het buitenland kun je gerust je lievelingsprogramma kijken.
 • Met de mobiele app van NLZIET kijk je alle programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK op je smartphone of tablet. Je hoeft dus niet meer te wisselen van apps of aanbieders. NLZIET is het goedkoopste tv-abonnement van Nederland.
 • Met NLZIET hoeft je niets meer te missen! Wanneer je een programma of serie markeert als favoriet, krijg je een melding te zien wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van je favoriete programma’s. 
 • Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat NLZIET te bieden heeft? Je kunt NLZIET een maand gratis uitproberen.


Favoriete SBS6 programma’s

Heb je een uitzending gemist van SBS6? Bij NLZIET kun je gewoon de afleveringen terugkijken op een device naar keuze, maar heb je geen idee welk programma je wilt kijken? Wees gerust, want we hebben er een paar favorieten voor je uitgelicht.

 • Chateau Meiland: de populaire reality show Chateau Meiland vindt iedereen natuurlijk helemaal geweldig. In het programma gaat familie Meiland een kasteel in Frankrijk omtoveren tot een Bed en Breakfast. En het fijne is dat je alleen bij NLZIET elke week kun je een aflevering van Chateau Meiland vooruitkijken. Wat goeeed!
 • Massa is Kassa: fan van Chateau Meiland? Dan is Massa is Kassa ook wat voor jou! In dit programma gaat Familie Gillis; Peter Gillis en zijn vrouw Nicol vakantieparken runnen. Massa is Kassa gemist? Kijk live en terug met NLZIET.
 • VI Vandaag: de heren van VI Vandaag houden je op de hoogte van voetbal. Dit is de talkshow voor voetballiefhebbers. Spraakmakende gasten komen langs om de ins- en outs van de voetbalwereld en daarbuiten te vertellen.
 • Down the road: in het programma Down the road gaat presentator Gordon met 7 jongeren op reis met het syndroom van Down. Down the road gemist? Kijk alle afleveringen terug!
 • Undercover in Nederland: Undercover in Nederland is net zoiets als programma’s van Kees van der Spek en Ontvoerd, want in dit programma gaat Alberto Stegeman met een verborgen camera duistere zaken ontmaskeren. Bij NLZIET kun je ook Stegeman op de Bres terugkijken.
 • Marble Mania: in dit programma gaan BN’ers de strijd aan door behendigheidsspellen te spelen op een knikkerbaan. Heb je Marble Mania gemist? Alle afleveringen kijk je reclamevrij terug.


Wil je weten welke programma’s en series er allemaal te vinden zijn bij NLZIET? Kijk dan in het programmaoverzicht. Probeer NLZIET 1 maand gratis en kijk direct daarna je favoriete programma’s. Na de proefmaand betaal je slechts 7,95 per maand. Bespaar dit jaar op tv-kijken met NLZIET!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt bij NLZIET alle programma’s van SBS6 terugkijken!

Hoe kan ik programma’s terugkijken voor als ik een uitzending van SBS gemist heb?

Bepaal zelf hoe je kijkt op tv, laptop, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt, is een sterke internetverbinding. De app kun je gewoon installeren op een device naar keuze.

Kan ik op meerdere apparaten tegelijk kijken met NLZIET?

Ja, samen of alleen, stream met 2 schermen of apparaten tegelijk programma’s in hoge kwaliteit. Kijk tegelijkertijd SBS6 live of terug!

Kan ik bij NLZIET ook naar andere zenders kijken?

Kijk alles van de Nederlandse tv. Kijk bijvoorbeeld naar Net5, SBS9 en Veronica.

Werkt NLZIET ook in het buitenland?

Ja, je kunt de app in de gehele EU gebruiken!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.