URK gemist?

URK gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

URK gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van URK terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je URK gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In een nieuw seizoen van URK! Zien we hoe Teun Kapitein zich steeds meer ontpopt als antiekhandelaar, nadat hij in het vorige seizoen afscheid nam van zijn vaste baan als kapper en stylist.

Ook volgen we de bekende Urker-tweeling verder als kersverse moeders, en nemen we weer een kijkje in het leven bij de rest van de Urkers.

De serie heeft flink wat stof doen opwaaien, vanwege sommige ongefilterde uitspraken van bewoners. Dit wil je niet missen! Om spoilers op social media voor te zijn, zorg je natuurlijk dat je URK live kunt kijken.

 

Wanneer komt URK op tv?

Vanaf 14 februari 2023 wordt het nieuwe seizoen van URK op tv uitgezonden. Kijk op SBS6 live of kijk on demand zonder reclame terug.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van SBS vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van URK gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van URK

Aflevering 2 Teun krijgt een aanbod wat hij niet kan weigeren. Hij heeft hiervoor zijn klusmaat Albert nodig, maar die ziet de klus absoluut niet zitten. Terwijl Gerda en Klaas een financiële...
Lees meer over
Aflevering 1 Teun Föhn blijkt tot over zijn oren verliefd. Zijn vrienden Fred en Albert maken zich op voor de kennismaking met Teuns nieuwe vlam. Gerda vraagt haar tweelingzus Mathilde als...
Lees meer over
Aflevering 6 Ook op het voormalige eiland Urk is er sprake van een tweede coronagolf. Daarom mag interieurstylist Teun zijn nieuwe zaak niet groot en feestelijk openen. Desondanks moeten wel de...
Lees meer over
Aflevering 5 Op Urk is het hoogzomer en ondanks dat er veel gebeurd is, lijkt het erop dat de pandemie hier geen voet aan wal heeft gezet, maar niets is minder waar. Teun is vanwege de crisis...
Lees meer over
Aflevering 4 Terwijl corona wereldwijd om zich heen grijpt, lijkt op Urk de tijd stil te staan en is iedereen druk met zijn eigen verbouwing. Teun bouwt voor Ap Kebab en Mathilde krijgt haar...
Lees meer over
Aflevering 3 Op Urk is het hoogzomer en ondanks dat er veel gebeurd is, lijkt het erop dat de pandemie hier geen voet aan wal heeft gezet, maar niets is minder waar. Teun is vanwege de crisis...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis