URK gemist?

URK gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

URK gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van URK terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je URK gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

URK 2023

In een nieuw seizoen van URK! Zien we hoe Teun Kapitein zich steeds meer ontpopt als antiekhandelaar, nadat hij in het vorige seizoen afscheid nam van zijn vaste baan als kapper en stylist.

Ook volgen we de bekende Urker-tweeling verder als kersverse moeders, en nemen we weer een kijkje in het leven bij de rest van de Urkers.

De serie heeft flink wat stof doen opwaaien, vanwege sommige ongefilterde uitspraken van bewoners. Dit wil je niet missen! Om spoilers op social media voor te zijn, zorg je natuurlijk dat je URK live kunt kijken.

Vanaf 29 augustus 2023 wordt het nieuwe seizoen van URK op tv uitgezonden. Kijk op SBS6 live of kijk on demand zonder reclame terug. Aflevering van URK gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Chateau Meiland, De Bevers, Lang Leve de Liefde en Familie Gillis kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van URK

Aflevering 6 Op zondag is vrijwel iedere Urker in de kerk te vinden. Teun en Greetje zoeken hun godsdienstige heil elders. En ondanks hun christelijke opvoeding doen Gerda en Mathilde niet aan...
Lees meer over
Aflevering 5 Na het stofzuigen wordt een uitgeputte Gerda verrast met een babyshower. Teun brengt een bezoek aan de eigenzinnige 'Keppel' op het rafelrandje van Urk. En Tony trakteert op vlees...
Lees meer over
Aflevering 4 Na stad en land te hebben afgezocht, heeft Greetje eindelijk haar perfecte eettafel gevonden. Teun geeft Derre als verrassing een stevige beurt. Met bevroren aanvoelende ledematen...
Lees meer over
Aflevering 3 Als Teun en Greetje zich een weg banen door de volgestouwde gang, gaat het toch nog mis. Op Tony's verjaardag wordt er een mysterieuze taart bezorgd. Een uitgelaten tweeling...
Lees meer over
Aflevering 2 Teun en Ap genieten van de Oosterse geneugten van het leven. Greetje zorgt voor haar man Jan wanneer hij moet revalideren na een ingrijpende operatie. Het valt haar dan ook rauw op...
Lees meer over
Aflevering 13 Teun en Ap gaan op schattenjacht in Brussel. Derre droomt erop los, maar Tony ziet vooral problemen. Gerda opent de deuren van haar nieuwe huis voor Jannie en Mathilde.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis