Chateau Meiland gemist?

Chateau Meiland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Chateau Meiland gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Chateau Meiland terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Chateau Meiland gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Chateau Meiland 2023

Familie Meiland is weer terug. In Chateau Meiland 2023 volgen we Martien, Erica, Maxime en Montana opnieuw en gaan we zien hoe de familie een pension in Noordwijk omtovert tot een waar ‘Meiland Bed & Breakfast’.

Het pension, nu nog Pension Kristina, krijgt in de toekomst de naam Code Rosé.

Dit kan niks anders betekenen dan weer een hoop nieuwe Meiland-avonturen om te volgen met natuurlijk Martien Meiland in de hoofdrol. Wat goeéd!

Aflevering van Chateau Meiland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, Chateau Bijstand, Petit Chateau en Massa is kassa kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Chateau Meiland

Aflevering 23 Pension Code Rosé is dringend aan een nieuwe keuken toe. Ook tijdens hun tweede bezoek aan het keukencentrum worden Martien en Maxime weer afgeleid door de vele mogelijkheden,...
Lees meer over
Aflevering 22 Pension Code Rosé is eindelijk geopend en de eerste gasten zijn gearriveerd. Martien heeft de eerste nacht op een stretcher in het achterhuis doorgebracht om zo aan de eisen van...
Lees meer over
Aflevering 21 Na een testweekend voor familie en vrienden is pension Code Rosé eindelijk klaar voor de grote opening. Maar er valt nog genoeg te doen, zoals de montage van een neon-logo op de...
Lees meer over
Aflevering 20 Er staat de familie Meiland weer een druk jaar te wachten. Gelukkig maar want van stilzitten wordt niemand gelukkig. De familie heeft haar oog laten vallen op een pension dicht bij...
Lees meer over
Aflevering 19 Met nog maar twee weken te gaan tot de opening van hun pension, lopen de Meilandjes elkaar enorm in de weg en nemen de onderlinge irritaties steeds verder toe. Maxime voelt zich...
Lees meer over
Aflevering 18 De Meilandjes werken dag en nacht aan de verbouwing van Code Rosé. Maar zelfs wanneer de opening van het pension met drie weken is uitgesteld, is de eindstreep nog niet in zicht....
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis