Chateau Meiland gemist?

Chateau Meiland gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Chateau Meiland gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Chateau Meiland terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Chateau Meiland gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Chateau Meiland VIPS 2024

In het bekende pension Code Rosé van de familie Meiland logeren steeds twee BN’ers om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen en maken deel uit van het kleurrijke leven van de familie. Martien, Erica, Montana en Maxime stellen ondertussen alle vragen die ze altijd al wilden stellen.

Daarnaast staat er een gevarieerd programma van verrassende activiteiten op de planning. Van schilderworkshops waarin de VIPS hun artistieke kant ontdekken tot gezamenlijk winterbarbecueën in de betoverende omgeving, het bezoek van de VIPS belooft zeker een onvergetelijke ervaring te worden.

Aflevering van Chateau Meiland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Chateau Meiland VIPS, Chateau Bijstand, Petit Chateau en Boer Zoekt Vrouw kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Chateau Meiland

Aflevering 32 Een groter cliché is er niet, maar er is een tijd van komen en van gaan, Nadège gaat weer terug naar Frankrijk en wordt in alle vroegte naar het station van Rotterdam gebracht....
Lees meer over
Aflevering 31 Eindelijk is het zover, Nadège, de Franse huishoudster, is met een goede vriendin over in Nederland. En de familie heeft een vol programma om haar in vier dagen tijd kennis te...
Lees meer over
Aflevering 30 Er zijn veel verjaardagen, Erica is net zestig en nu wordt Vivé alweer twee jaar en dat moet uitgebreid gevierd worden. Op de spaarzame vrije dagen worden er cadeaus gekocht....
Lees meer over
Aflevering 29 Vrije uitloop of biologische eieren, de familie heeft het er druk mee. Erica gaat voor het eerst met Martien mee naar de boerderij waar hij zijn boter, kaas en eieren haalt. Maar...
Lees meer over
Aflevering 28 Het inpakken van de aanhanger, maar vooral het rijden ermee, blijft een feest bij de familie Meiland. Erica lijkt het maar niet onder de knie te krijgen. Gelukkig staan de beste...
Lees meer over
Aflevering 27 De familie creëert steeds meer routine tijdens hun werkzaamheden in het pension. Melissa, de Nederlandse Nadège zoals ze in Martiens telefoon staat, is inmiddels gesetteld in het...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis