Dit hilarische SBS6-programma is terug op de buis! Krijg je ook geen genoeg van Chateau Meiland? Martien, Erica, Maxime en kleine Claire zijn wekelijks te volgen op televisie. Heb je Chateau Meiland gemist? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk alle afleveringen van seizoen 2, 3 en 4 live, vooruit en terug.

Chateau Meiland terugkijken

Wil je afleveringen van Chateau Meiland terugkijken? Dat kan! Want bij NLZIET kijk je gemakkelijk de uitzendingen terug via je tv, smartphone, laptop of tablet. Dus je kunt zelf bepalen waar en wanneer je je favoriete programma wilt kijken. Bij NLZIET kun je alle afleveringen van seizoen 2, 3 en 4 terugkijken. Het fijne is dat alle afleveringen van deze seizoenen reclamevrij zijn terug te kijken en seizoen 4 kunt vooruitkijken. Bingen maar!
 • sbs logo

  Aflevering 16

  Thu 19 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 15

  Thu 12 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 14

  Thu 05 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 13

  Mon 02 Nov • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 12

  Thu 29 Oct • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 11

  Mon 26 Oct • 20:30

  41 min


De voordelen van Chateau Meiland terugkijken bij NLZIET

 • Chateau Meiland gemist? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen van seizoen 2,3 en 4 terug
 • Je kijkt de afleveringen lekker achter elkaar, zonder reclames tussendoor
 • Met een abonnement kijk je live, terug en soms vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS
 • Kijk ook andere programma’s waarin Martien te zien is, zoals Cash or Trash en Wie van de Drie.
 • Wil je partner iets anders kijken? Met één abonnement kijk je op twee schermen tegelijkertijd
 • Mis nooit meer iets van de Nederlandse tv, je kunt namelijk kijken waar en wanneer jij wilt
 • Probeer de eerste maand eens voor €0,01. Is NLZIET niets voor jou? Geen probleem, je kunt het abonnement altijd online stoppen, dus je zit nergens aan vastChateau Meiland vooruitkijken

Wil je niets meer missen van je favoriete programma? Bij NLZIET kun je ook Chateau Meiland vooruitkijken! Kijk gemakkelijk vooruit via je smartphone, tablet of laptop waar en wanneer je wilt. Bij NLZIET kun je één aflevering van Chateau Meiland vooruitkijken. Weet je niet wanneer er een nieuwe uitzending klaarstaat? Geen probleem, want we geven een seintje als het zover is!


Vier seizoenen Chateau Meiland

Benieuwd waar de seizoenen van Chateau Meiland over gaan? Lees dan snel verder voor alle in- en outs van jouw guilty pleasure en kijk snel de afleveringen van seizoen 2, 3 en 4 om niets te missen van je favoriete programma.


Seizoen 1

In Chateau Meiland seizoen 1 is te zien hoe de familie zich voorbereidt op hun vertrek naar Frankrijk. Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en Caroline maken zich klaar voor de grote verhuizing. Het chateau in het Franse dorp Beynac zal worden omgetoverd tot een prachtig bed & breakfast. Vol goede moed worden de laatste inkopen gedaan en verhuist de familie naar hun prachtige kasteel. Let op: seizoen 1 is niet bij NLZIET te zien.


Seizoen 2

In het tweede seizoen gaat de familie verder met de verbouwing. De tuin en de bijgebouwen zijn nu aan de beurt om onder handen genomen te worden. Intussen zit het kasteel volgeboekt en blijven de gasten komen. De familie gaat op onderzoek uit in de omgeving om te kijken of er leuke buitenactiviteiten te doen zijn voor de gasten. Helaas is dit ook het seizoen dat Caroline afscheid neemt van de familie en het chateau. De familie gaat op zoek naar een hulp in de huishouding, want er is een hoop werk te verzetten. Uiteindelijk vinden ze schoonmaakster Nadège.


Chateau Meiland Kerst

Het is Kerst bij de Familie Meiland. Tijdens Kerst wil de familie de doop van Clair organiseren en hier familie en vrienden bij uitnodigen. De familie versiert het hele chateau en dat is nogal een klus. Dit zorgt natuurlijk voor stress, chaos en gevaarlijke situaties. De familie Meiland houdt niet van simpel dus ook met Kerst wordt er compleet uitgepakt. Er komt een kerstboom van 4 meter in de hal. Er worden ook nog drie andere kerstbomen opgetuigd in de andere ruimtes van het chateau. Daarnaast wordt er een groot kerstdiner voor familie en vrienden uit Nederland georganiseerd.

Seizoen 3

Seizoen 3 zit vol met hilarische avonturen met de familie. In Chateau Meiland seizoen 3 zie je hoe de Meilandjes genieten van een welverdiende vakantie! En dit doen zij niet alleen: huishoudster Nadège gaat met ze mee! Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en huishoudster Nadège reizen af naar een luxe resort op het altijd zonnige Tenerife. Tijdens hun vakantie worden ze eindelijk zelf eens verzorgd en verwend! En dat is ook nodig, want wanneer ze terug komen is het weer tijd om zelf keihard aan de bak te gaan. Het (volgeboekte) hoogseizoen staat immers weer voor deur….


Seizoen 4

Goed nieuws! Want er komt ook een seizoen 4 van Chateau Meiland. In eerdere seizoenen was te zien dat de familie Meiland het Chateau runnen, maar in het nieuwe seizoen zet de familie het kasteel in Frankrijk te koop. Ze besluiten om weer terug te gaan naar Nederland. Ze moeten dus gaan verhuizen! Martien, Maxime en Erica knappen een nieuw huis op en Erica en Martien gaan in Hengelo wonen. Maar de verhuizing loopt niet altijd even soepel…


Kerstspecial

De kerstdagen staan in 2020 in het teken van de Chateau Meiland Kerstspecial! We zullen de kerstdagen weer vieren met de Meilandjes en ze zetten natuurlijk alles op stelten. 22, 23 en 24 december worden de afleveringen uitgezonden. Op kerstavond staan er zelfs dubbele afleveringen klaar. Dat wordt gegarandeerd wijnen, wijnen, wijnen! De locatie van deze special wordt binnenkort bekend gemaakt.


Over familie Meiland

Het kan zijn dat je Martien al eens eerder voorbij hebt zien komen. De familie is namelijk in 2017 te zien geweest op de Nederlandse televisie. Al eerder gingen zij het avontuur aan in Frankrijk voor het programma Ik Vertrek. Door heimwee is de familie weer terug gegaan naar Nederland, maar zij konden de Franse droom niet uit hun hoofd zetten. Ruim tien jaar na deze eerste poging, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging en zijn zij wekelijks te zien in het nieuwe programma Chateau Meiland.


De familie

Wie midden in het programma komt vallen, zal best zijn bedenkingen hebben over de familiesamenstelling van de Meilandjes. Hoe zit het nu precies? Martien Meiland en Erica Renkema zijn meerdere keren getrouwd en gescheiden. In aflevering 1 is te zien dat de twee elkaar weer het ja-woord geven. Zij hebben twee kinderen: Montana en Maxime. Maxime en haar dochter Claire gaan mee naar Frankrijk en Montana blijft in Nederland. Dan is er ook nog huisvriendin Caroline, ook zij pakt haar biezen en vertrekt naar Frankrijk. Later in de serie maak je kennis met Nadège, de hulp in de huishouding. Al met al een erg kleurrijk en hartelijk gezelschap!Chateau Meiland locatie

Zo fan van het programma dat je de familie in het echt wilt ontmoeten? Het kasteel staat in het Franse dorp Beynac en is geopend als Bed & Breakfast. Echter heeft de familie bekend gemaakt al helemaal volgeboekt te zijn voor 2020. Mocht je naar de Chateaul Meiland locatie willen, dan moet je dus nog even geduld hebben….


Kijk Chateau Meiland terug wanneer het jou uitkomt

Ben je benieuwd naar Chateau Meiland seizoen 4 of heb je een andere aflevering van Chateau Meiland gemist? Start nu je abonnement bij NLZIET en kijk direct! Met een NLZIET-abonnement kun je Chateau Meiland terugkijken waar en wanneer jij wilt. Download de NLZIET-app en kijk overal in Nederland en in de EU naar de programma’s van de Nederlandse televisie. Je kijkt live en terug naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Ben je benieuwd naar NLZIET of wil je gewoon heel graag Chateau Meiland terugkijken? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!


Wist je dat?

 • De Meilandjes de Gouden Televisier Ring hebben gewonnen?
 • De kijkcijfers vanaf aflevering 6 van seizoen 3 echt door het dak gingen? In deze aflevering was te zien dat er brand was in de open haard.
 • De uitspraken van Martien echt fenomeen zijn geworden? Zoals: “Wat een gezeik!” en “Doe niet zo vervelend!”
 • Het programma is verkocht aan de Belgische televisie? Daar is het te zien vanaf juli 2019.
 • Martien een oproep heeft gedaan op de radio om niet zomaar langs te komen zonder boeking? Het kasteel is helemaal volgeboekt en heeft geen plaats voor toevallige voorbijgangers.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Op welke zender wordt Chateau Meiland uitgezonden?

Je kijkt naar Chateau Meiland op SBS6.

Hoelaat komt Chateau Meiland op tv?

Op maandag- én donderdagavond om 20.30 uur.

Hoeveel afleveringen van Chateau Meiland kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kun je alle afleveringen van seizoen 2, 3 en 4 van Chateau Meiland terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.