Chateau Meiland gemist?

Chateau Meiland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Chateau Meiland gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Chateau Meiland terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Chateau Meiland gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Chateau Meiland 2023

Familie Meiland is weer terug. In Chateau Meiland 2023 volgen we Martien, Erica, Maxime en Montana opnieuw en gaan we zien hoe de familie een pension in Noordwijk omtovert tot een waar ‘Meiland Bed & Breakfast’.

Het pension, nu nog Pension Kristina, krijgt in de toekomst de naam Code Rosé.

Dit kan niks anders betekenen dan weer een hoop nieuwe Meiland-avonturen om te volgen met natuurlijk Martien Meiland in de hoofdrol. Wat goeéd!

Aflevering van Chateau Meiland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, Chateau Bijstand, Petit Chateau en Massa is kassa kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Chateau Meiland

Aflevering 13 Er komt maar geen einde aan de verbouwing van het pension. Als Martien ook nog opnamen heeft voor een ander programma, staan Erica en Maxime er alleen voor. Langzaam wordt...
Lees meer over
Aflevering 12 Over 2,5 maand moet het pension operationeel zijn en dus is er veel stress. Daarnaast zijn ook beide dochters aan het verhuizen. Om die reden is Montana bij pap en mam gaan wonen,...
Lees meer over
Aflevering 11 Het wordt steeds duidelijker dat de verbouwing van Code Rosé, het nieuwe pension van de familie Meiland, uitloopt. Al weken zijn ze aan het slopen en dat heeft een enorme invloed...
Lees meer over
Aflevering 10 De familie Meiland gaat tekeer in hun pension. Een duidelijk plan van aanpak is er niet. Waar in het verleden 'wijnen, wijnen, wijnen' de slogan was, is het nu 'slopen, slopen,...
Lees meer over
Aflevering 9 Het einde lijkt maar niet in zicht te komen tijdens de sloopwerkzaamheden in het nieuwe pension en dat heeft zijn weerslag op het humeur van de familie. Martien probeert zijn snor...
Lees meer over
Aflevering 8 Met man en macht wordt er geklust in huize Meiland-Molkenboer. Ouders en vrienden worden ingezet zodat Maxime met haar gezin over drie dagen kan verhuizen. Maar er moet nog veel...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis