Chateau Meiland gemist?

Chateau Meiland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Chateau Meiland gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Chateau Meiland terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Chateau Meiland gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Chateau Meiland 2023

Familie Meiland is weer terug. In Chateau Meiland 2023 volgen we Martien, Erica, Maxime en Montana opnieuw en gaan we zien hoe de familie een pension in Noordwijk omtovert tot een waar ‘Meiland Bed & Breakfast’.

Het pension, nu nog Pension Kristina, krijgt in de toekomst de naam Code Rosé.

Dit kan niks anders betekenen dan weer een hoop nieuwe Meiland-avonturen om te volgen met natuurlijk Martien Meiland in de hoofdrol. Wat goeéd!

Aflevering van Chateau Meiland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, Chateau Bijstand, Petit Chateau en Boer Zoekt Vrouw kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Chateau Meiland

Aflevering 32 Een groter cliché is er niet, maar er is een tijd van komen en van gaan, Nadège gaat weer terug naar Frankrijk en wordt in alle vroegte naar het station van Rotterdam gebracht....
Lees meer over
Aflevering 31 Eindelijk is het zover, Nadège, de Franse huishoudster, is met een goede vriendin over in Nederland. En de familie heeft een vol programma om haar in vier dagen tijd kennis te...
Lees meer over
Aflevering 30 Er zijn veel verjaardagen, Erica is net zestig en nu wordt Vivé alweer twee jaar en dat moet uitgebreid gevierd worden. Op de spaarzame vrije dagen worden er cadeaus gekocht....
Lees meer over
Aflevering 29 Vrije uitloop of biologische eieren, de familie heeft het er druk mee. Erica gaat voor het eerst met Martien mee naar de boerderij waar hij zijn boter, kaas en eieren haalt. Maar...
Lees meer over
Aflevering 28 Het inpakken van de aanhanger, maar vooral het rijden ermee, blijft een feest bij de familie Meiland. Erica lijkt het maar niet onder de knie te krijgen. Gelukkig staan de beste...
Lees meer over
Aflevering 27 De familie creëert steeds meer routine tijdens hun werkzaamheden in het pension. Melissa, de Nederlandse Nadège zoals ze in Martiens telefoon staat, is inmiddels gesetteld in het...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis