NPO gemist? Kijk je favoriete NPO-programma’s terug!

Via NLZIET volg je al jouw favoriete Nederlandse programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep. Heb je één van de vele bekende NPO-programma’s zoals Beste Zangers, Heel Holland Bakt en Flikken Rotterdam gemist? Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct naar alles van de Nederlandse tv.Voordelen

 • Heb je iets op NPO gemist? Alle programma’s van alle NPO-zenders zijn via NLZIET terug te kijken!
 • Ook zijn er veel programma’s van RTL en SBS terug te zien via NLZIET.
 • Het terugkijken van je favoriete programma’s kan via allerlei apparaten, zoals je laptop, mobiel, Android TV, smart tv, Fire TV, Chromecast en Apple TV.
 • Naast het terugkijken van allerlei Nederlandse programma’s, zijn bij NLZIET ook 34 Nederlandse zenders live te bekijken.
 • In binnen- én buitenland is NLZIET te bekijken. Overal in de EU is NLZIET namelijk beschikbaar!


De zenders van de NPO

De NPO begon in 1951 met slechts één zender maar er zijn er inmiddels veel meer. De zenders van de NPO zijn ontzettend divers. Daarom is ook het programma-aanbod van de NPO ontzettend breed. Dit zijn de verschillende zenders:


 • NPO 1 is de grootste Nederlandse televisiezender. De programma’s zijn voor een breed publiek. Daarnaast zijn er op deze zender veel talkshows, journaals en actualiteitenprogramma’s te zien.
 • NPO 2 heeft programma’s die meer de diepte in gaan. De programma’s zijn van een informerend karakter.
 • NPO 3 is gericht op een jongere doelgroep. Overdag is er op deze zender dan ook kinderprogrammering ingepland van Zappelin (tot 6 jaar) en Zapp (6 tot 12 jaar).
 • NPO 1 Extra en NPO 2 Extra bieden extra verdieping bovenop hun gewone zenders.
 • Met NPO Politiek en Nieuws volg je alle belangrijke beslissingen in Den Haag op de voet.


Alles wat op deze zenders wordt uitgezonden is terug te kijken via NLZIET. Jouw favoriete NPO-programma’s volledig missen is dus niet meer mogelijk dankzij NLZIET! Ideaal als je NPO gemist hebt.


Favoriete NPO programma’s bij NLZIET

Op NPO zijn ontzettend succesvolle programma’s te zien. Een aantal favorieten op NLZIET zijn:


 • Dexter: New Blood: in Dexter: New Blood raakt Dexter in het nieuwe seizoen betrokken bij moordzaken in zijn omgeving. Vanaf 20 december staan alle afleveringen online bij NLZIET!
 • Flikken Maastricht: de meest succesvolle politieserie van Nederland, Flikken Maastricht, heeft inmiddels al vijftien beschikbare seizoenen. Ze zijn allemaal te zien op NLZIET. Genoeg te bingen dus!
 • Wie is de Mol: tien bekende Nederlanders gaan op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? Inmiddels zijn er al 21 mollen te ontmaskeren!
 • De Slimste Mens: de grootste Nederlandse televisiequiz is misschien wel De Slimste Mens. Onder streng juryoog van Maarten van Rossem wordt gezocht naar de BN’er met de grootste algemene kennis. Eén klein tactisch foutje kan het verschil betekenen tussen winst of verlies…
 • Oogappels: deze serie draait om de herkenbare situaties tussen pubers en hun ouders. Ongetwijfeld herkenbaar voor genoeg Nederlandse gezinnen.
 • Heel Holland Bakt: dit programma is dé bakcompetitie van het land. Tijdens het seizoen kijk je je ogen uit met al die schitterende en lekkere creaties!


Eén bepaald programma op NPO gemist of zoek je gewoon naar een nieuwe serie? Op NLZIET kan je voor beide terecht!Genoeg redenen om voor een NLZIET-abonnement te kiezen dus! Probeer nu de eerste maand gratis!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke NPO-programma’s kan ik via NLZIET terugkijken?

Bij NLZIET kun je bijna alle programma’s van de verschillende zenders van de NPO terugkijken.

Kan ik via NLZIET ook NPO live kijken?

Zeker kan dat! Je kunt NPO live kijken op een apparaat naar keuze.

Kan ik via NLZIET ook naar andere zenders kijken en programma’s die ik heb gemist terugkijken?

Ja, naast de programma’s van de NPO kan je ook jouw gemiste programma’s van RTL en SBS terugkijken via NLZIET. In totaal kijk je naar 34 zenders.

Waar kan ik mijn favoriete NPO-programma terugkijken?

Je kan je favoriete programma waar en wanneer je maar wilt terugkijken, op verschillende apparaten zoals je Chromecast, Apple TV, Fire TV, Android TV, smart tv, laptop, tablet of mobiel. NLZIET is overal in de EU te ontvangen.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.