NPO gemist en terugkijken?

NPO gemist? Kijk al jouw favoriete tv-programma’s terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


De zenders van de NPO

De NPO begon in 1951 met slechts één zender maar er zijn er inmiddels veel meer. De zenders van de NPO zijn ontzettend divers. Daarom is ook het programma-aanbod van de NPO erg breed. Dit zijn de verschillende zenders:

NPO 1
NPO 2
NPO 3
NPO 1 Extra
NPO 2 Extra
NPO Politiek en Nieuws


Al deze zenders zijn terug te kijken via NLZIET. Jouw favoriete NPO-programma’s volledig missen is dus niet meer mogelijk dankzij NLZIET! Ideaal als je NPO gemist hebt.


Favoriete NPO programma’s bij NLZIET

Op NPO zijn succesvolle programma’s te zien. Een aantal favorieten op NLZIET zijn:

Dexter: New Blood
Flikken Rotterdam
Flikken Maastricht
Wie is de Mol?
Oogappels
Heel Holland Bakt
Boer zoekt Vrouw
Beste Zangers


Een programma van NPO gemist of zoek je gewoon naar een nieuwe serie? Op NLZIET kun je voor beide terecht. Genoeg redenen om voor een NLZIET-abonnement te kiezen dus! Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke NPO-programma’s kan ik via NLZIET terugkijken?

Uitzending gemist? Bij NLZIET kun je bijna alle programma’s van de verschillende zenders van de NPO terugkijken.

Kan ik via NLZIET ook NPO live kijken?

Zeker kan dat! Je kunt NPO live kijken op een apparaat naar keuze.

Kan ik via NLZIET ook naar andere zenders kijken en programma’s die ik heb gemist terugkijken?

Ja, naast de programma’s van de NPO kan je ook jouw gemiste programma’s van RTL en SBS terugkijken via NLZIET. In totaal kijk je naar 38 zenders.

Waar kan ik mijn favoriete NPO-programma terugkijken?

Je kan je favoriete programma waar en wanneer je maar wilt terugkijken, op verschillende apparaten zoals je Chromecast, Apple TV, Fire TV, Android TV, smart tv, laptop, tablet of mobiel. NLZIET is overal in de EU te ontvangen.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.