Floortje naar het einde van de wereld gemist?

Floortje naar het einde van de wereld? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Floortje naar het einde van de wereld gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle seizoenen van Floortje terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Floortje naar het einde van de wereld gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Floortje Dessing 2023

In ‘Floortje naar het einde van de wereld’ reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde. Elke aflevering trekt ze naar een andere afgelegen en geïsoleerde bestemming waar ze mensen bezoekt die hier een bijzonder bestaan leiden. Ze draait een paar dagen mee in hun leven en ervaart hoe het is om op zo’n ongewone plek te wonen.

Floortje Dessing is met haar programma vanaf 26 oktober op NPO 1 live te zien. Aflevering van Floortje Dessing gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Reizen Waes, Het Roer Om, Down the Road, 3 op reis en De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je ook alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

De laatste afleveringen van Floortje

Japan Floortje Dessing bezoekt de van oorsprong Nederlandse Rogier op het Japanse eiland Shikoku. Meer dan veertig jaar geleden raakte Rogier gefascineerd door washi: de traditionele...
Lees meer over
Thailand In het Thaise bergdorp Ban Naklang, bij de grens met Myanmar, ontmoet Floortje Dessing de Noord-Ierse Kerri. Sinds 2016 runt zij hier samen met haar man Sombat een kleinschalige...
Lees meer over
Pitcairn Floortje Dessing reist af naar een van de meest afgelegen oorden ter wereld: Pitcairn. Een piepklein stipje midden in de oceaan dat ergens tussen Paaseiland en Nieuw-Zeeland ligt....
Lees meer over
Canada In Arctisch Canada zoekt Floortje Dessing de van oorsprong Franse Mathieu op. Deze voormalig bioloog woont net buiten het plaatsje Kugluktuk, samen met zijn Inuit vrouw Amanda en...
Lees meer over
Noorwegen Floortje Dessing bezoekt de zestigjarige Elena op het kleine Noorse eiland Litløya. Na een journalistieke en humanitaire carrière in het Midden-Oosten gooit zij zeventien jaar...
Lees meer over
Zimbabwe Floortje Dessing reist af naar Zimbabwe, waar voormalig leeuwenonderzoeker Brent woont met zijn vrouw Laurie en hun tienerzoon Oliver. In een piepklein dorpje aan de rand van het...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis