Floortje naar het einde van de wereld gemist?

Floortje naar het einde van de wereld? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Floortje naar het einde van de wereld gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle seizoenen van Floortje terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Floortje naar het einde van de wereld gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Floortje Dessing 2023

In ‘Floortje naar het einde van de wereld’ reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde. Elke aflevering trekt ze naar een andere afgelegen en geïsoleerde bestemming waar ze mensen bezoekt die hier een bijzonder bestaan leiden. Ze draait een paar dagen mee in hun leven en ervaart hoe het is om op zo’n ongewone plek te wonen.

Floortje Dessing is met haar programma vanaf 26 oktober op NPO 1 live te zien. Aflevering van Floortje Dessing gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Reizen Waes, Het Roer Om, Down the Road, 3 op reis en De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je ook alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

De laatste afleveringen van Floortje

Pitcairn Floortje Dessing reist af naar een van de meest afgelegen oorden ter wereld: Pitcairn. Een piepklein stipje midden in de oceaan dat ergens tussen Paaseiland en Nieuw-Zeeland ligt....
Lees meer over
Canada In Arctisch Canada zoekt Floortje Dessing de van oorsprong Franse Mathieu op. Deze voormalig bioloog woont net buiten het plaatsje Kugluktuk, samen met zijn Inuit vrouw Amanda en...
Lees meer over
Noorwegen Floortje Dessing bezoekt de zestigjarige Elena op het kleine Noorse eiland Litløya. Na een journalistieke en humanitaire carrière in het Midden-Oosten gooit zij zeventien jaar...
Lees meer over
Japan Floortje Dessing bezoekt de van oorsprong Nederlandse Rogier op het Japanse eiland Shikoku. Meer dan veertig jaar geleden raakte Rogier gefascineerd door washi: de traditionele...
Lees meer over
Zimbabwe Floortje Dessing reist af naar Zimbabwe, waar voormalig leeuwenonderzoeker Brent woont met zijn vrouw Laurie en hun tienerzoon Oliver. In een piepklein dorpje aan de rand van het...
Lees meer over
Argentinië In Argentinië bezoekt Floortje Dessing een Amerikaanse familie die op de uitgestrekte vlaktes van Noord-Patagonië woont. Pater familias is de 74-jarige Ashley. Veertig jaar...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis