Het Roer Om gemist?

Het Roer Om gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

 • Kijk tv live, terug en soms vooruit
 • Op meerdere apparaten tegelijk
 • Overal in de EU

Het Roer Om gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Het Roer Om terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Het Roer Om Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Het Roer Om 2024

In Het Roer Om worden gezinnen en stellen gevolgd die letterlijk ‘het roer omgooien’. Ze besluiten om een nieuw bestaan op te bouwen in verschillende delen van Europa. Hoe is het om je familie en vrienden achter te laten? En is alles rozengeur en maneschijn?

Het nieuwe seizoen is vanaf 14 juni op SBS6 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Het Roer Om gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Kopen Zonder Kijken, Je Huis Op Orde, B&B Vol Liefde, Ik Vertrek of de Augurkenkoning kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Roer Om

Eke en Goitske De Friese Eke en Goitske zijn verliefd op Polen. Ze hebben hier twee huizen laten bouwen waarvan ze er een willen gaan verhuren. Maar er is iets waar ze nooit rekening mee hadden...
Lees meer over
Rick en Alex Rick en Alex hebben een oud pand in Frankrijk gekocht, waarin ze een chambres d'hôtes willen beginnen. Omdat Rick niet kan klussen, staat Alex er helemaal alleen voor. Als blijkt...
Lees meer over
Richard en Vanessa Richard en Vanessa emigreren samen met hun drie kinderen naar een Oostenrijks bergdorpje. Hier hebben ze een oud hotel gekocht dat ze zelf, zonder begroting, gaan opknappen. Al...
Lees meer over
Marijn en Maurice Marijn en Maurice gaan samen het hun zoontje off-grid wonen in Portugal. Ze kunnen tijdelijk verblijven in een geleende quinta en willen zoveel mogelijk zelfvoorzienend leven. Toch...
Lees meer over
Bas en Ingrid Bas en Ingrid hebben boven op een berg in een Noord-Italiaans dorpje een oud klooster gekocht. Ze zijn van plan hierin luxe appartementen te creëren, maar de Italiaanse...
Lees meer over
Henk en Marieke Kroegbaas Henk uit Rotterdam gaat met zijn geliefde Marieke en haar zoon Lennon een nieuw leven opbouwen in Oostenrijk. Ze willen een gasthuis met bierstube beginnen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis