Het Roer Om gemist?

Het Roer Om gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Het Roer Om gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Het Roer Om terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Het Roer Om gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Het Roer Om 2024

In Het Roer Om worden gezinnen en stellen gevolgd die letterlijk ‘het roer omgooien’. Ze besluiten om een nieuw bestaan op te bouwen in verschillende delen van Europa. Hoe is het om je familie en vrienden achter te laten? En is alles rozengeur en maneschijn?

Het nieuwe seizoen is vanaf 29 februari op SBS6 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Het Roer Om gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Kopen Zonder Kijken, Je Huis Op Orde, B&B Vol Liefde, The Masked Singer of Chateau Meiland kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Roer Om

Patrick en Willeke Patrick en Willeke hebben jarenlang een tabakszaak gerund in Nederland. Ze zijn er klaar mee en willen verhuizen naar Curaçao om daar een miniresort te beginnen. Ondanks dat de...
Lees meer over
Anneke De vrijgezelle, 58-jarige Anneke besluit met haar hondje Dana Nederland te verruilen voor haar droomland Egypte. Ze wil in Hurghada aan de slag als haarstyliste, maar komt er al...
Lees meer over
Joris en Sinta Joris en Sinta vertrekken met hun twee dochters naar het Oostenrijkse Tirol. Hier hebben ze een gigantisch hotel gekocht waar ze een lening van bijna twee miljoen euro voor hebben...
Lees meer over
Ferry en Robert Het stel Ferry en Robert emigreert naar het zonnige Tenerife. Hier willen ze appartementen realiseren in een oud huis. In de tuin moet een zwembad komen en tenten geplaatst worden....
Lees meer over
Eddy en Miranda Eddy en Miranda hebben besloten naar Spanje te vertrekken met een specifiek plan. Eddy is namelijk jarenlang tennisleraar geweest en daarom willen ze graag een B&B met tennisbanen...
Lees meer over
Miranda en Michel Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar een dorpje in het midden van Frankrijk. Hier willen ze een camping beginnen en gîtes bouwen in een oude schuur. Maar al snel...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis