Het Roer Om gemist?

Het Roer Om gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Het Roer Om gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Het Roer Ome terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Het Roer Om gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Het Roer Om 2023

In Het Roer Om worden gezinnen en stellen gevolgd die letterlijk ‘het roer omgooien’. Ze besluiten om een nieuw bestaan op te bouwen in verschillende delen van Europa. Hoe is het om je familie en vrienden achter te laten? En is alles rozengeur en maneschijn?

Het nieuwe seizoen is vanaf 10 september op RTL 8 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Het Roer Om gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Roer Om

Anja en Herman Anja en Herman willen aan de Spaanse Costa Blanca een verhuurimperium beginnen. Alleen ontbreekt vooralsnog het kapitaal hiervoor. Ze beginnen daarom met een huisje, totdat Hermans...
Lees meer over
Raimond en Saskia Het pas getrouwde stel Raimond en Saskia wordt gevolgd. Zij willen een oude schuur in Oostenrijk ombouwen tot vier luxe appartementen. Omdat Raimond voor zijn werk vaak terug naar...
Lees meer over
Jan-Pieter en Manon Omdat hun huis in Utrecht te klein is geworden voor hen en alle katten besluiten dierenartsen Jan-Pieter en Manon een monumentaal pand, in een Duits dorpje vlak over de grens, te...
Lees meer over
Frits en Denise Frits en Denise hebben besloten Scherpenzeel te verruilen voor de Portugese Algarve. Ze hebben zes huisjes gekocht die ze willen gaan verhuren. Ogenschijnlijk is alles prima in...
Lees meer over
Ronnie en Sandra Volkszanger Ronnie wil met zijn vrouw Sandra in het Spaanse Benidorm een B&B starten, maar eenmaal aangekomen veranderen de plannen. Het blijkt lastiger dan verwacht om iets...
Lees meer over
Antoon en Karina Motormuizen Antoon en Karina zijn allebei in de 50 en hebben besloten het roer volledig om te gooien. Nadat Antoon bijna 30 jaar in dezelfde fabriek gewerkt heeft, gaat hij nu...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis