De Augurkenkoning gemist?

De Augurkenkoning gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Augurkenkoning gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van De Augurkenkoning terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je De Augurkenkoning Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

De Augurkenkoning 2024

De markante Oos Kesbeke staat aan het roer van zijn gigantische tafelzuurimperium. Met zijn onmiskenbaar Amsterdamse mentaliteit regeert hij in zijn fabriekshal: trots als een pauw en zonder blad voor de mond. Maar tijden veranderen en zijn zoons Camiel en Silvian, de augurkenprinsen, worden klaargestoomd om de zaak over te nemen. Het nieuwe seizoen van de Augurkenkoning kijk je vanaf 18 april op RTL 5.

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van De Augurkenkoning gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Augurkenkoning

Afl. 7 Die nieuwe machine die Oos Kesbeke vorig jaar heeft aangeschaft, levert nog steeds veel kopzorgen op. Deze keer knijpt de machine de potten kapot. Rampzalig, want Oos wil geen glas...
Lees meer over
Afl. 6 Oos Kesbeke krijgt hoog bezoek. Omdat het augurkenimperium 75 jaar bestaat komt de Amsterdamse burgermeester, Femke Halsema, naar de fabriek. En dat is niet het enige waar Oos blij...
Lees meer over
Afl. 5 Kesbeke is een Amsterdams familiebedrijf gespecialiseerd in tafelzuur. De baas van de familie is Oos Kesbeke wier grootvader in 1948 het bedrijf startte. Hij wordt gevolgd terwijl...
Lees meer over
Afl. 4 Het augurkenimperium maakt naast augurken veel andere producten. Met de inzet van het personeel en goede machines, rollen er heel wat potjes tafelzuur van de band. Maar er gaat ook...
Lees meer over
Afl. 3 Oos Kesbeke heeft het zwaar. Oudste zoon Camiel zit aan de andere kant van de wereld, in Vietnam. Jongste zoon Silvian moet nu harder werken, want de augurken nemen geen vrij.
Lees meer over
Afl. 2 Oos Kesbeke is bekend vanwege zijn augurk, maar het begon ooit met de Amsterdamse ui. De afgelopen jaren was het lastig om handgeschilde Amsterdamse uien te krijgen. Oos heeft nu...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis