B&B Vol Liefde gemist?

B&B Vol Liefde gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

B&B Vol Liefde gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van B&B Vol Liefde terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je B&B Vol Liefde gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

B&B Vol Liefde 2023

In B&B Vol Liefde 2023 volgen we acht bed and breakfast-eigenaren tijdens het liefdesavontuur van hun leven. Ze stellen hun harten en huizen open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij eventueel hun leven willen delen.

 

Winter Vol Liefde

Dit jaar is er ook een B&B Vol Liefde-wintereditie. Ga mee op avontuur met singles in Winter Vol Liefde die Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Ontdek hoe skileraren, restauranthouders en huskyslee-rijders een heerlijk leven leiden en dit willen delen met die enige echte die hun hart verwarmt.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van B&B Vol Liefde gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van B&B Vol Liefde

Afl. 37 Art Rooijakkers blikt samen met alle deelnemers terug op het afgelopen seizoen. Hoe gaat het nu, een paar maanden later, met de B&B-eigenaren, hun liefdes en alle singles? Wie zijn...
Lees meer over
Afl. 36 Het is voor de B&B-eigenaren de allerlaatste dag van hun zoektocht naar liefde. Zeven weken lang zetten zij de deuren van hun B&B's en hun hart wagenwijd open. Waar eindigt dit...
Lees meer over
Afl. 35 De tijd begint te tikken in de B&B's. Bram viert zijn verjaardag in Zweden en maakt eindelijk de moeilijke keuze tussen Anna en Caroline. In Portugal proosten Marian en Ed op het...
Lees meer over
Afl. 34 Het is groot feest in Thailand, want Martijn is jarig. Ook in Spanje bij Joy is het feest en leert Dani de moeder van Joy kennen. In Frankrijk heeft Petri moeite met aardig doen...
Lees meer over
Afl. 33 Martijn in Thailand ontmoet zijn laatste vrijgezel. Ze delen in ieder geval de liefde voor Rotterdam. In het Spaanse Malaga laat de verliefde Joy zich van zijn beste kant zien. In...
Lees meer over
Afl. 32 In Spanje neemt Debbie eindelijk de tijd om Harrie beter te leren kennen. In de Ardennen zet Leendert een record neer met de ontvangst van zijn zevende vrijgezel, die hem probeert...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis