Vooruitkijken - Programma eerder zien dan op tv?

Programma vooruitkijken? Kijk met NLZIET!

Kun je geen genoeg krijgen van jouw favoriete programma? Kijk verschillende programma’s vooruit. Dus eerder dan uitzending op tv! Met NLZIET kijk je programma’s van de Nederlandse televisie terug en soms zijn programma’s vooruit te kijken. NLZIET is online tv-kijken, je kijkt dus via internet op je laptop, smartphone, tablet of tv. Je bepaalt zelf waar en wanneer het jou uitkomt.

Programma vooruitkijken

Lekker je tv-programma bingen is here to stay! En waarom zou je wachten tot de volgende aflevering? Met NLZIET kun je alles online live, terug en soms zelf vooruitkijken op het moment dat het jou uitkomt. Zo kun je zelfs Obese en Chateau Meiland vooruitkijken. Onderweg in de trein bijvoorbeeld, zondagochtend vanuit je bed of in de tuin of op het balkon? Het kan met NLZIET. Met de app voor je Smart TV, Apple TV, Android TV, PS4, Chromecast of AirPlay kijk jij op het grote scherm van je tv. Download de app en kijk op je tablet of smartphone alle programma’s live die door de Nederlandse grootste tv-zenders worden uitgezonden. Heb je iets gemist of kun je niet wachten? NLZIET heeft het grootste aanbod uitzending gemist en vooruitkijken. Super handig, je hebt maar één abonnement nodig! Je kijkt dan alle programma’s, series, documentaires en realityshows van de Nederlandse televisie. Maar natuurlijk kijk je ook de buitenlandse series die worden uitgezonden door één van de 21 grote Nederlandse televisiezenders.

Je favoriete programma’s vooruitkijken

Niets missen van de favo programma? NLZIET biedt hulp. Je kijkt met jouw abonnement verschillende programma’s vooruit. Ideaal als je niet kunt wachten op het vervolg van de cliffhanger van GTST of wanneer je een aflevering van The Bold and the Beautiful of Temptation Island vooruit wilt kijken. Maak je een programma favoriet? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Handig!

Abonnement op NLZIET

Het abonnement op NLZIET is zo afgesloten. Ga je op vakantie, dan zet je abonnement net zo makkelijk even stop. Betalen als je niet kijkt, is toch zonde. Ontdek de voordelen van NLZIET zelf en start jouw eerste gratis maand!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar de zenders NPO, RTL en SBS
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt