Bodem gemist?

Bodem gemist? gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Bodem gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van Bodem terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Bodem gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Bodem 2024

We volgen het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader schrijft zelfhulpboeken.

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Bodem is vanaf 11 maart op NPO 3 live te zien. Aflevering van Bodem gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Bodem

April Cat besluit haar leven om te gooien. Maar niet alleen zij heeft nieuwe dingen om aan te wennen. Jana legt zich neer bij haar leven als moeder, Bliksem probeert Cat voor zich terug...
Lees meer over
Maart Cat gaat na haar ontslag bij de uitgeverij voor een nieuwe carrière als begrafenisondernemer. De boekpresentatie van Cats vader Anthony bij haar voormalig werkgever Claudia loopt...
Lees meer over
November Wanneer Cat erachter komt dat Bliksem een liedje over haar heeft gemaakt dat viraal is gegaan, is dat het begin van een dag die lijkt te bestaan uit dieptepunten. Van de begrafenis...
Lees meer over
September Cat is jarig, maar haar verjaardag begint niet bepaald feestelijk. Wanneer ze haar vader Anthony op kantoor aantreft omdat hij een boekendeal gesloten heeft met Claudia voor zijn...
Lees meer over
Juni Wanneer Cat op kantoor kennismaakt met influencer Bliksem, leert ze hem meteen heel goed kennen. Door een onverwachts bezoek van haar moeder aan kantoor is Cat te laat voor een...
Lees meer over
April Wanneer Cat wakker wordt in een vreemd bed, loopt ze haar stappen na van de dag ervoor. Natuurlijk is ze weer te laat voor het jaarlijkse familieportret bij haar ouders in de tuin,...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis